menu

Film / Cast en crew / Morgan Freeman

zoeken in:
gebruiker_56935
Wordt er nu steeds hetzelfde gepost alleen uit andere bronnen zie ik?:P

avatar van Die Hard,Willis
Toch wel even schrikken, sterkte!

avatar van 606
606
schrok me rot toen ik het hoorde

heel veel beterschap morgan

desteven007
Wordt er nu steeds hetzelfde gepost alleen uit andere bronnen zie ik?:P


Het is niet 100% hetzelfde in mijn post staan sommige andere info.

avatar van wwelover
Vreselijk natuurlijk. Gelukkig is hij er nog. Freeman is toch wel één van de betere acteurs die er is. En een prachtig persoon


avatar van Rascal
De beste en charismatische acteur als je 't mij vraagt. (Y)

avatar van jansma
Rascal schreef:
De beste en charismatische acteur als je 't mij vraagt. (Y)
no doubt

avatar van Rascal Ryan
Freeman is een pracht acteur alleen speelden de laatste tijd iets te vaak dezelfde rollen. Ik weet nog dat in de bioscoop The Dark Knight draaide en in de zaal er naast Wanted. Toen begon het erg op te vallen vond ik persoonlijk.

Maar zijn zachte voice-over stem als in The Shawshank Redemption is classic. Zag hem ook nog tijdens het WK op televisie, herkende hem vrijwel direct ondanks dat hij weg gedoken zat in zijn jas. Hopelijk dat hij niets mankeert en hij nog eens een film met Clint Eastwood maakt zoals Unforgiven of Million Dollar Baby. Vind ze echt een goude combinatie. Dus het liefst a.s.a.p. nu ze nog beide leven.

avatar van AGE-411
Kevin13 schreef:
wel sterk als je als 71-jarige een autocrash overleeft die meerdere koprollen deed.
Respect !

nu ik er aan denk, moest Morgan Freeman echt overleden zijn ( hopelijk van niet ) zou dan de 2de topacteur van de topcast van The Dark Knight dood zijn.

Heath Ledger, Morgan Freeman


De vloek zeg ik u!
Ga die film niet zien, ongelukkigen!

Reinbo
Bij Shawshank Redemption, The (1994):

MF heeft toch geen enkel charisma, perfect gecast als butler in Batman. Beetje onderdanige oude 'wijze' man. Zeker geen sterke persoonlijkheid.

avatar van judgepaddy
Inderdaad. Met als hoogtepunt in zijn filmcarriere waar hij in al zijn rollen naartoe heeft gewerkt: De wijze oude zwarte God
IMO behoorlijk overgewaardeerd die Freeman

avatar van Rogyros
judgepaddy schreef:
Inderdaad. Met als hoogtepunt in zijn filmcarriere waar hij in al zijn rollen naartoe heeft gewerkt: De wijze oude zwarte God
IMO behoorlijk overgewaardeerd die Freeman

God zou toch een uitstraling moeten hebben!

Maar goed, smaken verschillen. Ik vind juist dat Morgan Freeman een enorme uitstraling heeft. En in mijn ogen zeker niet overgewaardeerd. Wat ik in deze film goed vind voor wat betreft zijn acteerprestraties is dat hij toch wel aardig 'de man' is bij zijn vrienden. Daar heeft hij aanzien en dat straalt hij daar uit. Maar als hij voor de directeur bijvoorbeeld moet verschijnen, dan komt hij enorm onnozel over. Dat verschil in hoe zijn karakter zich voelt tussen zijn vrienden en hoe hij opkijkt en angstig is tegenover de directeur en die commissie die zich buigt over vervroegde vrijlating, vind ik mooi om te zien. Goed geacteerd naar mijn mening.

Morgan Freeman is wat mij betreft een van de betere acteurs en dat laat hij - weer wat mij betreft - ook in deze film zien!

avatar van filmliefhebber92
Ik snap eigenlijk niet wat mensen tegen Morgaan Freeman hebben. Oké zijn rollen zijn vaak hetzelfde, maar die acteer hij gewoon goed. En dan kun je wel zeggen zo hebben we hem al 5x gezien, maar dat vind ik een dom argument. Het is logisch dat ze een acteur vragen voor een rol die dat goed kan. En Freeman is gewoon de ideale oude wijze man. Het zoals dat ze Arnold Swarzenegger niet gaan vragen om een romantische huisvader te spelen.

avatar van judgepaddy
Is ook zo zo, maar Freeman heeft altijd iets waar ik een beetje misselijk van wordt.
Zoals Rogyros al stelt; Kwestie van smaak.

avatar van kappeuter
kappeuter (crew)

Dit bericht bevat ingevoegde media van de volgende externe locatie:

https://www.youtube.com/watch?v=MfjCyzOfvQk

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat MovieMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe MovieMeter met je privacy omgaat.The Magic of Belle Isle (2012)

Of hij nou goed is of niet,dat laat ik in het midden.Maar wat ik geweldig vind aan deze man(en ook bij Anthony Hopkins) is hun stem.Als die twee beginnen te vertellen/praten slepen je echt mee in he verhaal. Dat is een klasse op zich.

Warren Stantin
Freeman is absoluut een topacteur maar heeft ook in heel wat mindere films gespeeld. Op zijn best vind ik hem in films als Seven, Million Dollar Baby en Unforgiven. Maar hoe goed je ook bent als acteur, je moet het ook hebben van het verhaal. Wat dat betreft zijn bovengenoemde films uitstekende keuzes van hem geweest.

avatar van HALVE TAMME.

Dit bericht bevat ingevoegde media van de volgende externe locatie:

https://www.youtube.com/watch?v=FRKVQcbIByo

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat MovieMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe MovieMeter met je privacy omgaat.


Dick2008
7 films aldus MM van gezien.

wat vinden jullie?

Zou niet weten. 10 Items or Less (2006) leuke film wel.

avatar van Apollinisch
wwelover schreef:
Freeman is toch wel één van de betere acteurs die er is. En een prachtig persoon
Dat laatste lijkt een beetje tegen te vallen: Morgan Freeman accused of inappropriate behavior, harassment - CNN - edition.cnn.com

avatar van Donkerwoud
Met zo'n achternaam is een #metoo natuurlijk onvermijdelijk.

Gast
geplaatst: vandaag om 21:26 uur

geplaatst: vandaag om 21:26 uur

Let op: In verband met copyright is het op MovieMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.