Welke films waren er gisteren op TV?
In totaal stonden er gisteren 2 films uit de MovieMeter database geprogrammeerd op je geselecteerde TV zenders. Het overzicht is gesorteerd op het tijdstip waarop de films te zien zijn. Je kunt het overzicht ook sorteren op beste beoordeeld. Klik op een film voor meer informatie.
The League of Extraordinary Gentlemen (2003)Alternatieve titel: LXG
Actie / Sciencefiction
Het is 1899; de avonturier Allan Quartermain (Connery) wordt door de Britse regering gevraagd een groep mensen met speciale gaven te leiden. Samen met deze begaafde mensen neemt Quartermain het op tegen The Phantom, die de wereld bedreigt met zijn op de tijd vooruitlopende en alles vernietigende technologie. Captain Nemo, Tom Sawyer, Mina "The Vampire" Harker, The Invisible Man, Dr. Jekyll/Mr. Hyde, Dorian "The Immortal" Gray en Quartermain doen er alles aan om deze gek te stoppen.
Werd uitgezonden op Veronica (20:26 tot 22:37)
2,72
(1.787)
Black Site (2022)
Actie / Thriller
CIA-agente Abby Trent geeft de leiding aan een ondergrondse, geheime faciliteit waar gevaarlijke en risicovolle gevangenen worden opgesloten. Enkele dagen voordat Abby naar een nieuwe werkplek wordt overgeplaatst, brengt een speciale eenheid een doelwit van hoge waarde binnen: Hatchet. Hij staat erom bekend zijn vijanden op een gruwelijke manier te doden. Voor Abby is zijn gevangenneming persoonlijk, omdat hij haar man heeft gedood. Hoewel Abby vastbesloten is om wraak te nemen, stort haar plan al snel in chaos als Hatchet ontsnapt en een bloedig spel begint.
Werd uitgezonden op RTL 7 (20:27 tot 22:20)
2,29
(57)

Alec Baldwin stopt definitief met acteren na zware jaren: 'Ze wilden me kapotmaken'

Christina Applegate opnieuw opgenomen in het ziekenhuis door MS-complicaties

Ridley Scott komt dit jaar met nieuwe film: trailer van 'The Dog Stars' onthuld