• 9.098.666 stemmen

Ontwikkeld door: Steven Maeda en Matt Owens

Met onder meer: Iñaki Godoy, Emily Rudd en Mackenyu

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: donderdag 31 augustus 2023

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

• Netflix Bekijk via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot One Piece

Meedogenloze moordende piraten heersen over de zeeën, en alleen de sterkste hebben de kans om aanspraak te maken op de mythische schat die bekend staat als 'One Piece' die werd achtergelaten door de grootste piraat van allemaal, Gol D. Roger. Jaren na de dood van Roger droomt een jonge jongen met de naam Monkey D. Luffy ervan zijn eigen bemanning groot te brengen, One Piece te vinden en zichzelf uit te roepen tot piratenkoning. Na het eten van een duivelsfruit dat Luffy de kracht geeft om zijn lichaam als rubber te maken, geeft het hem enorme kracht en behendigheid. Wanneer Luffy eindelijk volwassen is, vertrekt hij vanuit Foosha Village in East Blue en begint aan zijn grootse avontuur om de volgende piratenkoning te worden.

Meningen over One Piece

avatar van Kliko_Green

Kliko_Green

dinsdag 5 september 2023
One Piece seizoen 1 HEERLIJK!! Wat is dit weer eens een leuke, goedgemaakte serie. Mooie beelden, top fantasie wereld / karakters en heerlijke humor. Ik heb volop genoten en zie uit naar meer. Oja… ik heb / ken geen verleden van de originele anime. Ik ging er zonder enige kennis in. Mijn puberzoon wist me halverwege de serie te vertellen wat het origineel was.

AllesAlGezien

donderdag 7 september 2023
One Piece seizoen 1 Bijzonder onderhoudend verfilming. De meeste Netflix producties vind ik slecht to op zijn best matig, en dit is een prettige uitzondering. Hopelijk een opmaat naar meer verfilmingen,

Rvdz_tv

maandag 4 september 2023
One Piece seizoen 1 Ik had eerlijk gezegd nog veel erger verwacht, maar echt enthousiast kon ik hier als groot fan van de manga niet van worden. Een deel van de cast doet het alleraardigst (Luffy, Usopp, Buggy), een net wat groter deel is hondsberoerd (Nami, Arlong, Koby, Shanks, Morgan). Maar vooral qua narratief is het echt een soepzooitje. Waar de eerste afleveringen nog wel oké zijn, heeft het vanaf het bezoek aan de Baratie echt niks meer met het origineel te maken. Een gehaast plot, bizarre keuzes qua adaptatie (waar is Hachi? waarom komt Sanji amper aan bod in de afleveringen die om hem zouden moeten draaien? waarom zoveel tijd besteden aan Garp en Koby?) en weinig verheffende actiescénes doen dit voor mij uiteindelijk de das om. Er is nog wel genoeg potentie voor een beter tweede seizoen, als dat er komt, maar dan moet men wel een stuk beter zijn best gaan doen.