• 159.509 films
  • 9.818 series
  • 29.120 seizoenen
  • 608.800 acteurs
  • 355.348 gebruikers
  • 8.900.866 stemmen
Avatar
 
banner banner
One Piece

One Piece seizoen 3?

Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie One Piece? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van One Piece.

Het laatste bij ons bekende seizoen van One Piece (Seizoen 2) dateert van 2024.

One Piece Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van One Piece? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over One Piece seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

One Piece Serie Informatie

One Piece is een Actie / Avontuur-serie uit 2023-2024. Geregisseerd door Josef Wladyka met onder meer de acteurs Iñaki Godoy, Mackenyu en Emily Rudd .

Meedogenloze moordende piraten heersen over de zeeën, en alleen de sterkste hebben de kans om aanspraak te maken op de mythische schat die bekend staat als 'One Piece' die werd achtergelaten door de grootste piraat van allemaal, Gol D. Roger. Jaren na de dood van Roger droomt een jonge jongen met de naam Monkey D. Luffy ervan zijn eigen bemanning groot te brengen, One Piece te vinden en zichzelf uit te roepen tot piratenkoning. Na het eten van een duivelsfruit dat Luffy de kracht geeft om zijn lichaam als rubber te maken, geeft het hem enorme kracht en behendigheid. Wanneer Luffy eindelijk volwassen is, vertrekt hij vanuit Foosha Village in East Blue en begint aan zijn grootse avontuur om de volgende piratenkoning te worden.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,75 met in totaal 40 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.