Steven Spielberg

Geboren:
18 december 1946 (70 jaar)
Cincinnati (Verenigde Staten)

Er staan 32 films van deze regisseur op MovieMeter. Er is in totaal 76782 keer op deze films gestemd, met een gemiddelde van 3,62 sterren.

De standaardafwijking van deze stemmen is 0,84

Filmografie

3,57 (1006)
Duel (1971)
2,88 (33)
Something Evil (1972)
3,05 (264)
The Sugarland Express (1974)
3,69 (3357)
Jaws (1975)
2,58 (290)
1941 (1979)
3,82 (4038)
Raiders of the Lost Ark (1981)
Alternatieve titel: Indiana Jones and the Raiders of the Lost Ark
3,58 (3039)
E.T. the Extra-Terrestrial (1982)
Alternatieve titel: E.T.
2,96 (349)
Twilight Zone: The Movie (1983)
3,63 (987)
The Color Purple (1985)
Alternatieve titel: De Kleur Paars
3,54 (919)
Empire of the Sun (1987)
2,92 (326)
Always (1989)
2,94 (1734)
Hook (1991)
3,77 (4936)
Jurassic Park (1993)
Alternatieve titel: Jurassic Park 3D
4,24 (7371)
Schindler's List (1993)
3,04 (2883)
The Lost World: Jurassic Park (1997)
Alternatieve titel: Jurassic Park 2
3,30 (936)
Amistad (1997)
4,11 (8138)
Saving Private Ryan (1998)
3,24 (2152)
Artificial Intelligence: AI (2001)
Alternatieve titel: A.I.: Artificial Intelligence
3,59 (3358)
Minority Report (2002)
3,68 (4147)
Catch Me If You Can (2002)
3,55 (3530)
The Terminal (2004)
3,15 (4129)
War of the Worlds (2005)
3,52 (2527)
Munich (2005)
3,57 (2195)
The Adventures of Tintin (2011)
Alternatieve titel: De Avonturen van Kuifje: Het Geheim van de Eenhoorn
3,23 (1120)
War Horse (2011)
3,11 (973)
Lincoln (2012)
3,49 (1037)
Bridge of Spies (2015)
3,01 (486)
The BFG (2016)
Alternatieve titel: De GVR