• 9.421.338 stemmen

Ontwikkeld door: Elizabeth Sarnoff

Met onder meer: Nicole Kidman, Jamie Lee Curtis en Simon Baker

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: woensdag 11 maart 2026

Eerst uitgezonden op: Amazon Prime Video (Nederland)

• Prime Video Bekijk via Prime Video
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Scarpetta

Hoofd-patholoog anatoom Kay Scarpetta keert terug naar Virginia en pakt haar oude baan weer op. Ze zet haar kennis van de forensische geneeskunde in voor een bijzonder doel: het oplossen van moorden. Samen met rechercheur Pete Marino lost ze met behulp van allerlei geavanceerde technieken de meest complexe zaken op.

Acteurs en Actrices

Past Dorothy

Meningen over Scarpetta

pedro

woensdag 11 maart 2026
Scarpetta seizoen 1 This is fucking bad zegt Kidman in het begin van de serie, ik kan ze alleen maar groot gelijk geven. The Guardian spreekt van a dire mess, dat wil zoveel zeggen als rommel, chaos, puinhoop, en dat is het allemaal. Pure tijdverspilling De vele goede acteurs zinken gewoon mee.
avatar van MiekiePou

MiekiePou

maandag 23 maart 2026
Scarpetta seizoen 1 Toen ik zag waar deze serie om ging dacht ik dit is in mijn straatje maar al snel werd te doen zwakke soap serie en alle personages zijn oppervlakkig en vele irritant ( curtis) en nergens wordt het echt spannend. De Jacht op een seriemoordenaar had echt wel beter gekund zonder alle tieralatijntjes eromheen . Nergens wordt vermeld wanneer het verleden is of toekomst ook niet te merken uitt technologie daarom was het een rommelig geheel. En de verhaallijn over een seriemoordenaar wordt amper uitgewerkt door teveel familie gedoe ,ruzies en een warrig verhaal. Zoveel bekende acteurs en toch nog een matige b serie. 4.5 uit 10.