• 9.369.996 stemmen

It: Welcome to Derry (2025)

Horror / Mystery | 1 seizoen

Ontwikkeld door: Jason Fuchs, Andy Muschietti en Bárbara Muschietti

Met onder meer: Madeleine Stowe, James Remar en Jovan Adepo

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: zondag 26 oktober 2025

Eerst uitgezonden op: HBO (Verenigde Staten)

• HBO Max Bekijk via HBO Max
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot It: Welcome to Derry

Het verhaal van de serie speelt zich af in de jaren '60 en vindt plaats in Derry. Daar, in dat kleine stadje, krijgen we te zien hoe de terreur van clown Pennywise ooit begon en hoe het angstaanjagende wezen kinderen vanuit zijn ondergrondse hol de stuipen op het lijf jaagt.

Meningen over It: Welcome to Derry

avatar van movie freak84

movie freak84

maandag 1 december 2025
It: Welcome to Derry seizoen 1 Wat een heerlijke serie. Geweldige soundtracks en dat sfeertje dat doet het hem gewoon. De kinderen spelen het echt geweldig. Qua sfeer moet ik een beetje denken aan stranger things alleen dan echt horror. Moet natuurlijk nog 2 afleveringen maar zo ver een dikke 4.5

LoJuMovies

dinsdag 23 december 2025
It: Welcome to Derry seizoen 1 Een serie waar genoeg op aan te merken is maar dat al snel te vergeven is omdat de sfeer ijzersterk is. Een onverwacht pareltje.

pedro

maandag 15 december 2025
It: Welcome to Derry seizoen 1 Wat een vreselijke serie is dit. Mijn vrouw vroeg na de eerste aflevering of dat het niet voor kinderen was. Een bende zeer irritante kinderen, die acteerden op schooltoneel niveau. En dan die vreselijke CGI, iemand zegt daarvan "atrociusly bad" en ik ben het ermee eens en ben niet de enige. En dan een sausje racisme toegevoegd. De films waren vreselijk, en dit was nog erger, kinderlijk belachelijk. Stephen King kreeg er de stuipen vanop het lijf. Hij word oud, ik stel voor dat hij naar Pinokkio kijkt. Het enige positieve waren de prachtige auto's en muziek uit de heerlijke jaren 60....

Dennis_B_tv

woensdag 10 december 2025