• 9.369.699 stemmen

Ontwikkeld door: Robert Rodat en Steven Spielberg

Met onder meer: Noah Wyle, Will Patton en Sarah Carter

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: zondag 19 juni 2011

Eerst uitgezonden op: TNT (Verenigde Staten)

• Prime Video Bekijk via Prime Video
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Falling Skies

Falling Skies gaat over een buitenaardse invasie. Binnen enkele dagen komt 90% van de aardbevolking hierdoor om het leven. Het verhaal begint zes maanden na de start van de invasie. In de Amerikaanse stad Boston blijken enkele honderden mensen te hebben overleefd. Deze overlevenden proberen nu de de strijd aan te gaan met de aliens. De verzetsgroep Second Massachusetts staat onder de leiding van de geschiedenis professor Tom Mason (Noah Wyle) en de gepensioneerde militair Captain Weaver (Will Patton), een veteraan uit de Golf oorlog. Ondertussen moet de groep zien te overleven in een post apocalyptische wereld. Dit is uiteraard niet eenvoudig. Voedsel is zeer schaars en overal loert gevaar in de vorm van buitenaardse soldaten en killer robots. Door het verzet worden zij Skitters en Mechs genoemd. Voor Tom is het ook een persoonlijke strijd, omdat één van zijn kinderen na de invasie door de aliens werd ontvoerd. Hij wil zijn zoon Ben zo snel mogelijk terug vinden.

Acteurs en Actrices

Meningen over Falling Skies

avatar van jordandejong

jordandejong

woensdag 2 december 2015
Falling Skies seizoen 4 Falling Skies doet na het geweldige derde seizoen helaas weer een stapje terug. Toch is het allemaal nog steeds erg tof om te volgen. Dit vierde seizoen neemt een andere, wat vreemde, wending. De groep wordt vrijwel direct opgesplits in drieën. Één groep heeft een armoedig leven in een ghetto, één groep een vredig maar ultiem vreemd leven in Chinatown en één groep zoekt dag en nacht naar hun verdwenen maten. Leuk geprobeerd, maar het wordt toch beter wanneer iedereen weer bij elkaar is. Dit seizoen moeten we helaas afscheid nemen van twee van mijn favoriete characters (Tector en Dr. Kadar). Daar krijgen we met Dingaan overigens wel weer een goede voor terug. Overigens leidt ook dit seizoen weer aan het 'Falling Skies-syndroom', namelijk dat de laatste twee afleveringen van het seizoen altijd wat teleurstellen. Goed seizoen, maar na het vrij geweldige derde seizoen toch een hele kleine teleurstelling.
avatar van Phantasm

Phantasm

zondag 14 juli 2019
Falling Skies seizoen 1 Laatst deze serie nog gezien. Komt wel wat traagjes op gang.