• 9.372.440 stemmen

IMDb beoordeling: Nog geen beoordeling

Releasedatum: 11 juni 2026

Plot Disclosure Day

"All will be disclosed."

Een meteoroloog presenteert live op tv het weerbericht. Plotseling wordt ze overweldigd door een mysterieuze, buitenaardse kracht. Samen met een complotdenker gaat ze op een missie om het bestaan ​​van buitenaardse wezens aan de wereld te onthullen.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van Graaf Machine

Graaf Machine

Ondanks dat ik verwacht dat er wel weer de nodige Spielberg-klefheid in gaat zitten, heb ik hier toch best hoge verwachtingen van.

avatar van mcdaktari

mcdaktari

Ja ik kijk hier ook echt naar uit en verwacht er ook wel veel van. Colin Firth vind ik dan weer minder. Hij kan best wel acteren alleen ben ik niet zo'n fan van hem. Had liever een andere acteur gezien voor zijn rol. Maar goed, we zullen het er toch mee moeten doen. En wie weet, misschien weet hij me nu wel te overtuigen.

avatar van mjk87

mjk87 (moderator films)

Trailer gezien vandaag in de bios en zowel trailer als plot laten me voor het eerst sinds Lincoln weer eens echt enthousiast worden van een Spielberg-film.

avatar van Jotil

Jotil (crew bioscoopreleases)

Vanaf 11 juni 2026 in de bioscoop (Universal Pictures International Netherlands)

avatar van 3 2 1 cut

3 2 1 cut

Trailer belooft heel veel. En ik mag graag zowel Emily Blunt als Josh O'Connor zien. Nu eens kijken of Spielberg het nog steeds kan.