• 9.499.821 stemmen

The Mongoose (2026)

Actie / Thriller | 96 minuten

Genre: Actie / Thriller

Geregisseerd door: Mark Vanselow

Met onder meer: Liam Neeson, Marisa Tomei en Ving Rhames

IMDb beoordeling: Nog geen beoordeling

Plot The Mongoose

Ryan 'Fang' Flanagan, een met vele onderscheidingen bekroonde oorlogsveteraan, vlucht met ruim 200 kilometer per uur in een Mustang Shelby Cobra GT65 van een moordscène. Beschuldigd van een misdaad die hij niet heeft gepleegd en met niets meer te verliezen, leidt hij de politie op een grootschalige, live uitgezonden achtervolging dwars door het land. Tijdens de rit krijgt Fang hulp van leden van zijn voormalige Special Forces-eenheid, terwijl een gefascineerd publiek hoopt dat hij weet te ontsnappen

Ryan "Fang" Flanagan

avatar van fred1946

fred1946

Een beetje Smokey and the Bandit stijl.

avatar van Guardian2010

Guardian2010

Meer Dukes of Hazard. Redelijke film, toch mist het verhaal beetje spanning om het spannend te houden.

Liam Neeson verder wel ok. Uitgekeken, maar wel erg eenvoudig verhaal. 1x kijken.

avatar van Waku

Waku

Wees gewaarschuwd. De trailer geeft bijna de hele film weg.

avatar van Heer P.H.

Heer P.H.

Nee dit is niet de beste film waarin Liam Neeson speelt. Constant converseren met een computer aan boord van de auto. Onmogelijke acties en toevalligheden ( zelfs voor een film).En ook nog een soort van open einde

Ik heb de film uitgekeken voor een eerlijk oordeel en helaas als Neeson fan ben ik zeer teleurgesteld in zijn nieuwste film the Mongoose.

avatar van omniesbonsai

omniesbonsai

Geweldig !

Liam Neeson als vanouds in zeer vermakelijke film achtervolging film

Concept al meermaals gezien natuurlijk

Maar dat stoort niet door Liam Neesons charisma

Achtervolgingen zijn spectaculair in beeld gebracht

avatar van boemboem27

boemboem27

Ryan "Fang" Flanagan (Liam Neeson) weer als oud veteraan.

de rol die hem het beste ligt.

(Niet meer zo'n raar uitstapje met de "komedie" the Naked Gun,als vervanger van Leslie Nielsen.

speelt daar Frank Drebin jr. was veschrikkelijke flop,voor mij dan..)

Hier is hij op de vlucht voor een moord die hij niet heeft gepleegd.

Maar daar hij een oud militair is met vele onderscheidingen,laat hij zich natuurlijk niet gauw pakken.

Hij krijgt hoe langer hoe meer respect van iedereen,en helpen hem dan ook.

zijn 2 oud mede veteranen schieten hem te hulp.

veel terugblikken op zijn militair verleden zorgen er voor dat je alles wat beter begrijpt en eveneens respect krijgt.

Spectaculaire achtervolgingen,met een klein beetje humor

Geen slechte film,komt alleen wat laat op gang.

avatar van schumacher

schumacher

Dit was slecht, damn.

avatar van f538

f538

Wat een flutfilm,ongelooflijk !!

avatar van filmkul

filmkul

Matige actiefilm. Het verhaal is slapjes en niet origineel. De uitwerking is vrij doorsnee en wat makkelijk. Van opbouw is weinig sprake. De film begint direct met de achtervolging en middels flashbacks wordt het verleden gedeeld wat best aardig werkt. Helaas is de actie wat tam, ook de verschillende achtervolgingen worden op een enkele scene na, niet heet flitsend in beeld gebracht. Neeson speelt een vertrouwde rol en doet dat goed. Zijn oude legermaatjes, zoals Rhames, spelen leuke bijrollen. 2.5/3.0

avatar van battlechip

battlechip

leuke film niet zijn beste maar wow dikke mustang zo,n shelby

wat me opvalt heb zelf een 5.0 v8 dat hij maar 1 keer tankte en heel texas door reed

met top snelheid nou kan je zeggen met 1 op 8 kom je niet ver