• 9.461.639 stemmen

Gesproken taal: Engels, Koreaans en Russisch

Releasedatum: 11 juni 2026

Plot Disclosure Day

"We deserve to know."

Een meteoroloog presenteert live op tv het weerbericht. Plotseling wordt ze overweldigd door een mysterieuze, buitenaardse kracht. Samen met een complotdenker gaat ze op een missie om het bestaan ​​van buitenaardse wezens aan de wereld te onthullen.

Margaret Fairchild

👍
👎

avatar van ouwekaas54

ouwekaas54

De eerste 15 minuten zijn echt heel spannend.

Daarna komt Emily Blunt de boel verzieken in een rol waarvan de honden geen brood lusten.

Kleutertoneel eerste klas. Niet om aan te gluren zo overdreven en tenenkrommend slecht.

Nog wel 10 minuten volgehouden / geprobeerd (want ja Spielberg hè......)!

avatar van Graaf Machine

Graaf Machine

ouwekaas54 schreef:

De eerste 15 minuten zijn echt heel spannend.

Nog wel 10 minuten volgehouden / geprobeerd (want ja Spielberg hè......)!

Oh man, jij hebt zoveel moois gemist. Je hebt je wel de ouwekaas van het brood laten eten hoor. Dit is zo'n weergaloos heerlijke film.

Kijk gewoon nog een keertje, en doe dan een klein oogje dicht als Blunt in beeld is.

avatar van UmbraVitae

UmbraVitae

Niet wow, veel betere in dit genre...

avatar van AniSter

AniSter

• 1940 stemmen

John Williams blijft meesterlijk. Helaas komt dit werkje van Spielberg qua sfeer, en meer, niet in de buurt van zijn Close Encounters of the Third Kind. Oké, het verhaal is anders, maar toch; hier was veel meer mee mogelijk geweest. De cast is prima. In mijn visie gaat dit geen kassucces worden.

avatar van jedymaster

jedymaster

Prachtige film

avatar van redbullzuiper

redbullzuiper

Vreselijke film, bijna niet geloven dat Spielberg de director is. Het plot is zo ontzettend slecht, chaotisch, zoveel dingen zijn giga nep, dat het wel een low budget film lijkt. De verlichting, knipper lichten, trein(en), alles kun je zien dat het nep / digitaal is.

Deze film zal onbewust ook weer veel complotten in de hand werken, past wat dat betreft goed in huidige periode waarin we leven.

avatar van Clarencoo

Clarencoo

Tot de vijftigste minuut zat ik er wel lekker in. Top verhaal, dan strand de prent in ongeloofwaardigheid.

Niemand ziet je lopen achter een doorzichtige heg gelukkig. De belachelijke achtervolging, echt slecht.
Special effects van niks ( In deze tijd moet dat toch wel beter kunnen) Word het niet eens tijd dat die bejaarde regisseurtjes wat eerder gewoon met pensioen gaan. Of dat iemand in zijn omgeving zegt van, "He ouwe, word het niet eens tijd dat je stopt ?" Dat geld voor meerdere van die gasten, zal ze hier hiet allemaal opnoemen.

Goede cast, goed verhaal. Voor de rest snel vergeten dit.