Steven Spielberg

Geboren:
18 december 1946 (70 jaar)
Cincinnati (Verenigde Staten)

Er staan 32 films van deze regisseur op MovieMeter. Er is in totaal 76462 keer op deze films gestemd, met een gemiddelde van 3,62 sterren. De standaardafwijking van deze stemmen is 0,84.

nr. 8 in de top 100 regisseurs

Filmografie

3,57 (1001)
Duel (1971)
2,87 (33)
Something Evil (1972)
3,05 (261)
Sugarland Express, The (1974)
3,69 (3339)
Jaws (1975)
2,56 (286)
1941 (1979)
3,81 (4014)
Raiders of the Lost Ark (1981)
Alternatieve titel: Indiana Jones and the Raiders of the Lost Ark
3,58 (3028)
E.T. the Extra-Terrestrial (1982)
Alternatieve titel: E.T.
2,95 (347)
Twilight Zone: The Movie (1983)
3,62 (982)
Color Purple, The (1985)
Alternatieve titel: De Kleur Paars
3,53 (912)
Empire of the Sun (1987)
2,91 (325)
Always (1989)
2,93 (1731)
Hook (1991)
3,77 (4928)
Jurassic Park (1993)
Alternatieve titel: Jurassic Park 3D
4,23 (7358)
Schindler's List (1993)
3,04 (2870)
Lost World: Jurassic Park, The (1997)
Alternatieve titel: Jurassic Park 2
3,29 (930)
Amistad (1997)
4,10 (8124)
Saving Private Ryan (1998)
3,24 (2145)
Artificial Intelligence: AI (2001)
Alternatieve titel: A.I.: Artificial Intelligence
3,58 (3350)
Minority Report (2002)
3,67 (4133)
Catch Me If You Can (2002)
3,54 (3521)
Terminal, The (2004)
3,14 (4123)
War of the Worlds (2005) (I)
3,52 (2520)
Munich (2005)
3,57 (2189)
Adventures of Tintin, The (2011)
Alternatieve titel: De Avonturen van Kuifje: Het Geheim van de Eenhoorn
3,23 (1104)
War Horse (2011)
3,10 (968)
Lincoln (2012)
3,48 (1016)
Bridge of Spies (2015)
3,00 (445)
BFG, The (2016)
Alternatieve titel: De GVR