Ron Howard

mijn gemiddelde
3,38
28681 stemmen

Geboren:
1 maart 1954 (63 jaar)
Duncan (Verenigde Staten)

Er staan 29 films van deze regisseur op MovieMeter. Er is in totaal 28681 keer op deze films gestemd, met een gemiddelde van 3,38 sterren.

De standaardafwijking van deze stemmen is 0,82

Filmografie

2,67 (55)
Grand Theft Auto (1977)
Cotton Candy (1978)
Alternatieve titel: Ron Howard's Cotton Candy
Skyward (1980)
Alternatieve titel: Ron Howard's 'Skyward'
Through the Magic Pyramid (1981)
Alternatieve titel: Tut and Tuttle
2,73 (96)
Night Shift (1982)
Alternatieve titel: Man van het Jaar
2,68 (600)
Splash (1984)
Alternatieve titel: Plons
2,95 (696)
Cocoon (1985)
2,71 (63)
Gung Ho (1986)
3,41 (900)
Willow (1988)
3,05 (305)
Parenthood (1989)
3,18 (966)
Backdraft (1991)
3,14 (610)
Far and Away (1992)
2,84 (153)
The Paper (1994)
3,38 (1858)
Apollo 13 (1995)
3,23 (1385)
Ransom (1996)
2,88 (746)
Edtv (1999)
2,69 (1413)
How the Grinch Stole Christmas (2000)
Alternatieve titel: The Grinch
3,86 (5000)
A Beautiful Mind (2001)
3,15 (503)
The Missing (2003)
3,79 (1816)
Cinderella Man (2005)
Alternatieve titel: Cinderella Man - A Fighter's Tale
3,30 (4161)
The Da Vinci Code (2006)
3,61 (863)
Frost/Nixon (2008)
3,43 (3101)
Angels & Demons (2009)
Alternatieve titel: Het Bernini Mysterie
2,55 (513)
The Dilemma (2011)
3,00 (1)
Made in America (2013)
3,78 (1527)
Rush (2013)
3,20 (560)
In the Heart of the Sea (2015)
3,45 (64)
The Beatles: Eight Days a Week - The Touring Years (2016)
Alternatieve titel: Eight Days a Week
2,90 (726)
Inferno (2016)