• 9.370.299 stemmen

Geregisseerd door: Charles B. Griffith

Met onder meer: Ron Howard, Christopher Norris en Warren J. Kemmerling

Plot Eat My Dust

"A Very Funny Car."

Hoover Niebold is een roekeloze durfal die zijn oog laat vallen op Darlene Kurtz. Omdat zij graag een ritje wil maken met de snelste auto van een plaatselijke racewedstrijd, besluit hij de auto te stelen en begint hij aan een lange ontsnappingstocht voor de politie en vooral zijn vader: de sheriff.

Hoover Niebold

Billy B. Westerby

Miranda Smith

George Poole Jr.

Junior Hale (as Pete Isacksen)

Lallie Chandler

Sheriff Harry Niebold (as Warren Kemmerling)

Dep. Jay Beah

Dep. Brookside

avatar van stinissen

Ook met Clint Howard

avatar van stephan73

stephan73

Eat My Dust is een typisch Roger Corman product uit de jaren '70. Een nogal standaard b-filmpje dat alleen maar over een achtervolging gaat en verder nergens over.

Dat die achtervolging er goed uitziet is duidelijk, maar er had toch wel wat meer verhaal in mogen zitten. Ook waren de "komische" geluiden uit de politie auto's die crashte alles behalve komisch, eerder irritant.

Ron Howard heb ik nooit echt een fantastische acteur gevonden (met uitzondering van Happy Day dat ik erg leuk vond), dus ook zijn aanwezigheid zorgt er niet voor dat dit een voldoende krijgt.

avatar van GoldFinch

GoldFinch

leuke film om te kijken, vond hem wel vermakelijk, lekker wijf ook !

avatar van Dk2008

Dk2008

Eigenlijk een misbaksel van een film. Wel leuk om Ron Howard in deze film terug te zien, die hier eigenlijk net zo oenig overkomt als soms in Happy days. De achtervolgingen en stunts zien er maar goedkoop uit, slap aftreksel van destijds nog zo'n succesvolle serie the Dukes of Hazzard. 1.0.

avatar van Mescaline

Mescaline

Hersenloos vermaak, redelijke stunts maar werd soms wel een beetje moe van de overduidelijk versnelde scenes. Het lijkt goedkoop gemaakt met hier en daar wat goedkope editing skills, maar de film vermaakt wel en duurt niet zo lang. Oja! Christopher Norris was geen straf om naar te moeten kijken.

Niet echt goed, maar ook niet echt slecht.

avatar van Phantasm

Phantasm

Aardig tussendoortje. Niet echt bijzonder.