• 9.378.515 stemmen

Met onder meer: Daniel Craig, Eva Green en Mads Mikkelsen

Gesproken taal: Engels en Frans

Releasedatum: 23 november 2006

Plot Casino Royale

"Everyone has a past. Every legend has a beginning."

James Bond zijn eerste opdracht als geheim agent leidt hem naar Le Chiffre, de bankier van wereldwijd gevreesde terroristen. Wil hij deze gevaarlijke man tegenhouden en het terroristische netwerk uitschakelen, dan moet Bond hem verslaan met poker in het befaamde Casino Royale. Wanneer het Britse ministerie van Financiën een medewerkster inzet om over de inzet van het spel en het geld van de overheid te waken, is Bond hier niet blij mee.

thunderball

Eindelijk een Sinterklaas met smaak en intelligentie!

Helemaal mee eens!!

thunderball

In het filmblad Empire staat een foto reportage van 4 bladzijden over de nieuwe film!!!!!

avatar van forelli

forelli

ik hoop dat ie net zo goed word als alle andere

avatar van sinterklaas

sinterklaas

.....en niet zoiets als die Bagger-Bonds(BB) als Never Say Never Again en The World Is Not Enough.

avatar van catweasel

catweasel

sinterklaas schreef:

The World Is Not Enough.

Als ik bedenk dat Jan Decleir de rol afwees, waarna Carlyle hem kreeg, krijg ik altijd een vervelend gevoel. Was erg benieuwd geweest naar Decleir in een Bond film.

thunderball

Waar heb je die info over Jan Decleir vandaan dan? Daar heb ik je al eerder over gehoord, geloof ik, maar verder niet eerder ooit ergens iets over gelezen of gehoord.

Jeetje, dat zou pas leuk en goed geweest zijn! Eindelijk weer eens een powerfull acteur als schurk!

avatar van catweasel

catweasel

thunderball schreef:

Van IMDB, daar staat dat hij ook een rol in Eyes Wide Shut afsloeg. Alleen maar omdat hij theater belangrijker vond.

avatar van Moviestar

Moviestar

Ben zeer benieuwd, ik was toch wel gewend geraakt aan Brosnan als bond. Brosnan is (tot nu toe) voor mij de beste bond. Heb ook de voorgangers niet allemaal gezien hoor maar Brosnan was echt bond voor mij.... we zien wel.. In ieder geval zijn er ook weer de vertrouwde gezichten.

avatar van forelli

forelli

Ik vind deze poster veel mooier http://www.filmtotaal.nl/mo...

Pieter Montana

Ziet er inderdaad al goed uit

avatar van U-96

U-96

• 2081 stemmen

Prachtige poster inderdaad.

De Trailer !!!!

Helaas Frans gedubt.

Wow! te gek Montana!

Bedankt! Wat denken we er van?!

Zou ie goed worden of.....?!

avatar van gotti

Geen idee. Goldeneye is imo één van de beste Bond films, dus wellicht flikt Cambell het nog wel een keertje...

Ik heb zoiets van:

vd ene kant euforie, want we zien de eerste beelden, maar vd andere kant wat je ziet in die trailer is nu ook weer niet super bijzonder of indrukwekkend.

En Graig maakt op mij ook nu niet veel indruk,

mixed emotions dus!

Zijn nieuwe Aston Martin

Pieter Montana schreef:

Helaas Frans gedubt.

Trailer is fake.

Niet alleen is dat wel duidelijk te zien, maar het is ook al bevestigd door sony. De echte kunnen we in mei verwachten.

Hetzelfde gaat op voor de poster btw, het ziet er erg goed uit dat geef ik toe, maar mensen kunnen de knapste dingen maken deze dagen en bij een film als deze trek je de nodige photoshoppers aan.

Desalniettemin, een erg mooie poster, en mag van mijn part wel echt zijn

thunderball

Al is het dan misschien geen officieele trailer: ik had de beelden zo allemaal nog niet gezien en ik vind 'm gaaf!

Ok mensen geniet ervan.

De poster...was officieel.

De trailer...ook.

Daar is hij inmiddels vanaf de officiele site in het engels te bezichtigen. Sfeervol. Bond die het vertrouwen van M moet winnen, oe dat geeft wel lekker veel spanning.

avatar van Turkeyloverz

Turkeyloverz

De originele poster verschijnt toch op 23 mei?

avatar van AHWA

AHWA

Jammer van die trailer. Ik had een wat rustigere film verwacht, aangezien het boek ook erg rustig is en zich vooral op het kaarten concentreert. Jammer dat die pief-paf-poef-scenes er dan weer tussen moeten zitten.

AHWA schreef:

Ze zeiden al eerder dat het lastig zou worden om een film met kaarten te vullen. Dat willen mensen niet zien bij een Bond film. En om nou te verwachten dat er geen actiescenes in zouden komen vind ik best wel naief

Turkeyloverz schreef:

De originele poster verschijnt toch op 23 mei?

Trailer ook. Tenminste zo sprak Sony Nederland. Blijkbaar logen ze

avatar van raymon

raymon

nou ik vond het er goed uitzien, goeie stunts en ik vind craig het echt niet slecht doen, maar ik mijn meining staat niet vast we wachten tot 23 november!

avatar van Angrod_Pallanén

Angrod_Pallanén

Heb je het over de trailer?

avatar van Relax

Relax

wat een bagger bond... zo'n skinny ventje...

jammer dat Pierce Brosnan weg is, die kerel was echt geschikt voor deze rol.

Relax schreef:

wat een bagger bond... zo'n skinny ventje...

jammer dat Pierce Brosnan weg is, die kerel was echt geschikt voor deze rol.

De ironie.

De halve Bond-fan-wereld klaagt dat hij veels te gespierd is en jij noemt hem skinny.

Brosnan zou inmiddels dik over de 50 zijn, en had in TWINE (1999) al grijze haren. Het was anders toch zn laatste. Jammer dat hij moest eindigen met een drol als DAD. Maar Craig gaat het prima doen denk ik.

thunderball

Gaaf om de originele trailer te zien, maar Graig wordt echt een ramp. Hij ziet er echt niet uit! Waarom hebben ze mij niet gebeld?

En nogmaals Brosnan zag er helemaal nog niet oud uit, wat een onzin! Hij had er makkelijk nog 2 kunnen doen, zeker wanneer ze na DAD wat hadden op geschoten en er een in 2004/05 en een in het magische jaar (voor 007 dan toch) 2007 hadden uitgebracht.

Dan was Casino Royale echt een fantastisch afscheid geworden.

thunderball schreef:

Dan was Casino Royale echt een fantastisch afscheid geworden.

Craig gaat geen ramp worden... Gewoon even wennen, en minder zeuren

Deze keer een bond die geen super charmeur is maar meer een verbitterde held.

En Brosnan begon echt wel wat ouder te worden, hij was duidelijk niet meer de knaap uit goldeneye. Desalniettemin had er nog wel een filmpje bij gepast, maarja in het huidige tempo zou het lastig zijn.

Ah tevens zie ik dat de poster is aangepast...ziet er goed uit

avatar van Ramon K

Ramon K

Trailer bevalt me trouwens best goed en Craig lijkt me een hele solide Bond.

italiëpokercasinogebaseerd op boekterroristbankergeldfree running martelenmi6british secret servicemontenegro007: (2006)智破皇家賭場james bond