• 9.384.392 stemmen

Met onder meer: Daniel Craig, Judi Dench en Javier Bardem

Releasedatum: 31 oktober 2012

Plot Skyfall

"Think on your sins."

Bonds loyaliteit aan M wordt op de proef gesteld als ze achtervolgd wordt door haar verleden. Als de MI6 vervolgens onder vuur komt te liggen is Bond genoodzaakt de bedreiging op te sporen en te vernietigen, ongeacht de hoge persoonlijke prijs die dit met zich mee brengt.

avatar van Albus Dumbledore

Albus Dumbledore

• 2041 berichten

Ze mogen wat mij betreft nooit stoppen met de James Bond films. Het blijft gewoon leuk en ik kijk nu al immens veel uit naar de volgende.

Redlop

Bond23 zal zich ook afspelen in China. Actrice Tang Wei krijgt waarschijnlijk een rol.

avatar van eltorro

eltorro

James Bond wil meestrijden om de Oscars.

Het is natuurlijk de vraag hoeveel hiervan klopt, maar toch even:

avatar van The Oceanic Six

Hoeft echt niet negatief te zijn, zie ook Casino Royale. Daar zat niet zo heel veel actie in, maar het was een geweldige Bond. Het met actie volgepropte Quantum of Solace was weer een prul eerste klas.

avatar van Take 5

Take 5

Ah, een nieuwe Bond. Hoewel ik er niet zo veel meer mee heb, ga ik de film zeker een keer kijken. Casino Royale vond ik wel een positieve verrssing. De oudere Bonds blijf ik het leukst vinden, afgezien die van Roger Moore, waar ik niet zo gek op ben.

avatar van Sergio Leone

Sergio Leone

Liever een wat meer spionagethriller dan een doorsnee actiefilm.

avatar van eltorro

eltorro

Ben ook geen fan van Casino Royale, neemt zichzelf veel te veel serieus. Het liefst gewoon een Bond film met wat sf elementen en goed in elkaar stekende actie.

Redlop

Geruchten over Albert Finney in Bond 23.

KLIK

avatar van DonPeliculón

DonPeliculón

Albert Finney nu ook toegevoegd aan de cast. Het wordt steeds beter lijkt het wel.

thunderball

Erg goed idd dat een acteur van zijn kaliber mee doet.

Het lijkt er op dat ze echt werk er van willen maken.

avatar van Film Pegasus

De ambitie om een Oscar te winnen zal wel ijdele hoop zijn, maar met Albert Finney, Judi Dench, Ralph Fiennes, Javier Bardem en zelfs Daniel Craig zelf heb je toch al een mooie cast bijeen die het acteerniveau van de Bondfilms omhoog trekt.

avatar van Albus Dumbledore

Albus Dumbledore

• 2041 berichten

Ach ja, als het doel is om een aantal oscars te winnen betekent dat in ieder geval dat ze heel erg hun best doen en dat verhoogt mijn verwachtingen enorm gezien het iets mindere Quantum of Solace, waarbij het enige doel leek te zijn: meer actie.

avatar van Prudh

Prudh

Titel: Skyfall.

Redlop

Persconferentie nu op SKYNEWS.

avatar van Ceeda7

Ceeda7

De 23e James Bondfilm gaat Skyfall heten. Daniel Craig speelt wederom 007, de Spaanse acteur Javier Bardem speelt de rol van slechterik en de film wordt geregisseerd door Oscarwinnaar Sam Mendes. De filmproducenten, Mendes en de hoofdrolspelers hebben op een persconferentie in Londen veel geruchten die over de nieuwste Bondfilm gingen, officieel bevestigd.

De Franse actrice Bérénice Marlohe is de nieuwste Bondgirl, Severin. Ook Ralph Fiennes voegt zich bij de cast. Zijn rol is nog niet bekend, maar verwacht wordt dat hij het hoofd van de criminele organisatie Quantum speelt. Judi Dench is weer te zien als M, de baas van Bond. Albert Finney heeft ook getekend voor een rol, waarschijnlijk als baas van MI6.

Naomie Harris speelt de rol van geheim agent Eve. Mendes, die een Oscar won voor American Beauty, vertelde op de persconferentie dolgraag een Bondfilm te willen regisseren na het zien van Casino Royale in 2008. De persconferentie werd gehouden precies vijftig jaar nadat Sean Connery als allereerste Bondacteur werd gepresenteerd. Hij was voor het eerst te zien in Dr. No uit 1962.

Het is de derde keer dat Craig de rol van 's werelds bekendste geheim agent op zich neemt. Hij was in 2008 voor het laatst te zien als Bond in Quantum of Solace. De toekomst van de Bondfilms wankelde vorig jaar even toen filmmaatschappij MGM dreigde failliet te gaan. Nadat Sony echter aanschoof als productie- en distributiepartner kondigden producenten Michael Wilson en Barbara Broccoli begin dit jaar aan dat er toch een 23e en zelfs een 24e Bondfilm in de maak zijn.

thunderball

Dus toch.... erg matige titel, de minste van allemaal, hopelijk wordt de film wel goed.

avatar van The Oceanic Six

Wat is er mis met de titel? Ik vind het wel pakkend. Lekker kort en krachtig, zoals GoldenEye of Moonraker.

avatar van IcU

IcU

Vind het ook een prima titel, hoewel het niet perse als een Bond titel aanvoelt.

thunderball

Skyfall is een nergens bijzondere, alledaagse titel, die net zo goed voor een Seagal film zou kunnen zijn.

avatar van IcU

IcU

Ja daar heb je wel een beetje gelijk in.

avatar van Sergio Leone

Sergio Leone

Skyfall klinkt niet echt mooi, maar daar hebben meerdere Bondtitels wel last van.

De cast mag er wezen, hopelijk maakt Sam Mendes er iets van.

avatar van 009

wat een top cast!!

wat ik wel spijtig vind wat er niet gevraagd is op de persconferentie:

- hoe zit het met Vesper?

- moneypenny?

- Q?

titel is niet wauw, maar wel aanvaardbaar.

UIteindelijk, bij bond films, de titels hebben niet de grootste betekenis,

dat maakt het ook zo bond.

als de film maar goed is dat is het bijzonderste wat telt.

avatar van Dogie Hogan

(afbeelding)

Tja...

(afbeelding)

thunderball

Er is al een pagina's tellend topic over Bond 23, daar kan dit bericht zo bij, toch?

009 schreef:

- hoe zit het met Vesper?

The bitch is dead, weet je nog?

avatar van starbright boy

thunderball schreef:

Inderdaad. Nu de titel bekend is de naam van het topic enigszins aangepast.

avatar van supermovieman

supermovieman

Gaaf dat logo! Ik vond het al erg leuk hoe ze de letter o als een 0 gebruikten in de vorige twee titels! Cool dat ze nu iets met de 7 doen!! Skyfall vind ik bovendien een toptitel! En Craig blijft geniaal als Bond! Met Bardem als slechterik kan het bovendien haast niet fout gaan!

avatar van Filmkriebel

Filmkriebel

Zou dit nu een vervolg worden op Quantum?

spiongeheim agentsociopathpolice impersonator mi6moordenaarart gallerybritish secret serviceimaxuzi booby trapimpersonating a police officermacaokomodo dragon007: (2012)智破天凶城 intensevibrant