• 9.383.355 stemmen

Met onder meer: Daniel Craig, Judi Dench en Javier Bardem

Releasedatum: 31 oktober 2012

Plot Skyfall

"Think on your sins."

Bonds loyaliteit aan M wordt op de proef gesteld als ze achtervolgd wordt door haar verleden. Als de MI6 vervolgens onder vuur komt te liggen is Bond genoodzaakt de bedreiging op te sporen en te vernietigen, ongeacht de hoge persoonlijke prijs die dit met zich mee brengt.

avatar van dionj

dionj

“I think you’ll be pleasantly surprised,” Craig said of Mendes’ stewardship. “Sam is a boy and he likes blowing shit up – but we’re stylishly blowing shit up!”

Geweldige quote! Dit maakt me erg enthousiast!

jarno1975 (moderator series)

Vanwege financiële problemen bij MGM is de 007 franchise ondergebracht bij Sony met gevolg dat de release 2,5 (!!) jaar naar achter is geschoven.

Rory Bruer, the company’s President of Worldwide Distribution, said the studio is aiming to have Bond 24 hit theaters in late 2014.

De trailer verschijnt al wel snel, op 25 mei 2012, met de release van Men in Black 3 .

Bron

Wel erg vreemd!

thunderball

Dit is Bond 23, dus het gaat kennelijk over de film na deze, dat is nr24.

Edit: heb het net even gelezen:

het is idd andersom, ze willen niet nog eens lang met een volgende Bondfilm gaan wachten, dus de volgende moet twee jaar later uitkomen, weer in november en dat is dus november 2014.

Niets aan de hand dus!

jarno1975 (moderator series)

Zit het toevallig net op een andere blog te lezen inderdaad! Beetje verwarrend maar is inderdaad de opvolger van Skyfall.

Gelukkig maar

avatar van starbright boy

Bond een keer in de twee jaar, dat is ook hoe het hoort natuurlijk.

avatar van eses_26

eses_26

Heb de opnames in Istanbul gezien, tof man

avatar van TomPSV

TomPSV

eses_26 schreef:

Heb de opnames in Istanbul gezien, tof man

Dat lijkt me ook wel vet om daar een keer bij te zijn.

avatar van blonde redhead

blonde redhead

Wat een overgedreven gedoe voor een bond filmpje.

blonde redhead schreef:

Wat een overgedreven gedoe voor een bond filmpje.

Wat een overbodige, zie mij eens bijdehand uit de hoek komen, opmerking.

De eerste teaser poster wordt morgen om 5pm GMT onthuld op www.007.com

jarno1975 (moderator series)

Had hem al ingestuurd. Klassieke poster, hopelijk gaat de film ook weer een beetje die kant op.

De eerste trailer van Skyfall wordt maandag gelanceerd.

avatar van SnakeDoc

SnakeDoc

Mooie rustige vertrouwde poster.

avatar van Uzza_Sparta

Uzza_Sparta

vanmorgen was Michael G. Wilson, een van de producers, op BBC's Breakfast programma, en had de wereldpremiere gebracht van de trailer voor deze film

hij had ook verschillende Bond artikelen meegebracht, zoals scaramanga's pistool uit TMWTGG, Oddjob's hoed uit Goldfinger, Rosa Klebb's schoen uit FRWL, en James Bond/Daniel Craig's echte passport

In de trailer zegt Bond/Craig "Some men are coming to kill us. But were going to kill them first!"

ook was Paloma Faith op deze Breakfast show, en er werd gesuggesteerd dat zij gaat een song doen op de soundtrack

kappeuter schreef:

De eerste trailer van Skyfall wordt maandag gelanceerd.

En hier istie dan:

Teaser-trailer (Youtube HD)

avatar van The Oceanic Six

Teaser trailer ziet er echt uitstekend uit, heb er veel meer vertrouwen in vergeleken met de vorige Bond. Hoop alleen niet dat ze de lijn doorzetten dat je niet meer op normale wijze de bekende Bond tunes mag horen.

avatar van schram101

schram101

Ziet er heel aardig uit ja.

thunderball

Aardig, maar dat leek via de trailers QoS ook.

Waarom heeft Craig in die ondervragingsscene een baard van een week? Ziet er niet uit

Verder lijkt het mij er allemaal wel weer heel modern en niet erg speciaal uit zien.

avatar van Film Pegasus

Geweldige trailer, wat mijn voorkeur voor Craig (na Sean Connery) alleen maar bevestigt. En ben ook benieuwd naar de soundtrack met een nieuwe componist. Als de korte muziek in de trailer een voorbode is, ziet dat er goed uit!

avatar van blackcat13

blackcat13

jammer dat het allemaal weer zo persoonlijk moet, ik zie Bond liever als keiharde womanizing secret agent die met veel zelfvertrouwen en zijn stijl een boosaardig plan van een rijke tycoon probeert te ontmantelen en stoppen. Maar het verhaal lijkt in Bond's verleden te duiken, daarnaast ziet hij er tijdens de ondervragingsscene teveel uit als een 'tool' van MI6, tsja... moeilijk uit te leggen maar ik voel hier nog niks bij, heel onderwelmende trailer dan ook. Vette actie, dat wel, en gaaf mysterieus shot van de schurk maar ik ben nog niet dolenthousiast. Teaser van Bourne Legacy blies me wel omver, die vond ik echt vetter. Skyfall zal best een goede film worden maar niet wat ik graag had willen zien vrees ik.

Film Pegasus schreef:

Die muziek klinkt voor geen meter, als dat oa het J.B theme anno nu moet voorstellen.... slecht!

avatar van Film Pegasus

Ik heb het nochtans wel wat gehad met David Arnold. Tijd voor iets nieuws! Ben blij dat ze aan de formule durven sleutelen. Anders blijf je steeds hetzelfde recycleren.

thunderball

Gelukkig is het gewoon trailer muziek, die tegenwoordig vrijwel nooit voor de film gebruikt wordt.

Arnold brengt klasse met zich mee, wat ik van deze clubmix niet kan zeggen.

Nee, het is tijd dat ze weer eens een gewoon ouderwets goede Bond film maken en uit brengen.

avatar van eltorro

eltorro

Leuke teaser, ziet er beter uit dan de laatste 2 bond films. Hopelijk verwerken ze die muziek ook in de film.

avatar van Sergio Leone

Sergio Leone

thunderball schreef:

Trailer ziet er overigens best gelikt uit en het lijkt weer meer een spionagethriller te worden, maar een echt Bondgevoel heb ik niet. De muziek helpt daar overigens ook niet bij.

avatar van DonPeliculón

DonPeliculón

De trailer laat nog niet heel veel zien, maar het ziet er voorlopig zeker niet verkeerd uit. Wel een cheesy oneliner op het einde haha.

avatar van Flipman

Flipman

eltorro schreef:

Die vond ik anders ook hartstikke goed, hoor. Casino Royale vind ik de beste Bondfilm tot nu toe. Craig is naar mijn mening ook de beste Bond, hoewel dat mede met het script te maken heeft. Quantum of Solace was qua plot niet zo hoogstaand maar de cast, locaties en sfeer maken een boel goed.

avatar van dionj

dionj

thunderball schreef:

Arnold brengt klasse met zich mee, wat ik van deze clubmix niet kan zeggen.

De muziek in de trailer is niet gemaakt door Thomas Newman, de componist van skyfall, maar waarschijnlijk door trailermuziek makers ingehuurd door Sony Pictures (waarschijnlijk Pfeifer Broz.). Ook is het niet de editor of regiseur die trailers maken maar daar worden aparte bedrijven voor ingehuurd.

Dus geen zorgen!

BTW, Teasertrailer is enorm goed! Geeft gelukkig niks weg, maar is bedoeld om je interesse te wekken.

spiongeheim agentsociopathpolice impersonator mi6moordenaarart gallerybritish secret serviceimaxuzi booby trapimpersonating a police officermacaokomodo dragon007: (2012)智破天凶城 intensevibrant