• 9.381.092 stemmen

Met onder meer: Daniel Craig, Rami Malek en Léa Seydoux

Gesproken taal: Engels, Italiaans, Frans, Russisch en Spaans

Releasedatum: 30 september 2021

Plot No Time to Die

"The mission that changes everything begins…"

In 'No Time to Die' heeft James Bond zijn turbulente leven als geheim agent achter zich gelaten en leidt hij een rustig bestaan op Jamaica. Zijn rust is echter van korte duur wanneer zijn oude vriend Felix Leiter van de CIA opduikt met de vraag naar hulp. Het brengt hem op het spoor van een mysterieuze schurk gewapend met gevaarlijke nieuwe technologie.

avatar van Madecineman

Madecineman (moderator films)

Persoonlijke aanval verwijderd.

avatar van Filmkriebel

Filmkriebel

Eerste voorstelling in de Kinepolis zaal komende nacht om... 0:07 h !!

avatar van mjk87

mjk87 (moderator films)

The Guardian. Daar geeft men toch standaard 5 sterren?

avatar van The Oceanic Six

Ik las vanmorgen weer een Nederlandse krant, volgens mij die zure lui van de Volkskrant, die de film ronduit saai noemden.

Ik vertrouw op een geweldig slotakkoord met Craig en boycot de reviews en zelfs deze pagina effe tot ik zelf heb gekeken haha.

avatar van merijn82

merijn82

• 1931 berichten

The Oceanic Six schreef:

Is de NRC. Volkskrant geeft 4*.

IH88

Klopt inderdaad. DPG Media Privacy Gate - volkskrant.nl 4 sterren. Voor de zure Volkskrant is dat het equivalent van een meesterwerk.

avatar van blackwolves

blackwolves

ach bond wie kent deze films niet? maar ja word je te oud dan word je vervangen door iemand jonger hollywood

neen had meteen gestopt bij de oude bond met de titel never say never again. de acteur stopte had dan ook een mooi afscheid genomen van de films maar neen hollywood moet bond laten leven en zo werd het steeds een andere acteur. de ene al wat meer films dan de andere. maar de langste en ook de meeste bond films was sean connery denk ik dan was het roger moore andere bond maar de films waren anders er was er een met meer humor ook wel actie maar hij was meer een soort clown ook al heeft hij deze wel letterlijk gespeelt de clown. oke ze waren niet overdreven slecht maar toch geen connery. nu de laatste acteur stopt er nu ook mee? is dit dan het einde van de geheim agent bond?

IH88

Haha dit staat in de Telegraaf.

"Ook is duidelijk dat de tijd van bondgirls als snoepje van de week - waarvan namen als Octopussy, Pussy Galore en Xenia Onatopp getuigden - nu toch echt tot het verleden behoren. Ana de Armas komt in No Time To Die misschien nog het dichtst in de buurt, maar blijkt zeker niet alleen maar sexy."

Heeft deze recensent Goldfinger en GoldenEye wel gezien? Pussy Galore en vooral Xenia Onatopp als "snoepje van de week" omschrijven, je moet er maar het lef voor hebben. Oh, De Telegraaf...

Filmkriebel schreef:

Eerste voorstelling in de Kinepolis zaal komende nacht om... 0:07 h !!

Ik zie net dat ik zelf vannacht om 0:08 heb gestemd, jammer van die minuut. Betekent wel dat de credits precies om 0:07 begonnen te rollen (ook in Kinepolis overigens, dus komende nacht niet de eerste voorstelling).

avatar van The Oceanic Six

Dit maakt me wel nieuwsgierig, ik verwacht ook wel een emotioneel einde.

No Time To Cry

The Oceanic Six schreef:

Dit maakt me wel nieuwsgierig, ik verwacht ook wel een emotioneel einde.

No Time To Cry

Zet je maar schrap.

IH88

Ik ben een beetje bang voor een OHMSS einde. Hoewel het woord ontroerend daar niet echt bij past. Een tijdje geleden had ik ook nog echt het idee dat James Bond zelf dood zou kunnen gaan (dat past ook wel bij Craig's vertolking), maar dat gaat denk ik voor te veel problemen zorgen in de toekomst.

Een andere acteur James Bond laten spelen, dat zijn we nu wel gewend. Maar dood is dood, en dan in 2022 een nieuwe James Bond aankondigen zou wel iets te veel van het goede zijn.

avatar van Montorsi

Montorsi

163 minuten?! Ze worden steeds langer die Bonds. Weer een kwartier langer dan de vorige, en die was al te langdradig. Skyfall ook trouwens.

avatar van davidov

davidov

blackwolves schreef:

Pas op, het is kennelijk tegenwoordig erg hip om dingen te zeggen als “typisch Hollywood” “hollywood doet altijd …” “hollywood verpest …” “hollywood heeft geen originele ideeen meer” etc etc terwijl het maar al te vaak helemaal nergens op slaat… zoals nu.

Bond is een Britse productie al sinds ‘62, heeft echt niks met Hollywood te maken en zal het ook nooit doen. Men is er juist trots op dat alles rond 007 zo Brits mogelijk is, een Brits kroonjuweel.

En laat Never Say Never again nou juist een verschrikkelijk slechte onofficiële rip-off zijn van de echte franchise.

———————————————

Verder over de eerste recensies:

Hmm de eerste reacties zijn gemiddeld gematigd positief. Niet slecht, maar ook niet de beste ooit. Meest gehoord; het is een erg lange zit.

Gelukkig ben ik daar inmiddels wel aan gewend met de Craig films, maar ik vrees dat als ik vrienden meeneem dat zij zich daar iets meer aan zullen storen…

Het klinkt in elk geval alsof ik het een redelijk tot behoorlijk vermakelijke film ga vinden, met veel liefdevolle knipoogjes naar het verleden en een spectaculair dramatisch slot, passend einde voor de Craig reeks.

Want laten we wel wezen; voor hen die de beste Bond ooit verwachten bij NTTD; Bond is een beetje het omgekeerde van een pannenkoek. Ipv dat de eerste altijd mislukt, is het de laatste die altijd de minste is.

Connery - diamonds are forever (verschrikkelijk)

Moore - a view to a kill (ik vind ‘m tof, ben zelf uit ‘85, maar int algemeen geen goed ontvangen film)

Dalton - license to kill (ugh)

Brosnan - Die another day (oh de gruwel)

Dan is het eigenlijk voor het eerst gelukt om het niet op het einde te verknallen

Héél hinderlijk dat er al twee stemmen zijn uitgebracht, die de film helemaal niet hebben gezien..

MindlessAssassin schreef:

Gewoon gezien hoor, ik was gisteravond bij de Belgische première.

Quentin schreef:

Gewoon gezien hoor, ik was gisteravond bij de Belgische première.

Oh.. Ik dacht dat hij pas vannacht in première ging. Mijn excuses! Zag nu net pas je review

avatar van Walter S.

Walter S.

Toch wonderlijk dat dit zo’n enorme hype is, zo geweldig zijn die Bond films nou ook weer niet.

IH88

Ha, zelfs David Ehrlich is enthousiast. Toch wel de grootste zuurpruim als het aankomt op blockbusters en franchises. No Time to Die Review: The Most Emotional James Bond Movie Ever | IndieWire

avatar van hannes64

hannes64

• 1926 berichten

Denk dat ze genoeg tijd hebben gehad om alle goofs en fouten in de film hebben aangepakt, zodat de film zonder goofs word uitgebracht.

Kan niet wachten, ga em vandaag bekijken.

avatar van martijnk

martijnk

blackwolves schreef:

Persoonlijk vond ik Roger Moore beter. Timothy Dalton vond ik ook nog wel goed. Bij Pierce Brosman en Daniel Craig vond ik hun eerste films wel goed, Golden Eye en Casino Royal, dat waren nog wel James Bond films maar daarna ging het nergens meer over.

Maar je bent ook niet zo afhankelijk van de acteur, die is wel belangrijk maar degene die het verhaal schrijft en regisseert is nog wel belangrijker. Je kunt een blik van de beste acteurs in Hollywood open trekken maar dat is geen garantie voor een goede film.

avatar van stormfox

stormfox

En is No Time to Die beter dan Casino Royal?

avatar van davidov

davidov

IH88 schreef:

Kende ‘m niet maar jemig wat een zure en nare recensent zeg, vervelende review ook.

Allereerst blijft hij maar zeuren over hoe slecht de vorige film was (3-4x ofzo) dat ik denk “wat heeft dat met de nieuwe te maken, zit je iets dwars? Heeft je vriendin je tijdens spectre in de steek gelaten oid?”

Om in het vervolg van de recensie gewoon het verhaal van de film uitgebreid op te schrijven.

Ik lees liever over de regie, het script, de dialogen, het acteerwerk etc. Een synopsis heb ik niet nodig, daarvoor ga ik de film wel zien.

avatar van Sater

Sater

Is het nuttig om Spectre te (her)kijken voor je deze gaat zien of staat hij voldoende op zichzelf?

avatar van skinny_tie

skinny_tie

davidov schreef:

Zuur en naar zijn echt de laatste woorden die ik zou associeren met Ehrlich. Vind hem juist altijd erg grappig. Zo zie je maar dat zelfs over critici smaken kunnen verschillen.

avatar van Brendanh29

Brendanh29

James bond: no time to die

Het einde van een tijdperk… mogelijk in verschillende manieren. Remember… it’s only a number 007. Maar goed dat ‘’Sean connory’’ dit niet meer hoeft te zien, ‘’Daniel craig’’ was de slechtste maar eindigt met de beste uit de 5 bond films op z’n naam.

Het blijkt dat zelfs deze franchise niet weg komt uit alles-dat-anders-moet-beweging, al was dat al te merken met alles dat weggelaten was toen ’Craig’ erin kwam. Ik had gehoopt dat wat James bond nog enigszins anders maakte speciaal bleef, en niet verdween in 1 in de duizend actie films.

Het laat mij met hetzelfde gevoel achter zoals ik had met x-men ‘’Logan’’ anders dan ik had gewild.

avatar van Rvdz

Rvdz

Sater schreef:

Ik kan me Spectre nauwelijks herinneren en kon hem op zich wel volgen, maar het is wel écht een vervolg er op.

avatar van teigertje

teigertje

• 2080 stemmen

The Oceanic Six schreef:

Kijk dit ben ik nou wel is een keer, met je mee eens.

Ook dat mag dan is in de krant hahaha.

Daniel Graig is een meester Bond !