• 9.381.972 stemmen

Met onder meer: Daniel Craig, Judi Dench en Javier Bardem

Releasedatum: 31 oktober 2012

Plot Skyfall

"Think on your sins."

Bonds loyaliteit aan M wordt op de proef gesteld als ze achtervolgd wordt door haar verleden. Als de MI6 vervolgens onder vuur komt te liggen is Bond genoodzaakt de bedreiging op te sporen en te vernietigen, ongeacht de hoge persoonlijke prijs die dit met zich mee brengt.

JohnWilliams

Vanwaar al die negativiteit over Adele? Het is naar mijn mening echt een wereldzangeres.

avatar van Karl van H.

Karl van H.

Inderdaad. En ze lijkt me ook heel geschikt om een Bondsong te zingen - qua stem bedoel ik dan, ik hoef haar in ieder geval niet verleidelijk te zien dansen in de openingstitels Muse daarentegen is over the top rotzooi die totaal niet de toon van Bond weet te vangen, dus waarom daarop wordt gehoopt (afgezien van dat je toevallig fan van Muse bent) is me echt een raadsel.

jumpstylemovie

Supremacy zou ik perfect vinden voor Muse.

Adele is een vrouw, dus is haar muziek ook niet interessant om te horen.

avatar van The One Ring

The One Ring

jumpstylemovie schreef:

Adele is een vrouw, dus is haar muziek ook niet interessant om te horen.

Je hebt vast een hekel aan veel titelsongs van Bond.

Vind Adele zelf ook een prima keuze, misschien wel de beste sinds Tina Turner. Niet omdat ik een fan van haar ben, want dat is niet zo, maar ze past wel in het genre. Muse, een goede band verder, zie ik niet zo bij Bond zitten. Aan de andere kant, Duran Duran werkte ook verrassend goed.

JohnWilliams schreef:

Ik kan Adele niet uistaan, haar muziek dan. Vrij irritante stem en elk nummer lijkt hetzelfde. Maar heb altijd wel gevonden dat ze een sexy Bond song kan doen, mits ze haar stijl totaal omgooit en het nu over een heel andere boeg gooit. Ze heeft er de stem voor, nu nog de durf om haar vertrouwde stijl om te gooien en het kan zeker wel wat worden. De klassieke Bond feel kan zij ongetwijfeld heel goed uitbrengen in haar zang.

Dat zangeressen bij voorbaat al niet interessant zijn vind ik dan weer een erg voorbarige en ondoordachte opmerking, maar afijn een persoonlijke opinie kan ik niet veranderen of iets tegen in brengen

avatar van Film Pegasus

Ik wil eerst het nummer horen voor ik een oordeel vel. Het is ook de vraag wie het nummer schrijft. Bij Tina Turner waren dat de mannen van U2. Kans is groot dat Adele zelf haar nummer schrijft natuurlijk.

blackcat13

Dat hoop ik niet, want ik ben bang dat ze dan binnen haar comfort zone blijft, maar we zullen het binnenkort vanzelf horen.

Ben overigens ook wel benieuwd naar het werk van Thomas Newman. Hopelijk niet al teveel piano en gewoon een vlotte typische Bond score. David Arnold had zijn zaken op orde, hopelijk Newman ook. Ik hoop dan ook op een vette remix van het overbekende deuntje.

Trouwens we hadden nog geen officiele bevestiging toch? Zie dit nu op de officiele Facebook pagina van Skyfall staan:

Skyfall 007

7 uur geleden

Watch out for the theme song 'Let the Sky Fall' sung by Adele releasing next week. Stay tuned!

avatar van killer13

killer13

wow, wat een trailer

blackcat13

De trailer behoort inderdaad tot mijn favorieten, toch wel een van de indrukwekkendste trailers sinds hele lange tijd. Geeft wel een kick, ik kan niet wachten! Uiteraard kijk ik er nog niet zo reikhalzend naar uit als naar ik naar Expendables 2 deed, maar het scheelt inmiddels niet veel.

avatar van The One Ring

The One Ring

blackcat13 schreef:

Adele's comfort zone is liedjes schrijven over haar relaties die misliepen. Ik neem aan dat ze weet dat dit geen Bondmateriaal is

blackcat13 schreef:

Dan moet je toch maar eens wat beter luisteren hoor

Geweldige zangeres met een herkenbare stem. Die stem past precies bij Bond.

Ook schrijft ze al haar nummers zelf (met iemand erbij) en dat heeft de laatste jaren goed uitgepakt. Dus ik zeg:"Laat maar komen Adele!"

jumpstylemovie

Net de trailer voor het eerst bekeken. Dit kan nog wel eens beter worden dan Casino Royal.

EDIT: Zolang ze Muse gebruiken natuurlijk

EDIT: Zolang ze Muse gebruiken natuurlijk

Het wordt 100 % Adele

Oke, dan wordt het 0,5*

avatar van The Oceanic Six

Stel je aan. Geen knappe meid, wel een schitterende stem. Kan een prima soundtrack worden.

avatar van Film Pegasus

Hoe mensen een film al de grond in boren op basis van een titelsong die nog niemand gehoord heeft...

The One Ring schreef:

Haha, nou... ze zou in het liedje een van de vele scharrels van Bond kunnen vertolken. Voor Bond was ze een snoepje tussendoor, zij zag er echte liefde in... en voila, een tekst over een misgelopen relatie

Een gedeelte van de tekst is hier te lezen;

JohnWilliams schreef:

Dan moet je toch maar eens wat beter luisteren hoor

Als het je smaak muziek is dan zal het vast en zeker goed zijn en ongetwijfeld lijken de nummers dan niet op elkaar. Maar tsja zo komt het bij mij nu eenmaal over. Als ik 1 van haar nummers heb gehoord dan heb ik ze wat mij betreft allemaal gehoord. Nogmaals; hopelijk gooit ze het hier wel over een heel andere boeg. We gaan het volgende week horen.

Film Pegasus schreef:

Haha, inderdaad

avatar van roeman

roeman

Film Pegasus schreef:

jumpstylemovie

Ach ja, grapje toch. Ik denk ook wel dat Adele de titelsong goed kan doen opzich. Die titelsongs zijn altijd wat rustiger en hebben 'style'. Supremacy zou wel vet klinken tijdens een actie scene of iets dergelijks maar nu word het vergezocht.

jumpstylemovie schreef:

Gelukkig heb je 't zelf ook door

jumpstylemovie

Ik maak gewoon graag duidelijk dat ik een Muse fan ben Overigens vind ik de poster wel erg lelijk.

avatar van chevy93

chevy93

Interessante regisseur. Echter, kijkend naar de gemiddeldes, is hij zelf met een skyfall bezig.

chevy93 schreef:

Inderdaad, haha

avatar van jarno1975

jarno1975 (moderator series)

Aanstaande donderdag zal de titelsong van Adele online verschijnen

avatar van cordiacovens

cordiacovens

Die eerste anderhalve minuut klinkt geweldig, echt bond sfeertje.

avatar van starbright boy

Op basis van dit zeker al het beste bondtheme sinds Goldeneye.

avatar van The Oceanic Six

Wauw, uitstekend nummer zeg!

Past uitstekend bij een Bond film. Wat starbright boy ook zegt, voorlopig de beste sinds Goldeneye.

spiongeheim agentsociopathpolice impersonator mi6moordenaarart gallerybritish secret serviceimaxuzi booby trapimpersonating a police officermacaokomodo dragon007: (2012)智破天凶城 intensevibrant