• 9.380.493 stemmen

Met onder meer: Daniel Craig, Judi Dench en Javier Bardem

Releasedatum: 31 oktober 2012

Plot Skyfall

"Think on your sins."

Bonds loyaliteit aan M wordt op de proef gesteld als ze achtervolgd wordt door haar verleden. Als de MI6 vervolgens onder vuur komt te liggen is Bond genoodzaakt de bedreiging op te sporen en te vernietigen, ongeacht de hoge persoonlijke prijs die dit met zich mee brengt.

Redlop

Het gerucht over Mendes is misschien meer dan een gerucht .

• 2041 berichten

Jesper Christensen (Mr. White) doet niet meer mee aan de volgende Bondfilm. Het is onbekend of de schrijvers hem in het scenario hadden gepent, maar dit is wat Christensen erover te zeggen had:

"Today, I admit that I regard [Casino Royale] and [Quantum of Solace] as really shit. All the people die in them, so two movies are enough for me."

Bron: Jesper Christensen Will Not Return for James Bond 23 | MovieWeb

PS. stel dat Mr. White wel in het script zat, ik heb al lopen zoeken naar een opvolger en ik ben na een paar minuutjes zoeken (heb me er niet echt heel erg in verdiept) gestrand op Tom Wilkinson.

Redlop

Jammer, hij zette juist een van de meest memorabele villians ever neer. Tijd voor een nieuwe avatar.

• 2041 berichten

Een van de meest memorabele villains? Nou... dat vind ik wel weer meevallen. Maar hij speelde een goede en interessante schurk, die ik het graag nog tegen Bond had zien opnemen. Jammer, maar wie weet een goede vervanger.

thunderball

Hij was 1 vd weinige possitieve punten van QoS.

Bij die ondervragingsscene vond ik hem briljant.

• 2041 berichten

Yup, like I said, zeker goed gespeeld, maar echt een van de meest memorabele schurken ooit? Eh... nee.

Redlop

Zette zonder overdreven pathos een ingewijde geloofwaardige mysterieuze crimineel neer.

avatar van megaman

megaman

Bond 23 komt pas uit op 18 November 2011. Halleluja Hoe meer tijd er tussen zit, hoe sneller Craig ouder wordt en hoe minder 't aantal films waar hij voor Bond speelt. Het was beter geweest als we gewoon dit jaar een Bondfilm hadden gehad en daarna eentje in 2012. Die vierde film zou dan iets speciaals moeten zijn omdat de Bondfilms dan 50 jaar bestaan.

Gonzo8000

Die Craig is een belidiging voor iedere Bond-fan. Ian Flemming zou zich in z'n graf omdraaien, als hij ziet hoe zijn meesterlijke personage, wat al 57 bestaat en nog steeds veel besproken is, op deze manier verkwanselt en misbruikt wordt. Toen Ian Fleming zijn eerst James Bond boek schreef had hij David Niven al in gedachten en Bond zou dan ook gemodelleerd zijn naar David Niven. Lijkt Craig op David Niven. M'n oma nog beter. Na Lazenby dacht ik het kan niet slechter, maar het is ze gelukt

Not quite.

Flemings Bond is nu niet bepaald de rustige, nette Britse gentleman a la David Niven, hoewel die wel op een lijstje van de producers heeft gestaan als mogelijke kandidaat.

Fleming omschreef Bond qua uiterlijk als gelijkend op Hoagy Carmicheal en da's ook niet bepaald als Niven.

Redlop

David Niven hebben we toch al eens gehad als Bond (Casino Royale 1967)? Dat leverde een vervelend oubollig typetje op dat iedereen zo snel mogelijk wilde vergeten. Vertaal Niven naar 2010 en dan krijg je een acteur als Hugh Grant. Dat moeten we niet willen.

avatar van JohnWilliams

JohnWilliams

Paul Greengrass (Bourne)

Brian DePalma (mission impossible)

Doug Liman (Mr. & Mrs. Smith)

Michael Apted (The World is not Enough)

Martin Campbell (Casino Royale)

Edward Zwick (Blood Diamond)

J.J. Abrams (Mission Impossible III)

Of misschien zelfs: Steven Spielberg (geintje)

Eén van deze is toch wel geschikt?

thunderball

Greengrass gaat waarschijnlijk net zulke hyperactiescene's brengen als bij QoS, gezien de Bournefilms.

DePalma en Abrams zijn te Amerikaans.

Mr. & Mrs Smith.... die film zegt genoeg.

Zwick ken ik niet.

Campbell wil niet.

avatar van JohnWilliams

JohnWilliams

J.J. Abrams en Apted heb je nog niet beantwoord

Wie zou jij willen zien?

Sam Mendes?

avatar van 009

Mendes dan toch wel liefst ....

JohnWilliams schreef:

J.J. Abrams en Apted heb je nog niet beantwoord

Wie zou jij willen zien?

Sam Mendes?

Abrams had ik te gelijk met DePalma genoemd

en over Apted heb ik het al uitvoerig gehad (zie een blz terug).

Dat is een regisseur die niets met actiefilms van doen heeft en bij TWINE alle actiescene's aan zijn second unit director Vic Armstrong overliet, omdat hij daar zelf totaal geen kaas van gegeten had.

Ook Mendes lijkt me niet de juiste persoon voor films als dit, ook al is het verder een zeer goede regisseur.

Ze moeten gewoon Britse regisseurs nemen, die ook nog goed zijn in actiescene's.

Mss is Guy Ritchie wel wat?

Hoewel ik zelf gewoon liever iemand uit de Bondcrew zou willen, die al jaren mee loopt bij de Bondproducties, denk in het verleden aan bv Peter Hunt en John Glen.

Vooral NIET mensen die er dan weer hun eigen stempel op willen drukken en van alles aan de zg Bondformule willen veranderen.

Dat ben ik nou onderhand wel beu.

Gonzo8000

Niven vergelijken met Hugh Grant, ben je wel goed bij je paasei. Heb je ooit wel eens films met Niven gezien (waarschijnlijk niet) Eén voor beeld. The Guns of Navarone. Zie je Grant ja als explosievenexpert bezig. Dach t nie

Redlop

Around the World in Eighty Days!

Leuke gezellige film voor het hele gezin. Met een keurige, in en in britse, victoriaanse, stoere doch fatsoenlijke David Niven. Verzin eens een Britse acteur die anno 2010 voor zo'n rol weggelegd zou zijn?

Volgens diegene hierboven Hugh Grant

Redlop

of dus toch Kathryn Bigelow die al eerder genoemd werd op verschillende sites vanwege The Hurt Locker en het vermoeden dat Bond 23 zich gedeeltelijk in Midden-Oosten zal afspelen.

andere namen:

Tony Gilroy (Michael Clayton, Duplicity)

Terry George (Reservation Road, Hotel Rwanda)

Kevin Macdonald (Last King of Scotland, Touching the void)

Laatste zou mijn voorkeur hebben.

avatar van pumpking

pumpking

Hoop dat ze QOS overtreffen en eens proberen de uitdaging met Casino Royale aan te gaan, qua niveau.

Want was werkelijk briliante film.

avatar van movie acteurs

movie acteurs

Nou als ik weer terug kijk naar de oude Bondfilms ben ik eigenlijk helemaal niet zo blij met die twee films met Craig. Die oude Bondfilms gaven veel meer sfeer, betere soundtracks en vond ik veel spannender etc. Vind Craig eigenlijk miscast voor Bond (wel een goede acteur). Maar ik vind zelfs dat Lazenby veel meer Bond charme heeft en het veel beter deed. Wat mij betreft ben ik er niet echt blij mee.

avatar van IcU

IcU

NEW YORK - De nieuwste James Bondfilm wordt versneld uitgebracht en zal volgend jaar in 3D te zien zijn.

Dat komt door het succes van films als Avatar en Alice in Wonderland. Dat berichtte de Amerikaanse krant New York Post vrijdag.

De Britse regisseur Sam Mendes is volgens de krant hard op zoek naar een nieuwe Bond-girl. Vooralsnog wordt alleen de naam genoemd van Freida Pinto, de donkerharige ster uit Slumdog Millionaire.

ad.nl

Godskolere, dat wordt wachten tot de dvd release. Ik vind dat hele 3d 3x niks. Jammer dat een franchise als James Bond daar ook aan mee moet doen.

avatar van pumpking

pumpking

Freida Pinto, van mij mag ze meedoen.

avatar van Leland Palmer

Leland Palmer

Ook al in 3D.

• 2041 berichten

Waarom doet iedereen daar toch zo moeilijk over? Je kunt toch ook gewoon naar de 2D-versie gaan?

avatar van 009

olivia wilde als bond grirl nummer 2?

Redlop

Zelf ontkent Freida Pinto de geruchten.

avatar van wyatt earp

wyatt earp

James Bond in 3D . Het moet toch niet gekker worden.

avatar van Brix

Brix

• 19685 berichten

Redlop schreef:

Zelf ontkent Freida Pinto de geruchten.

Wat een onzinnige uitspraak van Pinto.

Ze is 25 of 26 jaar oud.

Als ze nog even wacht is ze al te oud, in verhouding met andere Bond girls.

Vandaag werd overigens in het Belgische TV programma De Rode Loper bekend gemaakt dat zij inderdaad de rol heeft in de nieuwe Bond film.

spiongeheim agentsociopathpolice impersonator mi6moordenaarart gallerybritish secret serviceimaxuzi booby trapimpersonating a police officermacaokomodo dragon007: (2012)智破天凶城 intensevibrant