• 9.382.393 stemmen

Met onder meer: Daniel Craig, Rami Malek en Léa Seydoux

Gesproken taal: Engels, Italiaans, Frans, Russisch en Spaans

Releasedatum: 30 september 2021

Plot No Time to Die

"The mission that changes everything begins…"

In 'No Time to Die' heeft James Bond zijn turbulente leven als geheim agent achter zich gelaten en leidt hij een rustig bestaan op Jamaica. Zijn rust is echter van korte duur wanneer zijn oude vriend Felix Leiter van de CIA opduikt met de vraag naar hulp. Het brengt hem op het spoor van een mysterieuze schurk gewapend met gevaarlijke nieuwe technologie.

bart007bond

Vergeet maar dat er wat gaat draaien tot eind april.

Als we Duitsland gaan volgen, zitten we in de lockdown tot Pasen.

avatar van The Oceanic Six

Officieel nog niet, maar alle media melden dat de film komende herfst (eind september en later) gaat draaien. Wat natuurlijk eraan zat te komen.

Vraag me wel af of een streamingrelease niet gewoon beter was geweest. Hoeveel mensen zijn er nog gehyped voor een film met anderhalf jaar vertraging?

bart007bond

En ja hoor, kogel door de kerk.

Uitgesteld tot sint juttemis.

Graaf Machine

Wow, nog maar tien maanden wachten en dan al weer James Bond in de bioscoop. Gaat me allemaal wel een beetje snel hoor, de vorige is nog maar 6 jaar geleden.

bart007bond

Tegen die tijd is er geen bios meer over.

Graaf Machine

Dan kijk ik hem wel bij movie unlimited in Hengelo. Kan je amper een bios noemen.

Kom op man, de wereld is al zuur genoeg. Er zijn 24 andere James Bondjes die je gewoon lekker thuis kunt kijken. En dan heb je ook nog Police Academy, dat is bijna net zoiets.

avatar van The Oceanic Six

Ze schijnen de titel ook aan te passen naar No Time To Release.

Graaf Machine

Achteraf jammer dat Tenet een beetje een te ingewikkelde film was en daarom niet echt wou landen.

Had deze van James Bond in augustus vorig jaar in de bioscoop terechtgekomen, dan was het een wekenlange, maandenlange tophit geweest.

Maar ja, je moet ook lef hebben.

Graaf Machine schreef:

Maar ja, je moet ook lef hebben.

James Bond kan je makkelijk een half jaar draaien denk ik.

Ik had het ook gedaan ja. Tenet sprak gewoon de massa minder aan, is een losse film. Maar een nieuwe James Bond, Avengers of Mission: Impossible had het best wel leuk gedaan.

The Oceanic Six schreef:

James Bond kan je makkelijk een half jaar draaien denk ik.

Had dus van juli tot en met half december (minus die twee weken in november) makkelijk gekund.

In Nederland dan, ik ben niet zo op de hoogte van de opening van bioscopen in andere landen, dat maakt mijn opmerking wel beduidend zwakker natuurlijk.

bart007bond

Hoe kun je police academy vergelijken met james bond.

Dat is hetzelfde als zeggen dat Marijke van Helwegen net zo lekker is als Marilyn Monroe

avatar van jacobine_rodijk

jacobine_rodijk

Oktober 2021.

avatar van IH88

IH88

James Bond-film opnieuw met een half jaar uitgesteld | NOS Het was te verwachten. 8 oktober klinkt ver weg, maar ik vraag me af of ze de film niet beter met kerst hadden kunnen laten uitkomen. Oktober klinkt (te) optimistisch.

No Time To Cry

avatar van IH88

IH88

No Time To Cry

Ach, zoals je al zei, de hype is toch al weg. Van mijn part komt hij in 2022 op een streamingsdienst uit. Maakt me nu niet meer zoveel uit eerlijk gezegd.

IH88 schreef:

Eens. Ik zit er ook niet meer mee. De hype is allang weg. Ze zoeken het maar uit met die film.

avatar van Metalfist

Metalfist

Ik win ook eens een keer tickets voor een avant première en dan krijg je dit.. Speciaal nog alle Craig Bondfilms gekeken/herkeken om dan No Time to Die als orgelpunt te bekijken. Nu kan ik in 2022 (want ik twijfel echt of we dit jaar nog alle blockbusters die we hebben gemist nog gaan zien) hetzelfde gaan doen.

avatar van Kondoro

Kondoro

Zelfde voor mij. Ik laat hem nu wel op mij afkomen, zie wel wanneer.

• 11987 berichten

Ik heb nog steeds de trailer niet gezien

Metalfist schreef:

Ach, je moet toch iets te doen hebben met lockdowns en avondklokken enzo

bart007bond

Gister dad gezien, wat een matige bondfilm met verschrikkelijke cgi.

Graig niet favoriete james bond , maar de films beter dan dad.

avatar van thunderball

thunderball

Ik zag op Large.nl bij zowel de LP als de cd (waarvan de release data uiteraard ook zijn verschoven van april naar november) voor het eerst de tracks er bij vermeld staan, wat ons al wat meer verteld over zowel de inhoud als volgorde van de scènes in de film.

Niet lezen, wanneer je dit absoluut nog niet wilt weten!

LP 1
1. Gun Barrel (From ''No Time To Die'' Soundtrack)
2. Matera (From ''No Time To Die'' Soundtrack)
3. Message From an Old Friend (From ''No Time To Die'' Soundtrack)
4. Square Escape (From ''No Time To Die'' Soundtrack)
5. Someone Was Here (From ''No Time To Die'' Soundtrack)
6. Not What I Expected (From ''No Time To Die'' Soundtrack)
7. What Have You Done? (From ''No Time To Die'' Soundtrack)
8. Shouldn't We Get To Know Each Other First (From ''No Time To Die'' Soundtrack)
9. Cuba Chase (From ''No Time To Die'' Soundtrack)
10. Back to MI6 (From ''No Time To Die'' Soundtrack)
11. Good To Have You Back (From ''No Time To Die'' Soundtrack)
12. Lovely To See You Again (From ''No Time To Die'' Soundtrack)
13. Home (From ''No Time To Die'' Soundtrack)
14. Norway Chase (From ''No Time To Die'' Soundtrack)

LP 2
1. Gearing Up (From ''No Time To Die'' Soundtrack)
2. Poison Garden (From ''No Time To Die'' Soundtrack)
3. The Factory (From ''No Time To Die'' Soundtrack)
4. I'll Be Right Back (From ''No Time To Die'' Soundtrack)
5. Opening The Doors (From ''No Time To Die'' Soundtrack)
6. Final Ascent (From ''No Time To Die'' Soundtrack)
7. No Time To Die
8. Q1 (From ''No Time To Die'' Soundtrack)
9. Q2 (From ''No Time To Die'' Soundtrack)
10. Q3 (From ''No Time To Die'' Soundtrack)
11. Q4 (From ''No Time To Die'' Soundtrack)

bart007bond

Zegt nog niets over het tijdsverloop. Kan niet wachten, hoop dat ie nu wel uitgebracht gaat worden en daarna snel op bluray

bart007bond schreef:

Of gewoon streaming.

• 11987 berichten

De Bondfranchise is naar mijn mening in een Jason Bournekloon veranderd en heeft daarmee zijn eigen gezicht verloren. Ik hoop daarom dat met een nieuwe Bond ze ook weer meer naar de oorsprong teruggaan. Dus weer gadgets en meer humor, dat is immers hoe de Bondfranchise ooit groot is geworden.

Vrees juist dat Bond na Craig weer terugvalt naar z’n oude gezapige niveau. Vind Bourne dan ook een betere serie. Bond moet een botte lul zijn, zoals Craig en Connery ‘m neerzetten. Dat past veel meer bij een geheimagent en killer. Geen flauwe gadget clown zoals Moore, of nog erger Brosnan...

The Oceanic Six schreef:

Waarom heb je in godsnaam een hype nodig om de film te willen zien? Film veranderd er niet door. Sterker nog, een hype zorgt enkel voor een (te) hoog verwachtingspatroon en dat zit de film eerder juist in de weg

Basto schreef:

Waar zeg ik dat ik het niveau Moore terugwil? Als ik flauwe grappen en overdreven gadgets wil zien dan kijk ik wel Inspector Gadget. Ik vond het niveau van Connery en Dalton het ultieme Bondniveau. Vleugje mannelijke humor en gewoon functionele gadets zoals een sleutelhanger met knockout gas en een flashbang erin. De Bourneserie is ook top maar Bourne is Bourne en Bond is Bond. Bourne is een serieuze spannende actieserie terwijl Bond een perfecte mix tussen actie, spanning, humor, ironie, gadgets, glitter en glamour vertegenwoordigde. Dat ze onder Moore en Brosnan te veel doorsloegen in humor en gadgets ben ik wel eens maar ik mis wel het popcornvermaak zoals Bond onder Connery/Dalton was.

Lebarron schreef:

Ik heb liever een goede film dan popcorn vermaak. Vind Casino Royale en Skyfall de beste Bonds. Was vooraf kritisch op het casten van Craig, vond het meer een russische villian. Maar voor mij pakte hij verrassend goed uit. Juist omdat hij een klootzak is. Quantum of Solace vond ik wel weer erg slecht. En die laatste duurde zeker een half uur te lang.

Leuk te lezen dat jij ook Dalton waardeert.

avatar van Film Pegasus

Off topic berichten verwijderd. Hou het over de film en met respect naar elkaar.

Basto schreef:

Leuk te lezen dat jij ook Dalton waardeert.

Dalton was de Bond van mijn generatie. Daarom horen License To Kill en The Living Daylights ook tot mijn favoriete Bondfilms. Daar horen verder Thunderball, You Only Live Twice, Goldfinger en Goldeneye bij. Dat sommige films popcornvermaak zijn betekent toch niet meteen dat het slechte films zijn? Andersom zijn goede films toch ook lang niet altijd vermakelijk. Ingmar Bergman maakt naar volgens velen goede films maar aan mij zijn ze niet besteed. 1 keer een film van hem gekeken en moest ik dus eindeloos naar een stel pratende vrouwen in een huiskamer kijken en dan kwam er op het laatst een vent binnen en bleek het heel de film over hem te zijn gaan. Ik zag wel dat het vakwerk was maar gewoon niet mijn soort film.