• 9.382.189 stemmen

Met onder meer: Daniel Craig, Rami Malek en Léa Seydoux

Gesproken taal: Engels, Italiaans, Frans, Russisch en Spaans

Releasedatum: 30 september 2021

Plot No Time to Die

"The mission that changes everything begins…"

In 'No Time to Die' heeft James Bond zijn turbulente leven als geheim agent achter zich gelaten en leidt hij een rustig bestaan op Jamaica. Zijn rust is echter van korte duur wanneer zijn oude vriend Felix Leiter van de CIA opduikt met de vraag naar hulp. Het brengt hem op het spoor van een mysterieuze schurk gewapend met gevaarlijke nieuwe technologie.

avatar van Redlop

Redlop

The Oceanic Six schreef:

Ja, Netflix zou gek zijn. Hele wereld naar de bios en zij de restjes voor een fortuin.

Dat is wel zo ja, maar toch bereikt Netflix dan de miljoenen voor wie de bioscoop geen optie was.

bart007bond

Apple tv zou echt waardeloos zijn.

Weer een extra abonement en extra kosten.

avatar van Graaf Machine

Graaf Machine

Als ie op streaming komt, komt ie vanzelf wel op popcorn.

Popcorn is verboden !.

Denk eerder direct to bluray

avatar van Arri

Arri

Arri schreef:

^ Bluray? Wie koopt dat nog?

Ik heb alle Bonds in mijn kast op Bluray en daar komt deze zeker bij.

bart007bond

Ik koop alleen blu-ray tenzij het niet anders kan.

avatar van RevengeN

RevengeN

Boycotten deze film dmv torrents of helemaal niet kijken.

avatar van Leland Palmer

Leland Palmer

Redlop schreef:

Waarom een korte bioscoop-release? Er is nauwelijks tot geen concurrentie op dit moment. Mensen zijn klaar met de semi-lockdown en snakken naar een uitje. Als ze No Time To Die gewoon 5 november in première hadden laten gaan, waren de zalen tot eind april uitverkocht. Corona-uitverkocht.

Toch maar goed dat ze dat niet gedaan hebben he.

Wat mij betreft gooien ze deze en al die andere zgn ''grote'' films (die maar uitgesteld blijven worden) lekker op Netflix o.i.d.

avatar van Redlop

Redlop

Leland Palmer schreef:

Toch maar goed dat ze dat niet gedaan hebben he.

Twee weken dicht maakt niet veel uit op een half jaar of langer dat ze volle zalen hadden gehad. Nu is het afwachten of er in april een release komt. Zo ja, dan komen ineens alle blockbusters uit en kan het zijn dat Bond de strijd verliest van de concurrenten.

avatar van The Oceanic Six

Ik hoop van harte dat bv Netflix de film koopt. Ben wel klaar met het wachten, dan maar thuis bekijken.

bart007bond

Netflix is prima, maar graag ook op blu-ray

bart007bond

Vandaag zou ie gaan draaien

avatar van Arnie

Arnie

Gewoon alles met Sean Connery nog eens kijken. Prima compensatie deze dagen...

avatar van The Oceanic Six

Streamingrechten 'No Time to Die' waren véél duurder dan we tot nu dachten | Filmtotaal filmnieuws

Alsof er iemand 800 miljoen af wil tikken. Wat een idioten bij MGM. Ik had gewoon ingezet op pakweg 500 miljoen bij een streamingdienst en kort daarna een grootschalige bluray release. Denk dat veel Bond fans de film graag in de collectie stoppen.

avatar van Dogie Hogan

Dogie Hogan

Arri schreef:

Ondergetekende!

bart007bond

Ik ook, heb de complete collectie inclusief de onofficiele films

avatar van Dogie Hogan

Dogie Hogan

Is er met deze 25ste "Bond" dan eindelijk wat rust gekomen op het Felix Leiter front?! In bijna elke Bond film een andere vertolker. Erg irritant wanneer je wat Bond films achter elkaar ziet. En nu is zelfs, evenals Felix Leiter, miss Moneypenny van kleur veranderd.

thunderball

Heeft niet veel met deze NTTD te maken, want al sinds 2006, bij Casino Royale, wordt Felix Leiter door dezelfde acteur vertolkt, namelijk Jeffrey Wright en Miss (Eve) Moneypenny wordt alweer sinds Skyfall, uit 2012, door Naomie Harris vertolkt.

bart007bond

Trailer 2 ziet er ziekmakend goed uit.

Nog 3.5 maand wachten.

thunderball

Voor alle mensen die nog steeds bang en geërgerd zijn wanneer Nomi de nieuwe 007 zou blijken te zijn.... Don't worry! Ik heb net de bevestiging gekregen dat het niet zo is.

Zojuist voor mijn verjaardag het boek "50 Greatest Bond cars" gekregen en daar zijn twee bladzijden gewijd aan de nieuwe Aston Martin DBS uit NTTD en daar bij staat letterlijk vermeld dat het de auto is van MI6 agent 003 Nomi. Het is een officiële uitgave, dus daar valt verder niet over te twisten, lijkt me.

Mooi te horen.

Hoop dat het eindelijk doorgaat 1 april.

Kan niet wachten tot ik eindelijk weer naar bios kan.

bart007bond

Met het lockdown beleid van rutte denk ik dat deze film en vele andere films door onze neus geboord worden.

Film is toch niet belangrijk, alleen de economie vermorzelen voor een paar besmettingen minder is belangrijk.

bart007bond schreef:

Alsof Rutte James Bond en Black Widow uit heeft laten stellen. Of heerst dat coronavirus alleen in Nederland?

En film is inderdaad niet zo belangrijk als je het vergelijkt met de volksgezondheid of het redden van de hele wereld van een virus.

Stel je er nou maar gewoon op in dat No time to die pas ergens in november ofzo gaat draaien. Dan kan het alleen maar meevallen. Van mij mogen ze de film desnoods gewoon op Netflix en Bluray gooien. De echte hype is allang weg.

Voor wat het waard is:

in de West-Brabantse krant "BN De Stem" van vandaag staat een interview met bioscoopeigenaar Carlo Lambregts, die bioscopen bezit in Bergen op Zoom, Roosendaal en Etten-Leur, hij heeft blijkbaar voorkennis, want hij beweert dat NTTD al weer is verplaatst van april naar november.

bart007bond

Kan me ook geen reet meer schelen.

Geen bioscoop, geen winkels.

Voor mij is alle lol er wel vanaf.

Ik zie wel wanneer ie gaat draaien.

Tot dan, geen lol.

Hier staat er ook iets over vermeld:

"No Time To Die naar november 2021???" | James Bond Nederland - jamesbond.nl

Voor bioscoopeigenaar Carlo Lambregts was 2020, net als voor zijn collega’s, een vreemd jaar. Bioscopen waren tot het begin van de pandemie volop in bedrijf. Daarna mocht men een periode deels open en nu is men net als vele andere bedrijven en winkels sinds het begin van de lockdown gesloten.

Carlo Lambregts maakt in het interview met BN de Stem een opmerking die voor de James Bond liefhebber belangrijk is. No Time To Die gaat naar november van dit jaar. Het is iets wat hij lijkt te weten. Dit is niet door EON Productions, Metro Goldwyn Mayer of Universal Pictures bevestigd.

thunderball

Iedereen citeert uit het zelfde artikel. Kans is groot dat JB.nl het van bij ons heeft en we nu ons "eigen" gevonden artikel weer quoten.