• 9.408.020 stemmen

Met onder meer: Daniel Craig, Judi Dench en Javier Bardem

Releasedatum: 31 oktober 2012

Plot Skyfall

"Think on your sins."

Bonds loyaliteit aan M wordt op de proef gesteld als ze achtervolgd wordt door haar verleden. Als de MI6 vervolgens onder vuur komt te liggen is Bond genoodzaakt de bedreiging op te sporen en te vernietigen, ongeacht de hoge persoonlijke prijs die dit met zich mee brengt.

Het is nu officieel bevestigd:

Bond 23 is back on!

De productie zal eind 2011 weer starten.

De film zelf zal wereldwijd op 9 november 2012 worden uitgebracht.

Verder is er niet veel veranderd:

regisseur is nog steeds Sam Mendes,

uiteraard met Daniel Craig als James Bond.

Verder wordt het script geschreven door de inmiddels bekende Bond veteranen Neal Purvis en Robert Wade (oa DaD, CR en QoS). Alleen is de derde scriptschrijver Peter Morgan afgehaakt en vervangen door John Logan (bekend van Gladiator).

Mendes wil qua casting acteur Simon Russell Beale er in, waarmee hij al vaker heeft gewerkt, mogelijk voor een rol als een good guy, maar dit is niet bevestigd.

Voor meer nieuws kijk op commanderbondnet.

• 2041 berichten

Ik ben echt héél blij dat dit nou eens eindelijk bevestigd is. Eindelijk beweging in de nieuwe Bond. Ik kijk er echt zwaar naar uit!

avatar van U-96

U-96

thunderball schreef:

Het is nu officieel bevestigd:

Bond 23 is back on!

De productie zal eind 2011 weer starten.

De film zelf zal wereldwijd op 9 november 2012 worden uitgebracht.

Verder is er niet veel veranderd:

regisseur is nog steeds Sam Mendes,

uiteraard met Daniel Craig als James Bond.

Voor meer nieuws kijk op commanderbondnet.

You made my day!

thunderball

Nee, dat is Clint Eastwood, IK duik de zee in met mijn auto!

avatar van The Oceanic Six

Pff, das nog bijna 2 volle jaren wachten voordat ik de nieuwe Bond kan kijken. Echt enorm irritant, 4 jaar wachten tussen de laatste en de nieuwste titel. Maargoed, ieder geval weer mooi dat er 1 komt. Hopelijk wel met een veel beter plot en oude Bond kenmerken.

avatar van Ruud007

Ruud007

Gelukkig maar. Ik had al bijna gedacht dat ze de langstlopende filmserie eventjes zouden opdoeken. Nu maar hopen dat het weer een waardig vervolg is op de geweldige stijl van Casino Royale. En het zou ook wel fijn zijn als de actie weer te volgen is

• 2041 berichten

Niet echt een Bondtitel, maar wel een mooie titel. Spreekt me meer aan dan Quantum of Solace.

Rachel Weisz lijkt me wel een goede keuze voor een Bondgirl. Ze heeft erg veel uitstraling en charisma, is een goede actrice en gezien Craig en Weisz iets hebben zal hun chemie ook goed uit de verf komen. Dit plus goede schrijvers en een goede regisseur laten mijn verwachtingen stijgen!

Judi Dench bevestigd voor Bond 23 - FilmTotaal filmnieuws

Judi Dench

Geweldig hoe zij M in alle films heeft neergezet. Mooi dat ze ook weer mee gaat doen.

• 2041 berichten

Javier Bardem grote rol in Bond 23?

De 41-jarige oscarwinnaar heeft een rol aangeboden gekregen voor de 23ste James Bond film. De geruchten doen de ronde dat hij de rol van Bonds antagonist op zich zal nemen. Het is in ieder geval bekend dat Bardem een grote rol is aangeboden, of hij hem zal accepteren is nog niets van bekend.

Verder is vandaag componist John Barry op 77-jarige leeftijd gestorven aan een hart-aanval. Barry heeft de meeste Bondfilms gecomponeerd en is dan ook de uitvinder van het bekende James Bond-deuntje.

• 2041 berichten

En inmiddels heeft Bardem bevestigd dat er hem inderdaad een grote rol is aangeboden voor Bond 23. De rol die hij dan zou gaan spelen is inderdaad een schurkenrol, maar... Bardem had nog wat anders te zeggen. Wat interessants.

Javier Bardem schreef:

"They're changing the whole thing, the whole dynamic. I'd be playing Bond's nemesis, yes, but it's not that obvious. Everything is more nuanced. It's very intriguing."

Voordat hij de rol accepteert wil hij eerst het script hebben gelezen. Oftewel: als hij de rol niet accepteert is het een slecht script, als hij de rol wel accepteert is het een goed script.

avatar van Brix

Brix

• 19707 berichten

Albus Dumbledore schreef:

Krijgen we eindelijk eens een Bondgirl te zien die kwa leeftijd (41) past bij de Bond acteur

• 2041 berichten

Hahaha . Ach ja, Rachel Weisz ziet er nog best goed uit voor haar leeftijd. Dus dat komt wel goed, lijkt me

avatar van Brix

Brix

• 19707 berichten

Is ook geen kritiek van mijn kant.

Maar ik vind het wel bijzonder.

• 2041 berichten

En de geruchten gaan nu ook al de ronde dat Ralph Fiennes een rol krijgt in Bond 23. Echter, wat de Daily Mail te zeggen had, was zeer interessant: 'Het wordt de eerste van een nieuwe generatie Bondfilms. En de ideeën die Mendes heeft duwen de film naar duisterder gebied, waar de personages modern, volwassen en uitdagend zijn. De rol die Fiennes krijgt toegewezen is er een van extreme complexiteit en alleen een acteur van groot caliber kan dat aan - en Ralph staat bovenaan onze lijst.'

400 Bad Request - totalfilm.com

Albus Dumbledore schreef:

Ik weet niet of ik daar zo blij mee ben. Waarom uberhaupt Sam Mendes? Of krijgt Bond een midlife crisis?

thunderball

Zucht! Ik weet precies wat je bedoelt.

Kunnen ze nou eindelijk weer eens een goede Bondfilm maken ipv iedere keer opnieuw te gaan sleutelen aan de formule?

CR was een nieuw begin en laat het daar dan bij.

Niet nog eens allerlei vernieuwingen en veranderingen.

QoS is het beste voorbeeld dat ze niet een regisseur moeten nemen, die alles anders wil en zo'n beetje de hele vast crew naar huis stuurt om zijn eigen mensen en ideeen naar voren te schuiven.

Ik wil gewoon een vermakelijke Bondfilm zien en voor de rest geen gezeur.

avatar van Film Pegasus

Het is net de kracht van de reeks dat de stijl af en toe wisselt. Al heb ik ook wel graag dat de sfeer van Casino Royale nog even aangehouden worden. Dat donkere dat hier geopperd wordt, lijkt me dus wel wat. Eerst zien zeker?

avatar van U-96

U-96

Film Pegasus schreef:

Het is net de kracht van de reeks dat de stijl af en toe wisselt.

Eens!

Eens.

Dat donkere dat hier geopperd wordt, lijkt me dus wel wat.

Idem.

avatar van Nicholas

Nicholas

Als niet Bond-fan heb ik een tijd geleden Casino Royale eens bekeken. Was dus niets voor mij, voor een groot deel door Bond zelf: Daniel Craig. Die martelscène alleen al was lachwekkend slecht.

Nu hoorde ik onlangs dat Jude Law in beeld zou zijn geweest als Bond. Weet iemand daar wat meer over?

Over de toevoegingen in de nieuwe Bond kun je wel tevreden zijn, lijkt me. Rachel Weisz is één van mijn favorieten en Javier Bardem vind ik een hele sterke acteur.

avatar van simonvinkie

simonvinkie

thunderball schreef:

Zucht! Ik weet precies wat je bedoelt.

CR was een nieuw begin en laat het daar dan bij.

Niet nog eens allerlei vernieuwingen en veranderingen.

Ik wil gewoon een vermakelijke Bondfilm zien en voor de rest geen gezeur.

Amen!

James Bond 23 wil Anthony Hopkins als schurk - FilmTotaal filmnieuws

Hopkins

Zou ik erg leuk vinden. Geweldig acteur, zeer charismatisch. En ik vind een wat oudere Bond schurk altijd wel leuk. Dat zijn meestal die mannen die een grootschalig complot aanvoeren enzo.

avatar van AGE-411

JohnWilliams

Hell yeah!!!!

avatar van megaman

megaman

Wel toevallig, een paar jaar geleden had ik een poster ontworpen voor een remake van The Spy Who Loved Me met Hopkins als Stromberg.

Ik hoop dat ze hem casten voor Bond 23

Redlop

Roger Deakins ontkent niet dat hij het camerawerk gaat doen voor Bond 23. Niet verkeerd dus.

KLIK.

avatar van megaman

megaman

Met Bond 23 viert de franchise zijn 50e verjaardag dus ik neem aan dat ze er iets speciaals van maken. Wat zien jullie graag in deze nieuwe Bond episode? Ik heb zelf even een lijstje gemaakt:

- Terugkeer van de '007 Theme' als ode aan John Barry. Of tenminste een variant op de '007 Theme'.

- Maak de film episch zonder al teveel grappen en grollen en geef Bond een leger mee aan het einde van de film. Dat laatste heb ik na The Living Daylights niet meer gezien.

- De 'Gunbarrel Sequence' aan 't begin van de film.......waar hij hoort.

- Laat 'M' (gespeeld door Judi Dench) wat meer op de achtergrond en laat de Bond-bij-Moneypenny-en-M scene weer terugkomen. Dat laatste is een idee van Moviemeterlid Thunderball.

- Sneeuw en ijs achtervolgingen heb ik al in teveel Bondfilms gezien. Nu is het water weer aan de beurt.

- Niet alleen actie maar ook weer een keer wat suspence en mysterie. Bond moet echt op zoek gaan naar de schuiplaats van de schurk.

- Shirley Bassy (geen idee of ze nog zingt), Gladys Knight of Tina Turner moet de titel song doen.

- Ik zie graag 'Q' weer terug. De meeste mensen denken bij het horen van die letter aan grappige momenten die totaal niet passen bij Craig's stijl. Maar bedenk wel dat 'Q' in het begin nog een vrij serieus personage was.

- Geen ADHD achtervolgingen meer met chaotische muziek. Ik wil een vette chase met opzwepende muziek en mooie shots. De laatste indrukwekkende Bond-achtervolgingen waren naar mijn mening die in The World is Not Enough.

avatar van JohnWilliams

JohnWilliams

megaman schreef:

Met het behulp van het bond thema was die boat chase aan het begin echt een goede, ze moeten zoiets terugbrengen!

• 2041 berichten

Wat mij betreft maken ze opnieuw een film als Casino Royale (dus wel de wat serieuzere en realistischere aanpak), maar deze keer met iets meer Bond-trekjes. Casino Royale was het begin en inmiddels zijn ze weer wat verder, dus Bond zou zich nu meer tot Bond moeten hebben gevormd. Inderdaad het befaamde Bond-thema er wat meer terug in stoppen, hier en daar de bekende one-liners (niet overdrijven) en de shots van de actie-scènes iets minder snel achter elkaar gemonteerd, zodat ze voor iedereen overzichtelijk zijn en niet gejat lijken van Bourne.

spiongeheim agentsociopathpolice impersonator mi6moordenaarart gallerybritish secret serviceimaxuzi booby trapimpersonating a police officermacaokomodo dragon007: (2012)智破天凶城 intensevibrant