• 9.379.584 stemmen

Met onder meer: Daniel Craig, Olga Kurylenko en Mathieu Amalric

Gesproken taal: Engels, Spaans, Italiaans, Frans en Duits

Releasedatum: 6 november 2008

Plot Quantum of Solace

"For love, for hate, for justice, for revenge."

Na het verraad van Vesper Lynd moet James Bond moeite doen om zijn gevoelens buiten zijn missie te houden. Samen met M ondervraagt hij Mr. White, wiens bekentenissen tot meer inzicht leiden wat betreft de complexe afperspraktijken waar Lynd mee te maken had. Een nieuwe ontdekking brengt Bond naar Haïti, waar hij de even mooie als mysterieuze Camille ontmoet.

thunderball schreef:

Ik bedoel een refrein met:

Ahaaaaahaaaaa ... The Livining Daylights

Heb het nummer vreselijk vaak gehoord, maar dit kan ik er niet uit halen.

thunderball

Het was ook min of meer een geintje van me.

Maar het komt er wel op neer natuurlijk.

Er zit verder helemaal geen tekst in het refrein.

thunderball schreef:

Het was ook min of meer een geintje van me.

Dan weet je dus bij deze dat ik er niet van gediend ben dat er geintjes over A-Ha gemaakt worden! Hehe

thunderball

Dat hoeft ook niet, daar ze dat zelf al wel doen met hun muziek!

Oh! Voordat deze berichten weg gehaald worden wegens off-topic:

Wat kijk ik uit naar deze film, Quantum of Solace,

jij waarschijnlijk ook, he?

thunderball schreef:

Dat hoeft ook niet, daar ze dat zelf al wel doen met hun muziek!

Ach jah, dan komen we weer op het punt waar smaakverschil een sleutelrol speelt. Met andere woorden: daar ben ik het niet mee eens, maar dat wist je al. Nu maar weer naar Quantum of Solace inderdaad Hier kijk ik dus erg naar uit. Eén van de weinige films (10) die op mijn lijstje staan van films die ik ''moet'' zien.

avatar van davidov

davidov

JohnWilliams schreef:

Bij Casino Royale kreeg de titelsong geen credit en verscheen die ook niet op de score van David Arnold (best vreemd eigenlijk).

Dat was omdat Cornell daar geen toestemming voor gaf en het voor eigen album ging gebruiken. Of iets dergelijks met een rechten issue tussen platen bazen. Het kwam in ieder geval niet door de producers aan de 007 kant of door David Arnold.

thunderball

Hij heeft dan ook een gigantische hit met dat album gescoord, dus dat was wel een terechte beslissing van hem.......Keep dreaming Cornell!

JohnWilliams

Ahh ja. Dat is het dus. Ik vond het al raar.

thunderball

Dat was wel ironisch bedoeld natuurlijk!

dionj

Theatrical Trailer (de 2de dus) komt op 11 september volgens www.007nl.net.

Hopen dat er wat meer dialoog in zit en dan we een betere kijk op het verhaal krijgen.

thunderball

Ja, lees het net ook op commanderbond.

Een betere kijk op het verhaal hoef je niet op te hopen, dat heb ik na een Bondtrailer gezien te hebben nog nooit gehad.

Vond de teaser al ongebruikelijk veel beedmateriaal bevatten overigens!

Iig weer wat om verlekkerd naar uit te kijken!

• 2041 berichten

Dat is niet meer zo lang, het is nu 23 augustus. Nog tweeëneenhalve week dan. Dit is nu wel de film geworden waar ik dit jaar het meest naar uitkijk. Harry Potter and the Half-Blood Prince is naar volgend jaar verzet...

dionj

Er zijn ook weer enkele nieuwe foto's te zien op de officiele site. Bij het menu "gallery".

Ziet er allemaal veelbelovend uit, ik denk dat ze met Marc Forster een hele goede keus hebben gemaakt, want hij brengt een geheel eigen stijl in de film. Die stijl bevalt me heel erg.

• 2041 berichten

Bij mij doet de officiele Bond site het niet. Heb je flashplayer nodig ofzoiets.

avatar van Pastichio Rocker

Pastichio Rocker

Die poster

avatar van The Last

The Last

Ja, inderdaad. Vind 'm ook niet al te best. Die silhouet vond ik veel mooier. Maar dat was ook een teaser (volgens mij).

Dit is ook een teaser lijkt me.

kos schreef:

Dit is ook een teaser lijkt me.

Inderdaad, het zijn twee teaserposters. Meedere posters en de 2de (Theatrical) trailer volgen nog.

• 2041 berichten

11 september kwam toch de tweede theatrical trailer hè? Dat is nu nog twee weekjes.

Albus Dumbledore schreef:

Inderdaad, maar het is nog niet officieel bevestigd. Er gaan nu de geruchten dat de trailer ipv 11 naar 9 september wordt verschoven.

• 2041 berichten

Nou, dat is alleen maar beter, niet waar?

Toen ik gisteren naar de bios ben gegaan had ik de eerste trailer nog gezien, op groot scherm. Maakt best wel veel indruk. En als ik kijk naar de vorige films die de regisseur heeft gemaakt, verwacht wel dat dit een goede Bond film word.

avatar van morrie

morrie

heb er nog geen seconde van gezien. Bij The Dark Night mijn ogen dichtgedaan en oren dicht. Toen de trailer afgelopen was werd ik aangestoot door een kennis.

wil er helemaal niets van zien.

iemand dezelfde tik als ik.

dionj

Hier zijn een heleboel nieuwe foto's, ze zien er super uit!

avatar van Tenshinhan

Tenshinhan

Het ziet er inderdaad super uit, en Gemma Arterton ziet er echt schattig uit op die ene foto! Ze doet me een beetje denken aan Jane Seymour als Solitaire.

JohnWilliams

Wauw die zien er goed uit!

@dionj, jij bent wel een beetje de James Bond fan hier, en je houd veel het nieuws bij. Bij een van je laatste berichten zei je dat de trailer misschien van 11 september naar 9 september is verschoven. Is dat waar, of weet je het nog niet?

De foto's heb ik ook gezien en ze zien er inderdaad goed uit. Heb hier zin in!

thunderball

Die berichten komen uit Spanje.

Itt de eerdere berichten dat de nieuwe trailer op 11 september (wat een datum om hem te lanceren overigens!!) uit zal komen, komen er nu berichten uit Spanje dat hij daar al door Sony Pictures Spain op 9 september vanaf 09:00 uur op MSN te zien zal zijn.

Echter geen officiele bevestiging hier over.

avatar van Film Pegasus

Engeland protesteert nu tegen de affiche van Quantum of Solace omdat Bond er in het groot een wapen vasthoudt. En dat is gezien de recente reeks moorden in Londen blijkbaar nogal gevoelig daar. Zo was er al eerder protest tegen een filmposter met Angelina Jolie die een wapen voor haar gezicht houdt. (cft hln.be)

Ook een leuke reclamestunt: de Cola Zero wordt voor deze film aangepast tot Cola Zero Zero 7.

En nog een geruchtje: er wordt gezegd dat de nieuwe single van Jack White en Alicia Keys zou gezongen worden in een aflevering van X-Factor (Engelse versie natuurlijk) waarin de kandidaten een James Bond nummer moeten zingen.

JohnWilliams

Daniel Craig mag dan wel Bond spelen hij moet de concequeties er van aan zien. Zo heeft hij al 8 hechtingen gehad en is zijn vingertopje eraf... AU!!!!

JohnWilliams schreef:

Dat is overdreven door de media... Hij heeft inderdaad alleen zijn vingertopje, maar deze heeft hij inderdaad laten hechten. Vorige keer met CR werd ook beweerd dat hij zijn voortanden had verloren en dat hij een arm had gebroken met een sprongetje van 2 meter...

Bleek achteraf helemaal niet waar...

@ Albus Dumbledore: Er is nog helemaal geen officiele datum naar voren geschoven. Ook is de trailer nog niet gekeurd door de Britse filmkeuring (BBFC).

De vorige trailer was al gekeurd 20 dagen voor de release dus verwacht ik toch eigenlijk niet dat hij op 9 of 11 september komt.

dodenundercovergeheim agentmi6british secret service007: (2008)量子殺機