• 9.369.900 stemmen

Nobody Wants This (2024-2025)

2 seizoenen
3,13 65 stemmen + Mijn stem

Status: Terugkerende show

Genre: Komedie

Ontwikkeld door: Erin Foster

Met onder meer: Kristen Bell, Adam Brody en Justine Lupe

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: donderdag 26 september 2024

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

• Netflix Bekijk via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Nobody Wants This

Noah is een rabbijn die gewend is aan zijn stabiele, 'veilige' leventje. Als hij de drukke en uitgesproken podcastmaker en schrijfster Joanne ontmoet, staat zijn levensplanning opeens op z'n kop. Ze krijgen een onconventionele relatie die zo zijn eigen uitdagingen met zich meebrengt.

Meningen over Nobody Wants This

Suitehome

vrijdag 18 oktober 2024
Nobody Wants This seizoen 1 Nobody Wants This is een 10-delige Amerikaanse comedyserie over de onwaarschijnlijke relatie tussen een progressieve rabbijn en een luidruchtige, podcastende en atheïstische shikse: een niet-Joodse vrouw. Adam Brody (Fleischman Is In Trouble, StartUp) en Kristen Bell (Gossip Girl) vertolken overtuigende hoofdrollen met een goede onderlinge chemie. Bedenker Erin Foster baseerde zich op eigen ervaringen en dat leidt tot - voor Amerikaanse begrippen - scherpe grappen en een fris scenario. Het romcom-genre wordt in Nobody Wants This niet opnieuw uitgevonden en de bijrollen zijn tamelijk stereotiep. Maar het originele uitgangspunt en de krachtige rollen van Justine Lupe (Succession) en vooral Timothy Simons (Veep), tillen Nobody Wants This naar een bovengemiddeld niveau.
avatar van Mr. Chiel

Mr. Chiel

vrijdag 11 oktober 2024
Nobody Wants This seizoen 1 Sympathieke serie! Ik vond Adam Brody erg leuk in The OC en Kristen Bell in Veronica Mars. Vooral daarom ben ik de serie gaan kijken. Ze zetten personages neer waar je - ik moet een beetje kotsen als ik het type maar kan het niet beter verwoorden - direct van gaat houden. Korte afleveringen, er gebeurt veel en het is best wel komisch. Het 'kabbelt wat voort op een goede manier'. Mooi dat het vernieuwd is voor een tweede seizoen.

MonkeyMaffia_tv

woensdag 29 oktober 2025
Nobody Wants This seizoen 2 Seizoen 1 van Nobody Wants This vond ik echt een verademing. Het voelde fris, origineel en had een soort natuurlijke flow die je niet vaak ziet. De dialogen waren slim geschreven, grappig zonder geforceerd te zijn, en de personages hadden een fijne chemie. Gewoon heel makkelijk, en vermakelijk om naar te kijken... Seizoen 2 heb ik onlangs in één ruk uitgekeken, maar dat viel helaas flink tegen. Waar het eerste seizoen nog verraste, voelde dit tweede deel juist voorspelbaar en gemakzuchtig. De humor was er gewoon niet, vaak flauw of geforceerd, en zelden echt grappig. Sommige scènes waren ronduit irritant, en het zat vol clichés die je al in talloze andere series hebt gezien. Jammer, want het potentieel was er, maar de frisse energie van seizoen 1 is compleet verdwenen.