• 9.376.855 stemmen

Nobody Wants This - Seizoen 1 (2024)

Show titel: Nobody Wants This

Afleveringen: 10

Speelduur: 4 uur en 19 minuten

Ontwikkeld door: Erin Foster

Met: Kristen Bell, Adam Brody en Justine Lupe

Datum van release: donderdag 26 september 2024

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

• Netflix Bekijk seizoen 1 via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Nobody Wants This

Noah is een rabbijn die gewend is aan zijn stabiele, 'veilige' leventje. Als hij de drukke en uitgesproken podcastmaker en schrijfster Joanne ontmoet, staat zijn levensplanning opeens op z'n kop. Ze krijgen een onconventionele relatie die zo zijn eigen uitdagingen met zich meebrengt.

Afleveringen Seizoen 1 (2024)

1. 1. Pilot

26 september 2024 (26 minuten)

Na weer een mislukte date gaat Joanne naar het feestje van een vriend, waar ze Noah ontmoet, een aantrekkelijke rabbijn die het onlangs heeft uitgemaakt met zijn vriendin.

2. 2. A Shiksa Walks Into a Temple

26 september 2024 (27 minuten)

Door een podcast over haar aura en een onbeantwoorde sms vraagt Joanne zich af of ze wel geschikt is voor Noah, die zich na een ongeluk schuldig voelt.

3. 3. Either Aura

26 september 2024 (22 minuten)

4. 4. The Ick

26 september 2024 (27 minuten)

Joanne moet nog snel even een seksspeeltje halen voor haar podcast, wat een onvergetelijke eerste date met Noah oplevert. Sasha helpt Miriam met haar liefdesperikelen.

5. 5. My Friend Joanne

26 september 2024 (28 minuten)

Werkverplichtingen verstoren Noah en Joanne's plannen om hun relatie naar een hoger niveau te tillen. Sasha en Morgan vinden elkaar in gesprekken over familiedynamiek.

6. 6. Obiliterated

26 september 2024 (23 minuten)

Tijdens een geïmproviseerd samenzijn met Joanne's familie is Noah vastbesloten om een goede indruk te maken, zo vastbesloten dat het een grote afknapper is.

7. 7. WAGS

26 september 2024 (26 minuten)

Joanne's vrienden ontmoeten is geen probleem voor Noah, maar zijn vrienden overtuigen wordt moeilijker, vooral hun vrouwen en vriendinnen die close zijn met zijn ex.

8. 8. Rebecca's Box

26 september 2024 (28 minuten)

Joanne probeert de verleiding te weerstaan om in het doosje te kijken dat ze gevonden heeft in Noahs kamer, maar er staat meer op het spel. Noah krijgt groot nieuws op zijn werk.

9. 9. My Girl Bina

26 september 2024 (21 minuten)

Machtsspelletjes en een speciaal geselecteerd vleesplankje compliceren de officiële kennismaking van Joanne met de ouders van Noah. Morgan vraagt Sasha om een gunst.

10. 10. Bat Mitzvah Crashers

26 september 2024 (31 minuten)

De bat mitswa van Miriam heeft een New York-thema en vormt het decor voor nog grotere veranderingen wanneer Noah en Joanne nadenken over hun toekomst.

Dit is blijkbaar nogal een hitje.

avatar van Mr. Chiel

Mr. Chiel

Sympathieke serie! Ik vond Adam Brody erg leuk in The OC en Kristen Bell in Veronica Mars. Vooral daarom ben ik de serie gaan kijken. Ze zetten personages neer waar je - ik moet een beetje kotsen als ik het type maar kan het niet beter verwoorden - direct van gaat houden. Korte afleveringen, er gebeurt veel en het is best wel komisch. Het 'kabbelt wat voort op een goede manier'. Mooi dat het vernieuwd is voor een tweede seizoen.

avatar van Joy4ever

Joy4ever

Niet heel veel toe te voegen aan de woorden van Mr. Chiel. Ik vond alleen de scène waarin de moeder van Noah stiekem van het varkensvlees snoepte iets too much. De sterke contrasten tussen de beide werelden kun je beter intact houden. Maar de chemie tussen Noah en Joanne was top en benieuwd wat ze van het nieuwe seizoen gaan maken.

avatar van Suitehome

Suitehome

Nobody Wants This is een 10-delige Amerikaanse comedyserie over de onwaarschijnlijke relatie tussen een progressieve rabbijn en een luidruchtige, podcastende en atheïstische shikse: een niet-Joodse vrouw. Adam Brody (Fleischman Is In Trouble, StartUp) en Kristen Bell (Gossip Girl) vertolken overtuigende hoofdrollen met een goede onderlinge chemie.

Bedenker Erin Foster baseerde zich op eigen ervaringen en dat leidt tot - voor Amerikaanse begrippen - scherpe grappen en een fris scenario. Het romcom-genre wordt in Nobody Wants This niet opnieuw uitgevonden en de bijrollen zijn tamelijk stereotiep. Maar het originele uitgangspunt en de krachtige rollen van Justine Lupe (Succession) en vooral Timothy Simons (Veep), tillen Nobody Wants This naar een bovengemiddeld niveau.

avatar van Moddermonster

Moddermonster

Ik vond de eerste aflevering veelbelovend, maar uiteindelijk werden mijn verwachtingen niet waargemaakt. Het krijgt nergens meer diepgang dan een gemiddelde tv serie. Een paar ergernissen gingen voor mij overheersen; het matige acteren, de vaak ongeloofwaardige dialogen en de gekunstelde nadruk op de mooie kanten van joodse religie (ik dacht op een gegeven moment echt dat de film een pr campagne was van de joodse gemeenschap in de VS). Lichtpuntje was de grappige rol van broer Sasha.