• 9.381.092 stemmen

Met onder meer: Daniel Craig, Rami Malek en Léa Seydoux

Gesproken taal: Engels, Italiaans, Frans, Russisch en Spaans

Releasedatum: 30 september 2021

Plot No Time to Die

"The mission that changes everything begins…"

In 'No Time to Die' heeft James Bond zijn turbulente leven als geheim agent achter zich gelaten en leidt hij een rustig bestaan op Jamaica. Zijn rust is echter van korte duur wanneer zijn oude vriend Felix Leiter van de CIA opduikt met de vraag naar hulp. Het brengt hem op het spoor van een mysterieuze schurk gewapend met gevaarlijke nieuwe technologie.

Graaf Machine

Ik ben gewoon een ouwe lul aan het worden, en het beste bewijs daarvoor is dat ik het niet erg vind.

Graaf Machine schreef:

Dat is toch die man van die Interstellar-bombast?

Nou ja, het kan slechter.

Geweldige score. Sterker; die maakt de film en trekt je compleet in een roes.

The Oceanic Six schreef:

Doe Ed Sheeran maar gewoon ofzo.

(Edit: zie dat kos me voor was.)

Nicolage Rico schreef:

Geweldige score. Sterker; die maakte de film. Die trekt je compleet in een roes.

Uit mijn woordkeuze kun je opmaken dat ik het niet geheel met je eens ben.

• 20220 berichten

Dat zei ik ook niet toch?

Nicolage Rico schreef:

Dat zei ik ook niet toch?

Nee, maar soms heb ik wat bevestiging nodig. Ben een beetje onzeker.

Dit zou Universal Pictures Russia aangeven.

Ik ga er van uit dat dit niet klopt, dat de final edit nog niet klaar is, lijkt me veel te lang.

avatar van The Oceanic Six

thunderball schreef:

Dit zou Universal Pictures Russia aangeven.

CR en Skyfall waren 144 en 143. Dat lijkt me lang zat voor James Bond. Ze moeten niet overdrijven, al verwacht ik wel een emotioneel slot van het tijdperk Craig. Ik reken op zijn dood in de film. Misschien dat ze een Endgame achtige film maken.

avatar van Seam

Seam

En als Bond dan dood gaat is het eindelijk tijd voor de langverwachte vrouwelijk Bond, perfect!

Het is tenslotte schandalig dat er na zoveel films nog altijd geen vrouwelijke Bond geweest is.

avatar van Filmkriebel

Filmkriebel

De trailer is echt de max.

avatar van Film Pegasus

Seam schreef:

Zou toch raar zijn met een naam als James.

thunderball

Johnny Marr heeft bekend gemaakt samen te gaan werken met Hans Zimmer voor de score van NTTD.

Ze hebben al eerder samen gewerkt voor de score van Inception, waarbij Marr ook al een aan Bond denkend gitaarstuk speelde, dus dit kan een gave versie van het Bond theme op gaan leveren.

avatar van de grunt

de grunt

Johnny fucking Marr

thunderball

Zimmer werkt samen met Billie Eilish, dus kun je er vanuit gaan dat het hoofdthema ook in de rest van de score terug gaat komen.

No Time to Die Theme Song Update From Hans Zimmer – /Film - slashfilm.com

avatar van bart007bond

bart007bond

Super gave trailer.

Hoop inderdaad op 174 minuten.

Kan niet wachten op 2 april.

bart007bond schreef:

Super gave trailer.

Hoop inderdaad op 174 minuten.

Kan niet wachten op 2 april.

Mag toch zeer hopen dat ze het rond de twee uur houden. Gewoon drie toffe actiescenes en klaar.

The Oceanic Six schreef:

Endgame achtig? Bedoel je dat hij langs alle bad guys uit de afgelopen 24 delen moet gaan om een emotioneel gesprek te voeren? 2,5 uur geleuter?

Lijkt me gelukkig iets dat totaal niet past binnen het concept van Bond. Net als doodgaan.

avatar van The Oceanic Six

Basto schreef:

Ik doelde op een op emotie gericht einde. Dus wel met de dood van James ja.

avatar van bart007bond

bart007bond

Waarom zouden ze Bond dood laten gaan ?

Is een letterlijke doodsteek voor de serie.

Commercieel gezien denk ik dat het de slechtste zet ooit zou zijn.

Er was al een hoop rumoer over het haar van Craig, laat staan als Bond dood zou gaan.

thunderball

Laatste nieuws is dat Zimmer als sinds november werkt aan de score en sinds die tijd aan het samenwerken is met Ellish, dus eigenlijk sinds het gerucht dat de vorige componist Romer weg was. Zimmer zou al halverwege oktober gepolst zijn of hij het wilde gaan doen.

Geen sprake dus van een score in een paar weken tijd in elkaar flansen. Zimmer schijnt sowieso goede vrienden te zijn met Broccoli. Alle puzzelstukken lijken in elkaar te schuiven.

avatar van Film Pegasus

Het valt me inderdaad op hoe discreet ze dit keer zijn. Dat gaf eerst de indruk dat alles vast zat, maar gaandeweg merk je dat ze gewoon al veel achter de schermen aan het doen waren. Ik kijk er in elk geval naar uit, het belooft een mooi sluitstuk te worden voor het Craig-era.

Film Pegasus schreef:

Dat vraag ik me toch af. Fukunaga is in de verste verte niet zo’n sterk regisseur als Mendes. Wordt een enorme opgaaf om bij de laatste twee Bonds in de buurt te komen. Dat ga je met Zimmer niet zo even oplossen...

avatar van eRCee

eRCee

• 1980 stemmen

Zimmer en Eilish samen, kan ik me echt niks bij voorstellen. Je verwacht dat ze in de song zowel koperblazers als strijkers compleet achterwege laat.

Basto schreef:

Niks mis met vijf toffe actiescenes en klaar.

thunderball

No Time to Die Super Bowl game spot.

The 25th Bond film will change everything…

No Time To Die | Official Game Day Spot 2020 - YouTube

Dit gaat zo cool worden!!!

avatar van Duke Nukem

Duke Nukem

• 1988 stemmen

Leuk dat de mooie Ana de Armas meespeelt als Paloma. Jammer dan weer dat de kleurloze Léa Seydoux ook weer meedoet als Madeleine Swann. En hopelijk wordt dit nu echt de laatste Bondfilm met Daniel Craig. Aan de trailer te zien zit er voldoende actie in de film en wordt er minder geleuterd dan in de andere Craigfilms, behalve Spectre en QOS.

Als ik zo de storyline lees, lijkt het wel hetzelfde verhaal wat we in zowat alle recente Bondfilms voorgeschoteld krijgen: Bond wil op pensioen en is depressief maar wordt (ditmaal door Felix Leiter) toch weer overgehaald om terug te keren. Hij krijgt het aan de stok met een stoere vrouw of kleurling (in deze film een mengeling van beide) die hem een verouderde dinosaurus met slechte knieën en reuma aan de heupen vindt. En Bond moet weer achter een superslechterik aan die met nieuwe wapentechnologie de wereld bedreigt, voor hij voor de elvendertigste keer de Walther PPK aan de wilgen hangt. Hoog tijd dus voor een nieuwe Bondvertolker en een origineler verhaal, en minder politieke correctheid.

thunderball schreef:

Dit zou Universal Pictures Russia aangeven.

Lijkt me ook veel te lang, zolang kan ik op mijn leeftijd mijn plas niet meer ophouden!

thunderball

Helaas wordt het van steeds meer kanten bevestigd dat dat de werkelijke tijdsduur gaat worden.

avatar van Rogyros

Rogyros

Wordt er in deze film nog (al dan niet in de verte) gebruik gemaakt van een verhaal van Ian Flemming?