• 9.381.068 stemmen

Met onder meer: Daniel Craig, Rami Malek en Léa Seydoux

Gesproken taal: Engels, Italiaans, Frans, Russisch en Spaans

Releasedatum: 30 september 2021

Plot No Time to Die

"The mission that changes everything begins…"

In 'No Time to Die' heeft James Bond zijn turbulente leven als geheim agent achter zich gelaten en leidt hij een rustig bestaan op Jamaica. Zijn rust is echter van korte duur wanneer zijn oude vriend Felix Leiter van de CIA opduikt met de vraag naar hulp. Het brengt hem op het spoor van een mysterieuze schurk gewapend met gevaarlijke nieuwe technologie.

Graaf Machine

Dat is toch die man van die Interstellar-bombast?

Nou ja, het kan slechter.

avatar van The Oceanic Six

Zimmer is crème de la crème, kan er altijd erg van genieten.

avatar van bart007bond

bart007bond

Zimmer is een goede ontwikkeling.

Heerlijk bombastisch, met Gladiator als hoogtepunt

thunderball

Ik hoop dat hij ook een echt volledige eigen versie van het J.Bond theme gaat doen i.p.v. de afgelopen jaren dat de David Arnold versie werd hergebruikt.

Redlop

Zimmer is een goede ontwikkeling, maar vijf weken voor opleverdatum zo drastisch ingrijpen lijkt me niet per se een goede ontwikkeling. Het geeft aan dat Romer niet het juiste Bond-gevoel in zijn scores wist te brengen. En het zegt iets over Fukunaga die Romer meenam naar Bond.

thunderball

Hij gaat pas begin april draaien, dus wat bedoel je precies met die vijf weken?

thunderball schreef:

Hij gaat pas begin april draaien, dus wat bedoel je precies met die vijf weken?

In april gaat hij draaien maar in februari moet de post-productie af zijn.

Zimmer zal mogelijk zelfs hulp nodig hebben bij de lastige taak, omdat de muziek half februari afgerond moet zijn...

Filmtotaal

Redlop

Hoop dat Lana Del Rey de Bondsong doet. Zou een mooi afscheid van de Bond-periode Daniel Craig zijn.

Gerucht gaat Beyoncé.

avatar van de grunt

de grunt

Hopelijk blijft dat een gerucht

John Milton

Dan heb ik ook liever Lana.

Zolang het maar beter is dan de titelsongs van Sam Smith en Jack White & Alicia Keyes. Daar kon ik niets mee. Speaking of which, in dit lijstje staat You Know My Name van Chris Cornell helemaal onderaan. Dat vond ik samen met de frisse, anders dan we gewend waren intro juist een hele fijne.

smaken verschillen.

avatar van Leland Palmer

Leland Palmer

Redlop schreef:

Absoluut eens. Beter dan Lana Del Rey zal het niet worden. Volgens mij heeft / had ze best interesse, alleen waren ze te idioot om haar niet te vragen.

John Milton schreef:

Dan heb ik ook liever Lana.

smaken verschillen.

Ieder z'n smaak, maar een vreselijke keuzelijst ja. Enkele nummers die ik hartstikke laag zou zetten staan hoog en andersom.

Live and let die zou als winnaar in die lijst mijn top 10 nog niet eens halen. Goldfinger mag natuurlijk de enige winnaar zijn. En prachtige nummers als die van Thunderball en Living Daylights onderaan zetten, shame on you.

Benieuwd naar de titelsong voor de nieuwe Bond. Voor mij hoeft Beyoncé zeker niet. Dat liedje van haar in The Lion King was al voldoende om haar ver van films af te houden.

avatar van Leland Palmer

Leland Palmer

The Oceanic Six schreef:

Doe Ed Sheeran maar gewoon ofzo.

Asjeblieft niet zeg. Zou wel een hele saaie keuze zijn. Buiten het punt om dat ik absoluut niet zou gaan voor een uitermate populaire top 40 zanger zoals hem (persoonlijke smaak), matcht dit denk ik ook totaal niet.

Leland Palmer schreef:

Was Adele ook niet een populaire top 40 zangeres? Haar nummer vond ik echt heel goed bij Skyfall.

Het hoeft van mij niet, maar die kerel heeft wel een goede stem. Stuk beter dan dat zeiknummer van Sam Smith bij Spectre.

avatar van mjk87

mjk87 (moderator films)

Radiohead had toen ook een nummer gemaakt voor SPECTRE, maar die wilde men niet. Was wel een prima keuze geweest anders.

Overigens dat nummer van Conchita waarmee hij Eurovisie won zou ook een perfecte Bond-song zijn.

avatar van de grunt

de grunt

Leland Palmer schreef:

Beter dan Lana Del Rey zal het niet worden.

Lady Gaga

The Oceanic Six schreef:

avatar van skinny_tie

skinny_tie

The #NoTimeToDie title song will be performed by @billieeilish. Billie has written the song with her brother @finneas and is the youngest artist in history to write and record a James Bond theme song.

(van het James Bond twitter-account)

avatar van Film Pegasus

Met een titel als No time to die past de muziek van Billie Eilish wel. In elk geval beter dan Ed Sheeran.

Het is idd geen Lana del Rey (bij lange na niet), maar ook niet geheel ongeschikt vermoed ik.

avatar van Warp

Warp

Zit wel potentie in.

thunderball

Eerlijk gezegd nog nooit van gehoord.

avatar van The Oceanic Six

Werkelijk nog nooit van gehoord zelfs. Nouja, dat scheelt. Kan ik geheel neutraal hopen dat het toch een goed nummer zal worden.

Edit: Even geluisterd. Ik kan er weinig mee. Niet mijn smaak. Hopelijk is het Bondnummer beter dan haar eigen werk.

avatar van Film Pegasus

thunderball schreef:

Eerlijk gezegd nog nooit van gehoord.

Nog jong talent, maar wel razend populair. Op Pukkelpop voorbije jaar was ze de meest besproken artiest. De organisatie besefte dat de tent te klein was en gezien het volk dit best op het hoofdpodium kon. Er waren foto's van een praktisch legen wei omdat iedereen naar haar ging zien.

Nog recent bekend, maar zal ongetwijfeld veel jongeren aantrekken. En het maakt me alvast meer benieuwd dan een wat veiligere keuze als Ed Sheeran of zo die een mooie maar misschien ook vergeetbare Bondsong zouden maken. Sterke keuze van de Bond-makers.

skinny_tie schreef:

(van het James Bond twitter-account)

Kende haar niet. Even wat muziek van opgezocht. Saai maar zal wel voldoen aan de richtlijnen.

Kan ook echt geen lachje af bij die dame, dat geposeerde chagrijn, daar baal ik van.

John Milton

Ben ik erg blij mee, haar album van dit jaar vaak geluisterd, met name 'Bad Guy' heeft een heerlijke beat. Moest het ook paar keer horen voordat het me echt smaakte, vriendin vond het zelfs eerst vreselijk en daarna erg lekker. Net als met Regina Spektor een paar jaar terug, al maken die niet dezelfde muziek.

Billie Eilish is inderdaad wel heel populair en veel in de media geweest. Nu mis ik een hoop van wat tegenwoordig in de top 40 staat, maar hier kon je moeilijk omheen. Stond zowel in Spotify als Tidal een maand op mijn voorblad bij populaire albums.

Het buitengewone verschijnsel dat Billie Eilish heet - Volkskrant

John Milton schreef:

Het is me goddank perfect gelukt. Nou is dat niet zo moeilijk, want die hele top-tralala van de laatste decennia ontloopt mij met grote bogen.

Als je ouder wordt, ga je muziek waarderen.

John Milton

Komkom dat is wel heel reductief. Ik ben met 39 ook geen spring chicken en vindtniet vaak nog nieuwe populaire muziek leuk (buiten pop om is dat iets anders), maar af en toe prikt er toch iets tussendoor.

Dit was daar een voorbeeld van.