• 9.381.114 stemmen

Met onder meer: Daniel Craig, Olga Kurylenko en Mathieu Amalric

Gesproken taal: Engels, Spaans, Italiaans, Frans en Duits

Releasedatum: 6 november 2008

Plot Quantum of Solace

"For love, for hate, for justice, for revenge."

Na het verraad van Vesper Lynd moet James Bond moeite doen om zijn gevoelens buiten zijn missie te houden. Samen met M ondervraagt hij Mr. White, wiens bekentenissen tot meer inzicht leiden wat betreft de complexe afperspraktijken waar Lynd mee te maken had. Een nieuwe ontdekking brengt Bond naar Haïti, waar hij de even mooie als mysterieuze Camille ontmoet.

thunderball

Hum... erg vaag... je vertelt feitelijk niks.
verhaal goeierik vs slechterik en een hoop actie...
Zie hier mijn review van Dr. No t/m QoS.

Ik heb de film -uiteraard- nog niet gezien, maar uit de trailers, scene's op internet en info, die er al over bekend is kan ik (en zo'n beetje iedereen hier op moviemeter) al meer er over vertellen dan Rohp hier boven:

Pas op! Giga SPOILERS!

De film begint met een autoachtervolging rond een meer in Italie, waarbij Bonds Aston Martin DBS behoorlijk aan goort wordt gereden

Vervolgens krijg je een bootachtervolging
en nog een met een vliegtuig. En dan heb je pas de eerste 20 min gehad.....!

Green, de schurk, doet zich voor als een filantroop en zakenman, die zich inzet voor de natuur, maar feitelijk is dat een dekmantel om zijn misdaden voor de Quantum organisatie te verhullen.

Bond bundelt zijn krachten met Bondgirl Olga Kurylenko alias Carmille, wiens hele familie voor haar ogen als kind uitgemoord werd en iemand van de Quantumorganisatie is daar voor verantwoordelijk.

De tweede Bondgirl is Gemma Arterton alias MI6 agent Fields, die met een knipoog naar Goldfinger aan haar einde komt, maar dan iets met olie......

Green weet het zo naar zijn hand te zetten, dat Bond een verdachte wordt, die de CIA, zijn eigen geheime dienst en M achter zich aan krijgt.

Enz.. enz......!

avatar van deTuinman

deTuinman

Rohp schreef:

en als je niet wil geloven dat ik hem al heb gezien, dan niet want ik zeg het alleen maar en de rest mag je zelf uitmaken hoor

Best zielig om op deze manier aandacht te krijgen.

avatar van Pastichio Rocker

Pastichio Rocker

Hoop bullshit

Wat een lulkoek. Hoe oud ben je, 12?

Craig is NU op BBC 1

avatar van Quentin

Quentin

Craig is NU op BBC 1

Jonathan Ross

avatar van Montorsi

Montorsi

Macmanus schreef:

Maar waarom zag je het in slechte kwaliteit dan? Geloof er geen bal van, leg ook wel eens een filmpje in bij een grotere bioscoop maar deze film ligt er nog niet hoor.

Extreem groot budget van 225 miljoen trouwens.

Inderdaad. Een film als deze komt pas heel laat binnen bij de bioscoop. Heb nog niet gehoord dat deze al binnen was, anders had ik het wel van de operateur gehoord. Een titel als deze, daar zijn ze echt mega voorzichtig mee, op de doos waarin de films binnenkomen staat ongetwijfeld de naam van een andere film, dus het is ook niet zo dat je hem even overneemt ofzo.

thunderball

Dinsdagavond laat om 00.25 uur (eigenlijk dus woendagochtend)

komt op de BBC 1 een "Film 08" special over QoS!!!

Kijken dus!

Rohp schreef:

ik heb m via via gezien want vriend van me werkt bij bioscoop zeg maar en hij heeft m ook al gezien maar was egt slechte kwaliteit. ik wilde express niet teveel over de film te vertellen want een review over een film is niet vertellen wat erin gebeurt maar wat je ervan vond en dat heb ik al verteld. als je wil dat ik een uitgebreidere review geeft dan kan ik dat wel doen. Ik verwachtte er erg veel van toen ik al die trailers en specials had gezien op internet maar toen ik m eenmaal zag was ik er teleurgesteld over want is het zelfde als casino royale. verhaal is goeierik, slechterik en dan gewoon een hele hoop actie. james bond wint natuurlijk maar het einde is een beetje opengelaten voor een nieuw deel wat misschien kan volgen. De actie was natuurlijk erg leuk maar werd een beetje teveel rond het midden en bleef de hele film door ong hetzelfde.

yeah right, en nu wat details tussen spoiler tags aub want dit weten we allemaal al.

en als je niet wil geloven dat ik hem al heb gezien, dan niet

zet jezelf niet zo verschut!

want ik zeg het alleen maar en de rest mag je zelf uitmaken hoor
en toen was er koffie.

Leland Palmer

Mwah, de film is al gezien door veel mensen. Er zijn al veel reviews te lezen en op IMDb vraagt ook iedereen zich af hoe het toch komt dat iedereen de film al heeft gezien. Het kan wel, maar ik geloof er met zo'n recensie ook geen bal van.

Leland Palmer schreef:

Mwah, de film is al gezien door veel mensen.

geloof er geen snars van, anders zou een die-hard hier zoals een Thunderball hem ook wel gezien hebben of iig. 1 iemand hier op MM.

thunderball

Ik ben wel een die-hard fan, maar heb helaas geen connecties in het filmwereldje,

het kan wel, er zijn al wel bv in Engeland persvoorstellingen geweest, maar met een oppervlakkig ik heb hem gezien en verder totaal geen details of wat dan ook, klinkt niet geloofwaardig.

Er zijn hier op moviemeter een aantal mensen die wel films al van te voren kunnen zien, omdat ze bv een recentie moeten schrijven, maar die hebben nog niks laten horen.

combi schreef:

anders zou een die-hard hier zoals een Thunderball hem ook wel gezien hebben

Heeft er niks mee te maken. Hij geeft zelf al aan die mogelijkheid niet gehad te hebben. Je kan zo'n grote die-hard fan zijn als je wilt, maar als je niet bij een eerste persvoorstelling of wat dan ook maar bent geweest zijn vele anderen je gewoon voor. Die ene stem hier geloof ik niet, maar hij is echt al wel gezien.

• 20609 berichten

dan was er wel gestemd op IMDb en zover ik weet is dat nog niet gebeurd!

Leland Palmer

31 oktober komt de film uit in de UK. Dan toont IMDb haar stemmen, eerder niet.

Ayrton schreef:

30 pagina's vol geneuzel zonder dat ook maar iemand deze film gezien heeft... Wanneer je dit aangeeft bij de moderators als off topic zeggen ze: Dit is alvast de voorpret...

Nou wat een lol, waar is de tijd dat MM nog een geloofwaardige review site was.

Waar staat dat het slechts een review-site is?

Leland Palmer schreef:

Vooral dat verhaal over slechte kwaliteit maakt dat het niet waar kan zijn. Ik heb ook wel eens een print gezien voordat de officiele releasde daar was, maar volgens mij is dat bij Bond nu niet het geval en als dat wel zo was, zou het gewoon prima kwaliteit zijn. Die stem is lariekoek.

avatar van dionj

dionj

Ik verwacht dat de film succesvoller en beter wordt dan de recensenten in de UK beweren.

Twee jaar geleden waren de eerste recensies van Casino Royale (in het begin) ook negatief. En CR werd een topfilm! Verwacht dat deze in ieder geval in de buurt gaat komen.

avatar van joaquim05

joaquim05

thunderball schreef:
Hum... erg vaag... je vertelt feitelijk niks.
verhaal goeierik vs slechterik en een hoop actie...
Zie hier mijn review van Dr. No t/m QoS.

Pas op! Giga SPOILERS!

Vervolgens krijg je een bootachtervolging
en nog een met een vliegtuig. En dan heb je pas de eerste 20 min gehad.....!

Enz.. enz......!

ik weet niet wat ik er van moet vinden(heb hem nog niet gezien)

-als ik dit zo lees zit er veel actie in maar ik hoop niet dat de film van de actie moet hebben

-en dat dekmantel en dat de bond girl op wraak uit is is niet echt iets vernieuwends als ik even heel critisch mag zijn.

-en dat laatste is mjn heel positief bij gebleven het wil zeggen dat het toch niet alleen van de acties en babes moet hebben.
ik kreeg hier het gevoel dat het toch wel een leuke verhaal zou kunnen hebben.

maar ik heb hem nog niet gezien dus mischien praat ik nu heel dom!!!
en Casino royale was wel top lang maar top.

avatar van timbo_

timbo_

thunderball schreef:

Dinsdag Tuchinski is de bij mijn weten enige landelijke persvoorstelling

avatar van joostie

joostie

Ik ben benieuwd wat ze met deze met de gunbarrel sequence doen.

thunderball

Naar verluid was CR de enige uitzondering, omdat ie aan het begin nog niet de 007 status had en gaan ze vanaf QoS gewoon er mee beginnen.

avatar van rkdev

rkdev

Oh, wat ben ik toch benieuwd naar deze film. CR was geweldig, eindelijk weer wat realiteit in de Bondfilms. De titel vind ik (in tegendeel tot veel anderen) een van de mooiste uit de reeks. De titelsong daarentegen heef goede momenten, maar is als geheel een tegenvaller. Hopelijk niet representatief voor de film. De recensies van de eerste screenings zijn wisselend ...

avatar van MaxiJazz

MaxiJazz

Deze wordt gewoon weer supervet zoals de vorige.

@Thunderball.Waarom kijk je eigenlijk al die stukjes die openbaar gemaakt worden?Nu weet je het gros van de film al en dan is er toch niet verrassends meer aan?Dat zou voor mij de pret echt heel erg bederven!

PS:Niet zo veel aandacht schenken aan de kansloze voorstemmers.Jullie hebben al een pagina aan hem gewijd voor niets.

avatar van rkdev

rkdev

Zojuist een leuke special op E-Entertainment gezien over deze film, en over Olga Kurylenko in het speciaal. Er zaten af en toe filmscenes tussendoor. Zag er allemaal goed uit !

avatar van JohnWilliams

JohnWilliams

MaxiJazz schreef:

Hij heeft een punt.

Ik weet dat je een bond fan ben maar houd het wel spannend voor jezelf!

Nee,hoor!

Ik wil altijd al zoveel mogelijk weten en zien van te voren en koop ook zoveel mogelijk bladen waar er wat over in staat.

Overigens ik ken daardoor al behoorlijk wat scene's en achtergrondgegevens, maar het echte filmverhaal nog niet, dus wat dat betreft is er nog niks veraden.

By the way,

ik start vanmiddag in het MM-meetings topic de James Bond QoS Meeting.

Hangt dan van jullie af qua hoeveelheid aanmeldingen of het door gaat.

thunderball schreef:

Fijn. Lees hier en daar dat de film miet voelt als een Bondfilm. Hoop niet dat dat waar is.

thunderball

Ik heb wel al een aantal keren gelezen dat de actie meer aan doet als wat we in de gemiddelde blockbuster te zien krijgen (dus nergens echt die speciale Bondsfeer uit ademend)

en dat de man tegen man gevechten qua snelheid en editing sterk doen denken/ lijken op die van de Bournefilms. En als ik ergens een hekel aan heb....

avatar van DutchLion

DutchLion

heb het gezien als 899mb film maar wat was ie toch goed de film, je moet alleen wel ff casino royale van te voren kijken, snap je het verhaal beter

thunderball

Ik heb bij het MM-meetings topic

het James Bond QoS meeting -voorstel

neer gezet en de mensen, waarvan ik weet dat ze fan zijn, of op zijn minst Bond wel goed vinden, een pmtje gestuurd.

Ik merk het dan wel of er genoeg belangstelling is......

dodenundercovergeheim agentmi6british secret service007: (2008)量子殺機