• 9.381.150 stemmen

Met onder meer: Daniel Craig, Olga Kurylenko en Mathieu Amalric

Gesproken taal: Engels, Spaans, Italiaans, Frans en Duits

Releasedatum: 6 november 2008

Plot Quantum of Solace

"For love, for hate, for justice, for revenge."

Na het verraad van Vesper Lynd moet James Bond moeite doen om zijn gevoelens buiten zijn missie te houden. Samen met M ondervraagt hij Mr. White, wiens bekentenissen tot meer inzicht leiden wat betreft de complexe afperspraktijken waar Lynd mee te maken had. Een nieuwe ontdekking brengt Bond naar Haïti, waar hij de even mooie als mysterieuze Camille ontmoet.

@ Dionj

• 2041 berichten

De meeste recensies die ik gelezen heb waren toch wel vrij positief. Ik ben erg benieuwd.

thunderball

In de nieuwe Top Gear (blad, niet TV uitzending) staan 6 blz over de autoachtervolging met de Aston.

Maar liefst 12 Astons zijn gebruikt voor een minuut of drie screentijd, waar bij de meesten op zijn minst behoorlijk (zwaar) beschadigd zijn en 1 kompleet "written of", om over het exemplaar wat het meer is in gereden nog maar te zwijgen.

Twaalf wagens gedeeltelijk tot compleet naar de maan!

Het moet voor Aston Martin toch wel zeer veel promotie en meer verkoop van wagens op leveren om dit er voor over te hebben.....!

Nou schijnt voor Goldfinger Aston Martin op leven na dood geweest te zijn, maar de aanwezigheid van de DB5 in die film had het bedrijf gered. Ongeloofelijk!

Edit: ik heb de Engelse versie gekocht, ik weet niet of de Nederlandse versie identiek is en ook die 6 blz bevat.

avatar van megaman

megaman

Ik heb de video gezien van RTL Boulevard en de aktie spreekt me sowieso al een stuk meer aan dan dat van Casino Royale. De Theme Song heb ik even geluisterd maar vind ik echt helemaal niks. En verder ben ik benieuwd of men al weet hoe de nieuwe Gunbarrel Sequence er uit gaat zien.

avatar van Leland Palmer

Leland Palmer

Fantastic Quantum of Solace TV Trailer. Hmm, ziet er inderdaad erg goed uit weer ja

avatar van LaCosaNostra

LaCosaNostra

Dat laatste stukje als hij zo aan dat touw hangt en dan naar boven schiet, dat stuk is echt vet. Kan niet wachten!

avatar van maurits

maurits

Wat is de speelduur kort in vergelijking met Casino Royale.

thunderball

Op commanderbond staan maar liefst 8 nieuwe clips/werkopname van QoS.

Verder zegt regisseur Foster dat QoS eerst een ander einde had.
Na de scene zoals de film nu eindigd zat nog een scene van een minuut, waarin we het karakter van Mr White zien en wat in hield dat het verhaal nog verder zou gaan en het dus een trilogie zou worden.

Die scene zal iig op de dvd komen, die voor MAART 2009 gepland staat.

Nu deze scene ontbreekt hebben de producers de keus:
of verder te gaan met deze verhaallijn,
of volgende keer met een heel nieuw verhaal te starten.

Wel hebben de producers al gezegd dat de Quantum organisatie in volgende films zal terug keren.

• 2041 berichten

Ik heb niet gelezen wat die scène was, ik wil nog niet al te veel spoilers weten.

Maar die scène komt dus wel op DVD (en Blu-Ray), begrijp ik? Dus de film op dvd en blu-ray duurt straks 107 minuten dan. Maar het zal er dus ook aan liggen of de producers verder willen gaan met die verhaallijn... ik vraag me af wat die scène is.

Ik ben trouwens nu de muziek van Quantum of Solace aan het beluisteren en hij is erg mooi. Wel best duister af en toe.

avatar van finalman

finalman

maurits schreef:

Wat is de speelduur kort in vergelijking met Casino Royale.

ik heb dat een tijdje terug ook al gezegd

Albus Dumbledore schreef:

Nee, wordt dan hoogstwaarschijnlijk als extra scene toegevoegd.

avatar van maurits

maurits

Bond film met de kortste speelduur!! Jammer.

Beetje vreemde stelling.

Of de film goed wordt hangt toch niet van de speelduur af?

Beter kwaliteit dan kwantiteit.

avatar van finalman

finalman

inderdaad

avatar van Gil -Galad

Gil -Galad

Maar een lange speelduur is soms wel gewoon leuker, ik vond Casino Royale juist wel leuk omdat hij zo lang was.

thunderball

Dinsdag 4 november komt er op Veronica, na de Bondfilm Goldfinger, een special over QoS van ruim een uur!!!

Er staat overigens een leuk interview met Daniel Craig op commanderbond.net af komstig van Time Out London.

De vragen worden gesteld door bekende mensen als Richard -Jaws- Kiel en Shirley Bassey.

• 2041 berichten

Komt er die dinsdag dan een soort Making-Off? Lijkt me leuk! Ga ik zeker kijken!

thunderball

Daniel Craig/QoS staan in/op Film Valey (8 pagina's) en Totaal TV (2 pagina's).

Vooral het eerste blad is zeer de moeite waard.

Edit: hij stond ook nog in de Micro gids

en vergeet niet in de supermarkt bij de Coca Cola de gratis items mee te nemen:

een boekje over de Aston

en een dvd met oa making of en trailers etc.

crack1

Miljaar,in Belgie kunnen we Veronica niet ontvangen!

thunderball

Het zal vast een special zijn die overal uit wordt gezonden.

Kans is groot dat je op een van de Vlaamse commerciele zenders hem ook rond/in de premiere week zult kunnen zien.

avatar van Rohp

Rohp

net gezien, viel wel mee, word een te grote hype van gemaakt want meerendeels actie die we al vaker hebben gezien. is meer echt voor de bond fans denk ik dus daarom een 3.5

avatar van combi

combi

• 20609 berichten

net gezien

tuurlijk!

crack1

Voor de Bond-fans.....,verdomme,dan ga ik niet!

Rohp schreef:

Waar heb je hem gezien? Kun je hem al downloaden? Misschien kun je een uitgebreidere recensie geven, want hiermee bewijs je niet dat je de film ook echt hebt gezien, en dat is - gezien hij nog niet uit is- nogal moeilijk te geloven. Zeker als jouw recensie maar drie zinnetjes is.

avatar van Wouter

Rohp schreef:

Zeker dat je de vorige Bond niet gezien hebt?

avatar van Ayrton

Ayrton

30 pagina's vol geneuzel zonder dat ook maar iemand deze film gezien heeft... Wanneer je dit aangeeft bij de moderators als off topic zeggen ze: Dit is alvast de voorpret...

Nou wat een lol, waar is de tijd dat MM nog een geloofwaardige review site was. Zo jammer

avatar van Macmanus

Macmanus

Hoe weet jij dat nou je bent er pas sinds augustus. En we hebben inmiddels een knop dat je je bericht als review kan bestempelen en die komen dan allemaal netjes onder elkaar.

avatar van Rohp

Rohp

ik heb m via via gezien want vriend van me werkt bij bioscoop zeg maar en hij heeft m ook al gezien maar was egt slechte kwaliteit. ik wilde express niet teveel over de film te vertellen want een review over een film is niet vertellen wat erin gebeurt maar wat je ervan vond en dat heb ik al verteld. als je wil dat ik een uitgebreidere review geeft dan kan ik dat wel doen. Ik verwachtte er erg veel van toen ik al die trailers en specials had gezien op internet maar toen ik m eenmaal zag was ik er teleurgesteld over want is het zelfde als casino royale. verhaal is goeierik, slechterik en dan gewoon een hele hoop actie. james bond wint natuurlijk maar het einde is een beetje opengelaten voor een nieuw deel wat misschien kan volgen. De actie was natuurlijk erg leuk maar werd een beetje teveel rond het midden en bleef de hele film door ong hetzelfde.

en als je niet wil geloven dat ik hem al heb gezien, dan niet want ik zeg het alleen maar en de rest mag je zelf uitmaken hoor

avatar van Macmanus

Macmanus

Maar waarom zag je het in slechte kwaliteit dan? Geloof er geen bal van, leg ook wel eens een filmpje in bij een grotere bioscoop maar deze film ligt er nog niet hoor.

Extreem groot budget van 225 miljoen trouwens.

avatar van Wouter

Rohp schreef:

ik heb m via via gezien want vriend van me werkt bij bioscoop zeg maar en hij heeft m ook al gezien maar was egt slechte kwaliteit. r

Dubieus verhaal.

dodenundercovergeheim agentmi6british secret service007: (2008)量子殺機