• 9.378.920 stemmen

Met onder meer: Daniel Craig, Olga Kurylenko en Mathieu Amalric

Gesproken taal: Engels, Spaans, Italiaans, Frans en Duits

Releasedatum: 6 november 2008

Plot Quantum of Solace

"For love, for hate, for justice, for revenge."

Na het verraad van Vesper Lynd moet James Bond moeite doen om zijn gevoelens buiten zijn missie te houden. Samen met M ondervraagt hij Mr. White, wiens bekentenissen tot meer inzicht leiden wat betreft de complexe afperspraktijken waar Lynd mee te maken had. Een nieuwe ontdekking brengt Bond naar Haïti, waar hij de even mooie als mysterieuze Camille ontmoet.

avatar van Reuzel

Reuzel

Na het geweldige Casino Royale is dit één van de grootste teleurstellingen ooit voor mij.

De film begon erg goed, je zat er meteen weer helemaal in en de ontsnapping van Mr. White en de daaropvolgende achtervolging is erg sfeervol in beeld gebracht.

Verhaal snapte ik in de eerste instantie geen bal van omdat het alweer een tijd geleden is dat ik Casino Royale gezien heb. Daniel Craig deed het weer prima vond ik alleen vond ik de Bondgirl wel wat tegenvallen.

JohnWilliams schreef:
Dit noem ik nog eens een song.

Dit had hem moeten worden...

dit

Inderdaad een geweldige song! De song die in de film gebruikt wordt is de slechtste ooit, dit had echt een hele goede geweest (net als die in Casino Royale).

MoFeDu

Was toch wel behoorlijk teleurgesteld na Casino royal, het verhaal loopt gewoon veel minder lekker, Craig komt niet overtuigend over en de film deed me iets te veel denken aan een standaard wraak film.

Jammer en hopen dat de volgende beter is.

Q Jones

Ik hoop ook dat de volgende de laatste van Craig wordt

Tha-Joker

Das misschien wel beter, ookal heb ik op zich helemaal niets tegen Daniel in het algemeen.

Q Jones

Ik in het algemeen ook niet vond hem in Munich zelfs uitstekend. Maar als bond is hij gewoon weg niet goed en overtuigend,

avatar van planet_of_death

planet_of_death

Vind je? Frisse wind in de serie naar mijn mening.

avatar van Kevin13

Kevin13

Ik vind hem anders de tot nog toe meest overtuigende bond.

Tha-Joker

Ja, CR was inderdaad een frisse wind met Daniel, maar nadat ik hem zo in QoS heb gezien weet ik niet of ik hem nog echt serieus kan nemen als Bond

Q Jones

Idd ik velang naar Brosnan die het nu nog wel zou kunnen spelen hopelijk strikken ze hem weer, al denk ik dat het niet meer dan een mooie droom van mij is

Hihi, keep on dreaming.

Always

Tha-Joker

Maar het zou waarschijnlijk niet slecht zijn voor de Bond-films

Q Jones

Ik denk het ook niet maar ik weet ook niet echt een beter acteur als bond, mischien James Purefoy of Hugh Jackman. Maar Brosnan blijft het beste. Op Connery na dan maar die past niet meer in het profiel van een Bond

avatar van thunderball

thunderball

Brosnan is gisteren 57 jaar geworden, dus is niet echt meer geschikt, hoewel hij er voor zijn leeftijd nog steeds goed uit ziet.

Q Jones

wow is hij al zou oud dat wist ik niet. Van mijn mag hij mits hij zijn haar zwart verft nog een bond film maken. Ik hoop trouwens dat hij ook weer eens in een actie film gaat spelen in intussen al weer een tijdje geleden

avatar van dionj

dionj

Beluister deze review eens (ik ben het trouwens volledig met hem eens!):

YouTube - Quantum Of Solace (2008) movie review

avatar van van duijn

van duijn

Ik houd er niet zo van als er echt de hele film actie in voor komt.

Actie is altijd leuk maar een goede film maak je niet door er bijna alleen maar actie in te stoppen.

dionj schreef:

Beluister deze review eens (ik ben het trouwens volledig met hem eens!):

YouTube - Quantum Of Solace (2008) movie review

Wat heeft die vent een saaie stem zeg. En dan heeft ie ook nog eens volkomen ongelijk.

avatar van megaman

megaman

thunderball schreef:

Een comeback net als Connery deed in DAF en later in NSNA.

avatar van erik1677

erik1677

niks tegen daniel graig, maar inderdaad brosnan mag van mij ook wel weer terugkomen.

En in tegenstelling tot wat anderen hier eggen doet hij me juist erg aan Roger moore denken, voor mij de enige echte james bond

persoonlijk vind ik dat in de nieuwe bond films totaal de humor ontbreekt, en vind dat behoorlijk jammer.

Hopelij word de nieuwe weer een vertrouwde ouwe gouwe bond

Q Jones

Zo mag ik het horen wij willen Brosnan

avatar van planet_of_death

planet_of_death

Nee, Craig is veel beter.

avatar van Kevin13

Kevin13

Wij willen helemaal geen Bond meer.

Q Jones

Ja idd Bond heeft zijn beste tijd gehad dat valt te zien aan deze film

avatar van van duijn

van duijn

en toch verdienen die gasten er miljoenen mee...

avatar van Naomi Watts

Naomi Watts

Deze vond ik ook niet veel, maar zijn voorganger (Casino Royale) is toch wel één van de beste Bods ooit.

Q Jones

Nee ik heb het echt niet op Craig als bond beter lozen ze hem en pakken zie iemand anders James Purefoy zou ook een goede zijn denk ik. Goldeneye is een van de beste denk ik wel.

MoFeDu

Ik vind juist dat Craig (en dan met name in Casino Royal) een leuke draai gaf aan James Bond. Ik bedoel na 21 keer een hele 'coole' James Bond gezien te hebben bracht Craig een intressante vernieuwing in de Bonds, hij kreeg een wat menselijker gezicht. Hij maakte meer fouten, werd serieus verliefd en was toch uiteindelijk ook nog de 'Coole killer' . Dat beviel me wel aan Craig.

Q Jones

Nee ik vond Craig niet echt overtuigend als Bond. Ik vind een bond moet niet menselijk zijn. Plus vind ik dat Craig niet de charmes heeft van Brosnan en Connery. Moore had dat trouwens ook niet. Craig is gewoon niet mijn bond, ik vind hem veder wel een prima acteur hoor maar in een bond film komt hij naar mijn zinnen niet goed tot zijn recht.

MoFeDu

Moore geen charmes? Ik vind juist het omgekeerde, Brosnan komt veel geforceerder over dan Moore mbt charmes.

dodenundercovergeheim agentmi6british secret service007: (2008)量子殺機