• 9.381.754 stemmen

Met onder meer: Daniel Craig, Olga Kurylenko en Mathieu Amalric

Gesproken taal: Engels, Spaans, Italiaans, Frans en Duits

Releasedatum: 6 november 2008

Plot Quantum of Solace

"For love, for hate, for justice, for revenge."

Na het verraad van Vesper Lynd moet James Bond moeite doen om zijn gevoelens buiten zijn missie te houden. Samen met M ondervraagt hij Mr. White, wiens bekentenissen tot meer inzicht leiden wat betreft de complexe afperspraktijken waar Lynd mee te maken had. Een nieuwe ontdekking brengt Bond naar Haïti, waar hij de even mooie als mysterieuze Camille ontmoet.

avatar van Nelusje

Nelusje

Het was een leuke James Bond, echt niet de slechtste, ik vond hem zelfs beter dan de vorige. Wel jammer dat er zoveel computerwerk aan te pas kwam dat soms de beelden niet geheel te volgen waren (dat heb je ook bij eerste deel van Lord of the Rings). Ik vind dat altijd een zwakte van de regisseur. Desalnietemin, best leuk om naar te kijken!

Net als Mierenmark zegt, wel jammer dat the shaken, not stirred en bond, james bond niet meer gezegd worden...

avatar van SanneW

SanneW

Gisteren weer voor de 2de keer heen geweest. Ik heb mij beter vermaakt, opzich blijf ik erbij dat dit minder een Bond film is, maar meer een actie film!

avatar van Linnythepooh

Linnythepooh

Films in het algemeen en Bondfilms in het bijzonder zijn niet realistisch. Dat maakt film ook zo leuk. Als wij hetzelfde zouden doen, dan waren we in de eerste scene al meteen hartstikke dood. James Bond niet, en waarom? Omdat het een Bondfilm is en in de film kan nu eenmaal alles met dank aan de trucage. Ik vind het zelf zeer vermakelijk en ga er verder echt niet over nadenken of iets wel of niet kan. Voor de meeste actiefilms geldt precies hetzelfde. Er gebeuren zoveel dingen in die een normaal mens nooit of te nimmer zou overleven.

avatar van RoFFeL

RoFFeL

Zojuist ff gekeken (in de bios). Veel actie, wat het verhaal wat magertjes maakt, maar goed wel een leuke film. In Casion Royal zit een stuk minder actie, terwijl die film toch erg krachtig is. het lijkt mij dat ze dat wilden overtreffen met heel veel actie, jammer. Wel grappig dat Bond op op een gegeven moment door iedereen wordt tegengezeten en wordt achtervolgt, zelfs door zijn eigen mensen.

Zeker kijken, niet persé in de bios, alhoewel dat wel erg overweldigend is.

avatar van Spartaan1986

Spartaan1986

Albus Dumbledore schreef:

Welke personen? Als ik vragen mag.

Olga Kurylenko en Mathieu Amalric

avatar van Albus Dumbledore

Albus Dumbledore

• 2041 berichten

Spartaan1986 schreef:

Olga Kurylenko en Mathieu Amalric

Kan. Ieder zijn eigen mening. Ik vond ze beide wel aardig acteren. Ze zetten geen bijzondere prestatie neer ofzo, maar ze deden het gewoon, wel goed, vond ik. Ze waren niet zo goed als de Bondgirl en de schurk van Casino Royale, oftewel Eva Green en Mads Mikkelsen.

jumpstylemovie

Ik heb hem op DVD , zal later een keer kijken om mijn oordeel uit te brengen.

avatar van pietpuk

pietpuk

Bond blijft met dde tijd meegaan, maar dit is zeker niet de sterkste.

avatar van maus9

maus9

Ik had hoge verwachtingen van de nieuwe bond film, zeker na casino royal. Voor een ''film'' is die niet slecht, maar voor een bond vind ik deze film bagger. Ook een echte gemene bad-guy mis je in de film. En er moet gewoon een eng dodelijk hulpje bij zijn...... zoals; Jaws. De actie was ook totaal verkeerd gefilmd om de 3 seconden weer een ander irritant snel fragment, en weer naar de volgende door. Ik had hoge verwachtingen, maar ik vond het een saaie film, alleen Olga kurylenko(?) (blablabla) was de moeite waard om naar te kijken. *2

Een lekkere Bond film, met een verschrikkelijk einde

avatar van erkin17

erkin17

jumpstylemovie schreef:

Een lekkere Bond film, met een verschrikkelijk einde

bedoel je met verschillende einde dat het een slechte einde is of juist een erge einde

avatar van Albus Dumbledore

Albus Dumbledore

• 2041 berichten

erkin17 schreef:

Hij zegt een verschrikkelijk einde, niet een verschillend einde. Je kunt dus vaststellen dat hij het einde niet goed vond .

avatar van Filmkriebel

Filmkriebel

Niet zo goed als Casino Royale. Op bepaalde momenten vergeet je haast dat het een Bond film is door de vele actie. Ze hebben wel interessant materiaal ingebracht voor een sequel. Hopelijk stuurt Quantum al haar vuurkracht af op Bond

avatar van ICE1907

ICE1907

Casino Royale was inderdaad een stuk beter , ik geef deze 3 sterren.

avatar van Dieder

Dieder

Ondanks de vele negatieve beoordelingen hier vond ik QOS toch erg goed. Vind deze toch een stuk beter als films als Die Another Die... Misschien nog wel beter dan Casino Royale deze film.... 4*

Vooral de openingsscene is vet met de Aston. Het einde was ook prima en de locaties schitterend gefilmd. Met die parachute is natuurlijk wel wat over de top (á la vliegtuigscene uit Goldeneye) maar goed. Zie enorm uit naar de volgende Bond.

avatar van miwaja

miwaja

vind het de minste bond film tot nu toe niet wat je van een bond film verwacht is een gewone actie film

Ja, dat kan.

Eerlijk gezegd had ik aan het einde een set explosieven of denderende acties verwacht....

Maar het bleef uit met het dumpen van iemand in de woestijn, en het verlaten van een huisje

avatar van davidov

davidov

Wat, dat hele hotel is niet ontploft? Ben je ingedut tijdens de film? Het sloeg juist nergens op de smoes die ze hadden bedacht om zoveel explosies in zo'n korte scene bij het einde te maken en jij zegt dat het er niet genoeg waren!

avatar van Raffael77

Raffael77

Prima vervolg met een spetterend begin. Jammer dat het later niet zo heftig meer was maar toch een leuke film.

Prima acteer werk en goed camera werk en de soundtrack vond ik geweldig zonder Bond Tune. Alleen met aftitel hoor je het.

My name is Bond is gelukkig ook verdwenen.

avatar van Martijnnn

Martijnnn

My name is Bond is gelukkig ook verdwenen.

Wees niet bang dat komt wel weer terug.

avatar van Martijnvz

Martijnvz

Viel erg tegen. Buiten het feit dat hij erg kort was miste ik er gewoon een hoop aan. Ik vond het een prima actiefilm, maar het was niet wat ik van de nieuwe bondfilm verwachtte, zeker niet na de moddervette Casino Royale.

avatar van Fixi88

Fixi88

Vond hem niet slecht. Was wel een beetje beknopt. Hij had wel wat langer mogen duren. Maar vond hem niet zo slecht als ik had gehoord.

avatar van Film Pegasus

De lengte was zeker niet slecht. Ik had zelfs het gevoel dat het gerust bij Casino Royale mocht aangeplakt worden, maar dan zou de film weer te lang geworden zijn. Dit is tenslotte een sequel en moet dan ook echt als vervolg gezien worden. Ineens ook het zwakke punt van de film. Op zich blijft hij niet helemaal overeind, al valt de fim op zich best wel mee.

avatar van Koerok

Koerok

Net als bij de nieuwe Batman-films mis ik in de Craig-Bond-films een stuk romantiek en humor. De hele film is een afspiegeling van hoe Craig de rol van Bond neerzet (wat hij verder niet slecht doet): koel, zakelijk en clean.

Het verhaal kon me niet echt boeien.

Tot slot leek de actie in het begin wel gefilmd met een handheld camera. Vreselijk irritant!

avatar van trainercoach

trainercoach

Wie vindt dit ook??? Casino Royale is beter dan Quantum Of Solace?

Ik stem voor Casino Royale

avatar van hellspawn666

hellspawn666

wow ...wat een teleurstellig. Een perfect voorbeeld van hoe een film volproppen met niet te volgen actie een bagger resultaat oplevert. Slecht verhaal. voor mij niet meer te volgen.

actie te snel, close up en niet te volgen.

slecht gespeeld.

nee staat voor mij op de nominatie voor slechtste bond ooit.

misschien nog slechter dan de vorige.

avatar van erkin17

erkin17

bedankt

avatar van follieboy

follieboy

helemaal met hellspawn666 eens...

wat een slechte film.. Je moet je goed inspannen om te begrijpen welke naam nu bij wie hoort.

Slecht verhaal ook, kijkt zeker niet lekker weg... helaas, wat een afgang

avatar van Nevermore

Nevermore

hellspawn666 schreef:

actie te snel, close up en niet te volgen.

slecht gespeeld.

nee staat voor mij op de nominatie voor slechtste bond ooit.

misschien nog slechter dan de vorige.

Ik ben het volledig met u eens.

Schande noem ik dit James Bond onwaardig.

avatar van Waku

Waku

Na een wat rommelig begin met neurotisch camera werk onplopt zich toch een lekkere actiefilm zoals we die gewend zijn van de James Bond serie. Verhaal is niet bijster diepgaand maar 100 minuten vermakelijke actie.

Ik kan mij voorstellen dat doorgewinterde Bond fans misschien wat teleurgesteld zijn maar de 0,5 waardeingen en 1 zijn wel erg overdreven.

dodenundercovergeheim agentmi6british secret service007: (2008)量子殺機