• 9.375.093 stemmen

Spectre (2015)

Actie / Avontuur | 148 minuten

Genre: Actie / Avontuur

Oorsprong: Verenigd Koninkrijk / Verenigde Staten / Marokko / Italië / Oostenrijk / Canada / Mexico

Geregisseerd door: Sam Mendes

Met onder meer: Daniel Craig, Christoph Waltz en Léa Seydoux

Gesproken taal: Frans, Engels, Spaans, Italiaans en Duits

Releasedatum: 29 oktober 2015

Plot Spectre

"A Plan No One Escapes"

Een cryptische boodschap uit James Bond's verleden brengt hem op het pad van een sinistere organisatie die hij moet zien bloot te leggen. Terwijl M een politieke strijd voert over het voortbestaan van zijn inlichtingendienst, speurt 007 tussen al het bedrog door naar de verschrikkelijke waarheid achter 'SPECTRE’.

James Bond

Bill Tanner

avatar van Brix

Brix

• 19677 berichten

Christopher Waltz in nieuwe Bond.

Nadat hij eerst een andere icoon uit de filmwereld (Tarzan, in de nieuwe Warner productie met Alexander Skarsgard) het leven zuur heeft gemaakt, is het nu de beurt aan Bond.

Christoph Waltz To Star As Villain In Bond 24 - business2community.com

thunderball

Volgens de Daily Mail dan, he?!

Ik hoop eerlijk gezegd niet dat het waar is. Waar ik Waltz nog erg goed vond in Glorious Basterds, vond ik hem er na voornamelijk dit zelfde kunstje iedere keer weer opnieuw herhalen.

Ik zie hem nu al op dat bekende toontje tegen Bond zitten praten....

avatar van The Oceanic Six

Ik zou Waltz een fantastische keuze vinden. De man oogt slim, maar toch kwaadaardig in Inglorious Basterds.

avatar van schram101

schram101

Klopt maar ben het ook wel met thunderball eens dat hij het oogt naar een kunstje wat hij herhaalt.

avatar van The Oceanic Six

Bond villains zijn bijna altijd cliché. Dat vind ik met Waltz geen nadeel eerlijk gezegd. Een wat oudere man die zowel slim als heel kwaadaardig is...hmmm. Blofeld?

avatar van Film Pegasus

Ik hoop dat het wat gaat meevallen met Waltz. Ben nooit een liefhebber van de man geweest en vind dat hij sterk wordt overroepen. Afwachten of hij definitief de rol van vijand krijgt en zien wat het geeft als de film uitkomt...

avatar van mjk87

mjk87 (moderator films)

The Oceanic Six schreef:

Ergens zou dat maar zo kunnen nu ze toch bezig zijn met die hele reboot in de nieuwe tijd. En terrorisme hoort er nog steeds bij (in onze tijd).

The Oceanic Six schreef:

Grappig, gaat dus zo goed als zeker gebeuren

avatar van John Barry

John Barry

Als dit echt waar is, zou ik dit wel gaaf vinden. SPECTRE komt mischien dan ook wel terug. Of Blofeld als leider van Quantum zou ook wel gaaf zijn.

avatar van dionj

dionj

a.s. donderdag 4 december is de gebruikelijke persconferentie waar de start van de productie wordt aangekondigd.

waarschijnlijk zal een deel van de cast, maar ook de titel van Bond 24 bekend worden gemaakt.

dionj schreef:

Ah tnx, hou ik even in de gaten Wil ook deze bond weer erg graag in de bios zien. Craig's bond wist ik in het begin niet zo te waarderen; Casino vond ik te serieus voor een Bond episode en Quantum is slechts een ADHD actiefilmpje waarin de hoofdpersoon toevallig James Bond word genoemd Echt een draak van een film. Skyfall daarentegen vind ik dan weer één van de beste Bond films aller tijden en dankzij deze film ben ik Casino veel meer gaan waarderen. Nu zie ik laatst genoemde meer als de From Russia van Craig, en Skyfall de Goldfinger/Thunderball

avatar van jarno1975

jarno1975 (moderator series)

dionj schreef:

Is nu ook bevestigd.

avatar van Redlop

Redlop

SPECTRE heet de komende Bondfilm.

Opvallende nieuwe namen in de cast zijn Monica Bellucci en Andrew Scott (Moriarty).

avatar van stfuympos

stfuympos

The Official James Bond 007 Website | Home

Binnen 7 maanden klaar en men begint maandag.

Toch weer iets om naar uit te kijken.

avatar van Naomi Watts

Naomi Watts

Waltz als villain en Bellucci als BOND girl is iets om naar uit te kijken. Van Deakins naar Van Hoytema daarentegen .

avatar van moviefreak#1

moviefreak#1

Léa Seydoux als Bond Girl én Christoph Waltz als badguy?

avatar van Film Pegasus

Ik ben geen liefhebber van Waltz, maar ben toch benieuwd naar zijn rol. 2 geweldige Bond-girls. En met Spectre terug in beeld zit deze film meer dan ooit in de echte Bond-sfeer. Knap werk, nu de film zelf nog.

avatar van freek_93

freek_93

Waltz Waltz Waltz! Dit keer ben ik voor de bad guy!

avatar van The Oceanic Six

SPECTRE. We gaan echt terug naar de Bond films uit de jaren 60 met Blofeld. Vind ik erg leuk!

thunderball

Idd. Geweldig nieuws dit!

avatar van schram101

schram101

Leuk! Ik kijk uit naar een nieuwe Bond film. Krijg ook direct zin Skyfall weer eens op te zetten..

avatar van jarno1975

jarno1975 (moderator series)

Niet geheel toevallig waarschijnlijk heeft Aston Martin vandaag ook de nieuwe DB10 gelanceerd die in Spectre zijn opwachtig maakt.

Nice ride

megaman

Als je goed kijkt naar het kogelgat in het glas dan zie je aan de vorm van de barsten (links en rechts) het logo van Spectre: de octopus

De ring van Spectre uit de oude Bondfilms:

megaman

Dankjewel voor 't plaatsen Een subtiele verwijzing en hint die verwerkt is in een kogelgat.

avatar van Redlop

Redlop

SPECTRE betekent ook de terugkeer van Mr. White.

avatar van John Barry

John Barry

Dat is ook goed nieuws. Dan sluit de nieuwe Bond film dus ook aan bij Casino Royale en Quantum of Solace

avatar van Eazy

Eazy

Naomi Watts schreef:

Jammer, de cinematografie was het beste aan Skyfall. Aan de andere kant heb ik wel vertrouwen in Van Hoytema.

thunderball

Enig minpuntje vind ik dat Thomas Newman weer de score doet, hij had toch echt "beloofd" een evt. volgende Bondfilm niet te willen doen.