• 9.377.559 stemmen

Spectre (2015)

Actie / Avontuur | 148 minuten

Genre: Actie / Avontuur

Oorsprong: Verenigd Koninkrijk / Verenigde Staten / Marokko / Italië / Oostenrijk / Canada / Mexico

Geregisseerd door: Sam Mendes

Met onder meer: Daniel Craig, Christoph Waltz en Léa Seydoux

Gesproken taal: Frans, Engels, Spaans, Italiaans en Duits

Releasedatum: 29 oktober 2015

Plot Spectre

"A Plan No One Escapes"

Een cryptische boodschap uit James Bond's verleden brengt hem op het pad van een sinistere organisatie die hij moet zien bloot te leggen. Terwijl M een politieke strijd voert over het voortbestaan van zijn inlichtingendienst, speurt 007 tussen al het bedrog door naar de verschrikkelijke waarheid achter 'SPECTRE’.

James Bond

Max Denbigh / C

Bill Tanner

avatar van John Barry

John Barry

Dat is inderdaad wel een minpunt. Newmans score voor skyfall miste grotendeels de Bondsfeer. Zou wel een eis zijn van Sam Mendes of zo dat Newman terugkeert. Zolang Mendes Bond regisseert denk ik dat een terugkeer van David Arnold helaas is uitgesloten

avatar van blackcat13

blackcat13

idd jammer dat Newman de score weer regelt, naast dat klinkt alles helemaal super. Terugkeer van SPECTRE, een veelbelovende cast en dit keer meer verschillende locaties dan in Skyfall. Eindelijk gaat Craig eens de besneeuwde bergtoppen op. En we hebben zelfs de terugkeer van een badass henchman in de vorm van Dave Bautista's Hinx. Dit lijkt eindelijk de ultieme Bondfilm van deze tijd te kunnen gaan worden; de terugkeer van oude vertrouwde Bond elementen maar in een nieuw modern jasje. We moeten uiteraard nog afwachten of het daadwerkelijk wat wordt, maar man, wat kijk ik hier naar uit zeg Overigens zou ik het wel tof vinden als Blofeld wordt geteased, maar nog niet daadwerkelijk verschijnt. En dan Blofeld als main badguy in Bond 25 en dat gelijk de finale van Craig's periode als Bond, dat zou ik wel cool vinden. Maar we gaan het zien.

avatar van 606

COOL

avatar van Decec

Decec

Ja James Bond... Volgende jaar wachten...

avatar van alpacino4life

alpacino4life

De Sony hackers hebben het script gestolen.Sony-hackers stelen scenari... Da's niet zo best.

avatar van Kondoro

Kondoro

Nieuwe 007... Klinkt leuk!

avatar van alpacino4life

alpacino4life

Wow Daniel Craig ziet in die setfoto's jonger uit als in Skyfall. Kan echt niet wachten op deze film, word volgens mij een van de beste.

avatar van Spacey026

Spacey026

Ik hoop toch dat Sam Mendes een ander soort film neerzet dan Skyfall. Het tempo van Casino Royale beviel me wel. Skyfall was me iets te traag en meer op de shots van de locaties gericht. Het script kan ook beter.

avatar van Noodless

Noodless

De cast is alvast prima.

avatar van Breur

Breur

blackcat13 schreef:

Dat zou wel ontzettend stoer zijn!

Ik heb overigens Skyfall na 3 herzieningen toch meer weten te waarderen. Nog steeds minder dan CR, maar lang niet zo slecht als iedereen roept.

avatar van HALVE TAMME.

HALVE TAMME. (moderator series)

Poster: simpel, maar wel vet.

avatar van Confusie

Confusie

Wat een heerlijk nieuws dat Waltz de villain is.

Een betere opvolger voor de weergaloze Bardem had ik me niet kunnen bedenken.

Voor mij een reden om deze absoluut in de bioscoop te gaan zien.

avatar van de grunt

de grunt

Confusie schreef:

Wat een heerlijk nieuws dat Waltz de villain is.

Mwah.. ben bang dat hij weer hetzelfde 'kunstje' gaat uithalen als in de Tarantino films.

Michael Shannon zou pas een memorabele schurk zijn ,

dan moet zelfs Bardem nog uitkijken.

avatar van Confusie

Confusie

Dat kunstje hou ik juist van. Van mij mag het lekker extravagant.

Erg genoten van elke minuut dat Bardem in beeld en aan het woord was.

En met Waltz gaat dat naar verwachting niet anders zijn.

Shannon mag het van mij daarna proberen, zie ik ook wel wat in ja.

avatar van John Barry

John Barry

Romeinen zijn James Bond zat

Op zich heb ik wel begrip voor de mensen in Rome, maar ze moeten niet vergeten dat het feit dat James Bond Rome bezoekt wel mooie reclame is van hun stad.

avatar van John Milton

John Milton

leuk! Al heb ik geen aansporing meer nodig

avatar van catdog

catdog

• 2026 stemmen

de grunt schreef:

Michael Shannon zou pas een memorabele schurk zijn ,

dan moet zelfs Bardem nog uitkijken.

Ik denk toch van niet daar Mendes een geheel andere stijl beheerst dan Tarantino en dus ook, waarschijnlijk, een andere aanpak van Waltz verlangt. De manier waarop Waltz speelt in de Tarantino films is namelijk typisch gericht op de kenmerkende Tarantino dialogen. Ik denk dat Mendes met Waltz toch voor een wat directere aanpak zal gaan.

avatar van John Milton

John Milton

catdog schreef:

Ik denk toch van niet daar Mendes een geheel andere stijl beheerst dan Tarantino en dus ook, waarschijnlijk, een andere aanpak van Waltz verlangd. De manier waarop Waltz speelt in de Tarantino films is namelijk typisch gericht op de kenmerkende Tarantino dialogen. Ik denk dat Mendes met Waltz toch voor een wat directere aanpak zal gaan.

Zolang hij maar geen Big Eyes-achtige rol van Waltz vraagt. Maar ik mag aannemen dat dat niet gebeurt.

avatar van de grunt

de grunt

catdog schreef:

We zullen zien. Ik houd van de meer ingetogen villians. Maar weet niet of zo'n rol Waltz op het lijf geschreven is.

jarno1975 (moderator series)

Vrijdag om 12.45u verschijnt de teaser-trailer.

avatar van dionj

dionj

jarno1975 schreef:

Vrijdag om 12.45u verschijnt de teaser-trailer.

Het is 11:45pm GMT dus 's avonds en een uur later is dus:

Nederlandse tijd: zaterdag; 00:45 uur

Inderdaad!

avatar van wood23

wood23

Zeer benieuwd hiernaar.

Zou leuk zijn als de gunbarrel scene nu wel aan het begin is.

Niet dat het veel uitmaakt maar toch.

Ik hoop dat de bond films met daniel craig opnieuw worden uitgebracht als ultimate edition net als alle andere