John Carpenter

Geboren:
16 januari 1948 (69 jaar)
Carthage (Verenigde Staten)

Er staan 23 films van deze regisseur op MovieMeter. Er is in totaal 13320 keer op deze films gestemd, met een gemiddelde van 3,25 sterren. De standaardafwijking van deze stemmen is 0,89.

nr. 25 in de top 100 regisseurs

Filmografie

2,79 (141)
Dark Star (1974)
3,36 (425)
Assault on Precinct 13 (1976)
3,60 (1686)
Halloween (1978)
Alternatieve titel: John Carpenter's Halloween
3,18 (86)
Someone's Watching Me! (1978)
Alternatieve titel: High Rise
3,10 (88)
Elvis (1979)
Alternatieve titel: Elvis - The Movie
3,20 (583)
Fog, The (1980)
3,22 (1034)
Escape from New York (1981)
Alternatieve titel: John Carpenter's Escape from New York
3,81 (2527)
Thing, The (1982)
Alternatieve titel: John Carpenter's The Thing
3,25 (1031)
Christine (1983)
Alternatieve titel: John Carpenter's Christine
3,14 (286)
Starman (1984)
3,20 (796)
Big Trouble in Little China (1986)
3,16 (307)
Prince of Darkness (1987)
3,20 (490)
They Live (1988)
Alternatieve titel: John Nada: De Hel Breekt Los
2,62 (292)
Memoirs of an Invisible Man (1992)
2,71 (164)
Body Bags (1993)
Alternatieve titel: John Carpenter Presents 'Body Bags'
3,46 (594)
In the Mouth of Madness (1994)
2,66 (331)
Village of the Damned (1995)
2,60 (735)
Escape from L.A. (1996)
2,77 (417)
Vampires (1998)
Alternatieve titel: John Carpenter's Vampires
2,25 (374)
Ghosts of Mars (2001)
Alternatieve titel: John Carpenter's Ghosts of Mars
3,22 (255)
John Carpenter's Cigarette Burns (2005)
Alternatieve titel: Cigarette Burns
2,36 (98)
Pro-Life (2006)
2,68 (580)
Ward, The (2010)
Alternatieve titel: John Carpenter's The Ward