Fritz Lang

mijn gemiddelde
3,62
3618 stemmen

Geboren:
5 december 1890
Wenen (Oostenrijk-Hongarije)

Overleden:
2 oktober 1976 (85 jaar)
Los Angeles (Verenigde Staten)

Er staan 42 films van deze regisseur op MovieMeter. Er is in totaal 3618 keer op deze films gestemd, met een gemiddelde van 3,62 sterren.

De standaardafwijking van deze stemmen is 0,77

Filmografie

2,33 (6)
Harakiri (1919)
Der Herr der Liebe (1919)
Alternatieve titel: Master of Love
3,50 (1)
Das Wandernde Bild (1920)
3,54 (48)
Der Müde Tod (1921)
Alternatieve titel: Destiny
3,00 (2)
Vier um die Frau (1921)
Alternatieve titel: Four around a Woman
3,76 (68)
Dr. Mabuse, der Spieler - Ein Bild der Zeit (1922)
Alternatieve titel: Dr. Mabuse: The Gambler
3,66 (52)
Die Nibelungen: Kriemhilds Rache (1924)
Alternatieve titel: De Nibelungen II: De Wraak van Kriemhilde
3,83 (65)
Die Nibelungen: Siegfried (1924)
Alternatieve titel: Die Nibelungen: Siegfrieds Tod
3,76 (771)
Metropolis (1927)
Alternatieve titel: The Complete Metropolis
3,83 (35)
Spione (1928)
Alternatieve titel: Spies
3,15 (27)
Frau im Mond (1929)
Alternatieve titel: Girl in the Moon
3,83 (774)
M (1931)
Alternatieve titel: M - Eine Stadt Sucht einen Mörder
3,80 (170)
Das Testament des Dr. Mabuse (1933)
Alternatieve titel: The Testament of Dr. Mabuse
3,70 (5)
Liliom (1934)
3,76 (186)
Fury (1936)
3,56 (82)
You Only Live Once (1937)
Alternatieve titel: Uitstel van Executie
3,46 (12)
You and Me (1938)
3,25 (38)
Man Hunt (1941)
3,11 (27)
Western Union (1941)
3,44 (31)
Hangmen Also Die! (1943)
Alternatieve titel: Voor Beulen Geen Genade
3,37 (45)
Ministry of Fear (1944)
3,46 (156)
The Woman in the Window (1944)
Alternatieve titel: De Vrouw in het Venster
3,70 (131)
Scarlet Street (1945)
Alternatieve titel: De Straat der Verleiding
2,81 (16)
Cloak and Dagger (1946)
3,22 (61)
Secret beyond the Door... (1947)
Alternatieve titel: Secret beyond the Door
3,48 (26)
House by the River (1950)
3,22 (54)
Clash by Night (1952)
3,23 (50)
Rancho Notorious (1952)
Alternatieve titel: De Ranch der Verdoemden
3,74 (238)
The Big Heat (1953)
Alternatieve titel: Tot het Bittere Einde
3,29 (29)
The Blue Gardenia (1953)
3,20 (37)
Human Desire (1954)
Alternatieve titel: Menselijke Begeerte
2,76 (68)
Moonfleet (1955)
Alternatieve titel: Het Kasteel in de Schaduw
3,28 (50)
Beyond a Reasonable Doubt (1956)
Alternatieve titel: Verdwenen Alibi
3,41 (54)
While the City Sleeps (1956)
3,08 (26)
Das Indische Grabmal (1959)
Alternatieve titel: The Indian Tomb
1,83 (3)
Journey to the Lost City (1959)
Alternatieve titel: Tiger of Bengal
3,19 (34)
Der Tiger von Eschnapur (1959)
Alternatieve titel: The Tiger of Eschnapur
3,29 (80)
Die 1000 Augen des Dr. Mabuse (1960)
Alternatieve titel: Die Tausend Augen des Dr. Mabuse