• 9.381.135 stemmen

Met onder meer: Daniel Craig, Rami Malek en Léa Seydoux

Gesproken taal: Engels, Italiaans, Frans, Russisch en Spaans

Releasedatum: 30 september 2021

Plot No Time to Die

"The mission that changes everything begins…"

In 'No Time to Die' heeft James Bond zijn turbulente leven als geheim agent achter zich gelaten en leidt hij een rustig bestaan op Jamaica. Zijn rust is echter van korte duur wanneer zijn oude vriend Felix Leiter van de CIA opduikt met de vraag naar hulp. Het brengt hem op het spoor van een mysterieuze schurk gewapend met gevaarlijke nieuwe technologie.

thunderball

Inmiddels is het volgende bekend geworden:
de openingsscène zal rond de twintig minuten duren en zal zowel beelden geschoten in Noorwegen als Matera bevatten, m.a.w. we krijgen een flashback met een jonge Madeleine en de autoachtervolging met de DB5 voor de begintitels.

avatar van Apster

Apster

Na het nummer van Madonna toch wel het meest desastreuze Bond nummer tot nu toe. Jammer dat een nieuw Bond nummer moet worden gebruikt om de carrière van een zuchtend zangeresje een boost te geven.

En dat interview ook. Als journalist van de NOS kun je dit toch niet serieus nemen, als iemand zich heeft verstopt in een belachelijk Burberry outfitje.

thunderball

Ik denk niet dat zij een boost nodig had, gezien het succes ze kennelijk al lang had en de prijzen regen, die ze in ontvangst heeft genomen.

Denk eerder dat het andersom is: ze is uitgekozen, omdat ze momenteel zo succesvol is en populair is bij jongeren.

De Esquire met alle Aston Martins uit NTTD:

Every 'No Time To Die' Aston Martin Driven And Reviewed | Esquire

avatar van eRCee

eRCee

• 1980 stemmen

thunderball schreef:

Absoluut. De Bond-franchise probeert duidelijk een jong en vrouwelijk publiek aan zich te binden door middel van Billie Eilish. Zij is de 'hotste' artiest op dit moment, wereldwijd.

Metalfist schreef:

Ja, ik was ook eventjes aan het rondkijken en ik denk dat ik gewoon het Daniel Craig era terug ga oppikken. De gehele reeks gaan zien haal ik gewoon niet qua tijd, maar Casino Royale vond ik sterk, daarna even doorbijten voor Quantum of Solace en dan meteen in de vibe zitten om eindelijk Skyfall en SPECTRE is te zien en dan deze No Time to Die verorberen. Ik weet wel wat zien de komende tijd..

Heerlijk toch. Ik vind CR en Skyfall tot de allerbeste Bondfilms behoren. SPECTRE niet, maar die kijkt nog best aardig weg. Quantum is een vieze drol waar je inderdaad om heen moet lopen. Spijtig dat ze die ooit maakten. Ik zou je wel aanraden de eerdere delen te bekijken, aangezien bepaalde personages daar hun introductie hebben gehad.

Jammer dat het tijdperk Craig hiermee eindigt. Pas de tweede James Bond uit mijn leven. Bij Dalton was ik nog te jong, maar Brosnan en Craig waren mijn Bonds. Al heb ik alle oude delen tig keer al gezien, die blijven net zo fantastisch. Connery is natuurlijk de enige echte.

avatar van Deepfreezer

Deepfreezer

Speelduur is bekent

163 minuten !!

Eindelijk een goede speelduur voor een bond film

En hoop een waardig afsluiting voor Daniel Craig

avatar van The Oceanic Six

Enorm lang, maar de laatste Bondfilms gingen sowieso allemaal al richting de 2,5 uur.

Ik vind het wel prima. 15 jaar Daniel Craig verdient een lang en mooi slotstuk.

bart007bond

Zal wel effectief 150 zijn, 13 minuten aftiteling schat ik, maar desondanks de langste bond film ooit.

Nieuwe tv spot:

No Time To Die - 'Your Enemy Is My Enemy' Official TV Spot [HD] - YouTube

Bestaat een gerede kans dat de hele film première wordt opgeschoven naar minstens van de zomer vanwege het coronavirus.

Nieuwe tv spot:

No Time To Die - 'Your Enemy Is My Enemy' Official TV Spot [HD] - YouTube

Geloof niks van dat laatste. Las dat een fansite dit had gevraagd, maar je kan de film gewoon wereldwijd releasen buiten China. Doet Disney met Mulan ook.

thunderball

Ik hoop dat je gelijk hebt., maar je weet maar nooit hoe het er over een maand voor staat. Wanneer het erger zou worden, ga ik zelf in ieder geval niet in een overvolle zaal zitten, dat weet ik wel zeker. Dan ga ik op een rustige zondagochtend wel een keer, of zo.

thunderball schreef:

Van de wandeling naar je bioscoop kan je ook ziek worden. Of als je in de Albert Heijn boodschappen doet. Volgens mij kan je het alleen voorkomen door de rest van het jaar jezelf op te sluiten in je woning en niemand te ontmoeten. Wat niemand zal doen.

Laat James Bond maar gewoon komen volgende maand. Zelfs het EK voetbal en de Olympische Spelen gaan op dit moment gewoon door.

thunderball

Het zal allemaal wel mee gaan vallen, maar toch effe lekker bijdehand doen:

naar de supermarkt ga ik vrijwel altijd vlak voor sluitingstijd, wanneer het er niet druk is.

Ik ga altijd in Antwerpen, te Kinepolis, naar de film, da's buiten het centrum (haven-/industriegebied) en kun je parkeren in de garage er onder, dus kom eigenlijk nooit iemand tegen tot aan de lobby.

Maar dan nog: om nou in een overvolle, benauwde zaal te zitten..... dat lijkt me nou net het andere uiterste en wellicht over een maand niet meteen het verstandigste om te gaan doen.

Van de andere kant: wie weet is het over een maand allemaal wel weer heel anders, het blijft natuurlijk eigenlijk maar een soort van griep.

avatar van John Barry

John Barry

De release datum is verplaatst naar november 2020.

James Bond (@007) on Twitter

Erg jammer, maar ook niet echt verrassend.

Godverdegodverdegodver.

thunderball

Ik was er al bang voor, maar ik had liever ongelijk gekregen.

Misschien één voor deel:

ze kunnen nu echt nog op hun gemak alle onvolkomenheden en eventuele overbodige, of te lange scene's bijschaven, of er uit halen, zodat de film zo goed als perfect wordt.

avatar van The Oceanic Six

Ik snap het nut er gewoon niet van, aangezien ik vermoed dat tientallen andere grote films voor november echt wel gewoon gaan draaien. Ze zijn gewoon bang Chinees geld mis te lopen natuurlijk.

thunderball

China is de grootse markt aan het worden op het gebied van film, de afgelopen vier weken zijn daar alleen al zo'n 70.000 bioscopen dichtgebleven vanwege het virus.

Of het in november gunstiger wereldwijd er voor staat....?

avatar van jacobine_rodijk

jacobine_rodijk

Betekent dit dat deze ook niet in april gaat draaien in Nederland?

Nee, Nederland gaat ie volgende maand gewoon draaien. De rest van de wereld heeft pech.

avatar van Richardus

Richardus

The official James Bond Twitter account. NO TIME TO DIE will be released in the UK on Nov 12 and the US on Nov 25, 2020 with worldwide release dates to follow.

Dus ook hier pas eind van het jaar dan. Ze kunnen geen omzetverlies door corona hebben. Passende titel.

avatar van John Milton

John Milton

The Oceanic Six schreef:

Uiteraard, but can you blame them?

MovieMeter.nl

die heb je vermoedelijk zelf ook net langs zien komen. Als het mijn investering was zou ik ook uitstellen denk ik.

absoluut.

Ik word leip van Corona.

Nog 7 maanden extra wachten

avatar van John Milton

John Milton

Ik word leip van Corona.

Nog 7 maanden extra wachten

sorry dude.

alleen hiernaar kijkend en het drama even buiten beschouwing latend: heel misschien wordt hij er wel beter door, meer tijd voor post productie.

Precies mijn gedachte!

Wanneer ze dat ook voor Quantum of Solace hadden gehad, was het zoveel beter geweest als wat we toen hebben gekregen.

avatar van John Barry

John Barry

The Oceanic Six schreef:

Niet alleen in China sluiten op dit moment bioscopen. En als ze wel open zijn loop je ook het risico dat mensen uit angst voor het virus minder snel naar de bioscoop gaan. Laten we hopen dat de situatie over een halfjaar beter is.