Brian De Palma

mijn gemiddelde
3,64
26609 stemmen

Geboren:
11 september 1940 (76 jaar)
Newark (Verenigde Staten)

Er staan 28 films van deze regisseur op MovieMeter. Er is in totaal 26609 keer op deze films gestemd, met een gemiddelde van 3,64 sterren.

De standaardafwijking van deze stemmen is 0,90

Filmografie

2,37 (57)
Greetings (1968)
2,52 (22)
Murder à la Mod (1968)
2,12 (13)
The Wedding Party (1969)
2,78 (79)
Hi, Mom! (1970)
Alternatieve titel: Blue Manhattan
3,35 (149)
Sisters (1973)
2,91 (83)
Phantom of the Paradise (1974)
3,49 (1498)
Carrie (1976)
3,21 (162)
Obsession (1976)
Alternatieve titel: De Vrouw die Twee Keer Leefde
3,13 (199)
The Fury (1978)
3,47 (487)
Dressed to Kill (1980)
2,32 (14)
Home Movies (1980)
3,48 (642)
Blow Out (1981)
4,20 (8885)
Scarface (1983)
3,33 (568)
Body Double (1984)
2,51 (156)
Wise Guys (1986)
3,74 (3036)
The Untouchables (1987)
3,46 (746)
Casualties of War (1989)
2,86 (249)
Raising Cain (1992)
3,90 (2795)
Carlito's Way (1993)
3,27 (2699)
Mission: Impossible (1996)
2,88 (1024)
Snake Eyes (1998)
2,48 (647)
Mission to Mars (2000)
2,86 (558)
Femme Fatale (2002)
2,82 (1209)
The Black Dahlia (2006)
2,90 (194)
Redacted (2007)
2,68 (195)
Passion (2012)