Brian De Palma

Geboren:
11 september 1940 (76 jaar)
Newark (Verenigde Staten)

Er staan 28 films van deze regisseur op MovieMeter. Er is in totaal 26438 keer op deze films gestemd, met een gemiddelde van 3,64 sterren. De standaardafwijking van deze stemmen is 0,91.

nr. 24 in de top 100 regisseurs

Filmografie

2,37 (58)
Greetings (1968)
2,54 (22)
Murder à la Mod (1968)
2,11 (13)
Wedding Party, The (1969)
2,77 (79)
Hi, Mom! (1970)
Alternatieve titel: Blue Manhattan
2,50 (8)
Get to Know Your Rabbit (1972)
3,34 (147)
Sisters (1973)
2,89 (80)
Phantom of the Paradise (1974)
3,49 (1475)
Carrie (1976)
3,20 (157)
Obsession (1976)
3,11 (200)
Fury, The (1978)
3,47 (484)
Dressed to Kill (1980)
2,32 (14)
Home Movies (1980)
3,48 (638)
Blow Out (1981)
4,20 (8848)
Scarface (1983)
3,33 (561)
Body Double (1984)
2,48 (153)
Wise Guys (1986)
3,74 (3027)
Untouchables, The (1987)
3,45 (735)
Casualties of War (1989)
2,85 (243)
Raising Cain (1992)
3,89 (2769)
Carlito's Way (1993)
3,26 (2686)
Mission: Impossible (1996)
2,87 (1016)
Snake Eyes (1998)
2,47 (641)
Mission to Mars (2000)
2,85 (559)
Femme Fatale (2002)
2,82 (1207)
Black Dahlia, The (2006)
2,90 (192)
Redacted (2007)
2,67 (194)
Passion (2012)