menu

Mission: Impossible (1996)

mijn stem
3,27 (2836)
2836 stemmen

Verenigde Staten
Actie / Thriller
110 minuten

geregisseerd door Brian De Palma
met Tom Cruise, Jon Voight en Emmanuelle Béart

Jim Phelps en zijn elite-team bereiden in Praag een minutieus plan voor om een computerdiskette met de identiteit van de Amerikaanse spionnen uit de handen van de vijand te houden. Het team, bestaande uit Ethan Hunt, Phelps' mooie vrouw Claire, Sarah Davies en een elektronische expert, weet dat een diefstal gepland is op een ambassade-gala in Kiev.

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=vadCbBuUM0E

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat MovieMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe MovieMeter met je privacy omgaat.

zoeken in:
avatar van JdeBoer
op 10-3-2015, RTL7, 20:30-23:05 komt "Mission: Impossible 2" i.p.v. deze deel 1

avatar van Bweapon96
3,5
Een zeer vermakelijke film met een goede cast. Het verhaal is goed spanend en hier en daar wel voorspelbaar, wat ik dan weer minder vind. De titel is ook goed toegepast aan het verhaal. Er zitten een aantal dingen in wat onmogelijk is. Het is niet science fiction/onmogenlijk (Zoals Marvel en DC) maar meer van: Goh, laten inbreken in een FBI gebouw. In één woord ‘Mission Impossible’. Ook al moet ik zeggen de manier waarop het bedacht is (Kan natuurlijk niet) maar is wel leuk gedaan. Een goed vermakelijke film dus die je makkelijk twee keer kan kijken zonder je te vervelen.

avatar van Thomas83
3,0
Meer dan de beroemde scène in de kluis en het overbekende deuntje herinnerde ik me niet, en dat blijken veruit de twee sterkste punten van de film te zijn. De kluisscène is echt fantastisch en ik had gehoopt op meer van dat soort scènes, maar in plaats daarvan is het vooral een rommelige en onnodig ingewikkelde film, met hier en daar ook wat miskleunen. De scènes in het restaurant en in de tunnel op het einde zijn echt grotesk. Het begint op zich nog leuk op het dak van de trein, maar als je dan de helikopter door de tunnel zier vliegen is het alleen nog maar grappig. Mede door de slechte special-effects. Van Cruise had ik ook wel wat meer verwacht. Redgrave heeft een leuke bijrol. Het camerawerk is best leuk, maar de montage dan weer niet, met van die lelijke fades. 3.0*.

avatar van woeler82
3,5
Een leuke film , was sowiezo verzot op de oude delen die in 50 min gedraaid werden op de duitsland 1 , vooral de intro vond ik leuk, en daar hebben ze weinig veranderd , gelukkig maar.
De enigste scene wat eigenlijk niet kan was de trein scene waar 2 treinen elkaar kruisen en dan die helikopter erachter

Maar voor de rest me niet echt verveeld, een mooie start

avatar van Film Pegasus
2,5
Film Pegasus (moderator)
Film Pegasus schreef:
De serie was wel leuk, al was het niet meer dan dat. Na herziening van deze film had ik gehoopt dat er toch nog steeds een blockbuster zou neerstaan, maar hij blijft toch wankelen. Slecht acteerwerk, gedateerde stunts, ... Cruise oogt trouwens veel te jong voor deze rol en de film lijkt me meer een James Bond Jr film te zijn. Een veredelde Spy Kids als het ware.

Ik onthou enkel de scènes in de kluis en de tunnel, al zal dat meer door de parodieën komen. Leuke film om een keer te zien, maar hij zweeft tussen een tienerfilm en een blockbuster. Jammer.


Mission: Impossible is een al te standaard blockbuster. Het begin is vrij saai waarbij de personages amper uit de verf komen. Nu hoeft dat niet bij dit genre, maar breng dan ook actie als je dat liever wil. Na een uur krijgen we eindelijk wat we willen: de 'mission impossible' met meteen het beste stuk van de film. De film is ondertussen al voor de helft voorbij. Bovendien zijn Tom Cruise en Jon Voight (op enkele filmrollen na) niet bepaald mijn favoriete acteurs. De film valt wel mee, maar meer dan een doorsnee actiefilm is het ook niet. Zonder de sequels was deze film in de vergeethoek geraakt.

avatar van Kondoro0614
3,5
Mission: Impossible

Ja hoor, ik heb ook eindelijk de eerste film gezien van de 'legendarische' Mission Impossible reeks. Ik moet zeggen dat dit wel een goed begin is van de gehele reeks. De scène dat ze in de kluis gaan vond ik persoonlijk het leukst en ik denk dat deze scène mij ook het meest heeft vermaakt in de gehele film. Uiteraard sommige actie stukken maar, die vond ik nog niet zo te pruimen in de film. Ook de helikopter scène stond me niet aan.

De jonge Tom Cruise speelt hier een redelijke rol als Ethan Hunt. In deze frisse start deed hij het gewoon goed. Emmanuelle Béart, knappe meid deed het redelijk. De rest van de cast deden het goed.

Het verhaal vond ik nog wel leuk om te volgen maar, hij trok me amper mee. Dit wil niet zeggen dat ik me verveeld heb maar, op sommige momenten wanneer de personage's aan het praten waren kon ik zo af en toe nog wel mijn mobiel pakken omdat ik afgeleid raakte. Het concept vond ik nog wel leuk en daarbij hoort deze toch wel goede film bij. De film moest het voor mij dus vooral hebben van de kluis scène en nog wat overige stukjes waardoor ik toch op een voldoende terecht kom!

3.5*

ipman-99
"Relax Luther, it's much worse than you think!" ... " !!!

Geweldig eerste deel (Heropfrissing) !!! Emoji!!! 'Mission Impossible 1' is een fantastische heropfrissing
van deze zalige film-franchise.
Brian De Palma aan het roer om dit tot een puike spionage actie-thriller te bombarderen.
Uiteraard is de legendarischede scène met de klassieke inbraak-aan-touwen op mijn netvlies
gebrand, maar nog steeds even indrukwekkend te noemen bij deze nieuwe heropfrissing anno 2015.
De cast mag er zeker en vast zijn, naast de coole Tom Cruise hebben we o.a nog deze namen
Jon Voight, Emmanuelle Béart, Jean Reno en Vingh Rhames.
De muziek/soundtrack is uiteraard geweldig met o.a dat fantastische deuntje dat we allemaal
zo graag 'meezingen' ! Gebaseerd op de fantastische serie waar ik ook zo'n grote fan van ben.
Geweldige Actie-Thriller met heel wat spionage werk op zijn Brian De Palma's !

avatar van IH88
3,5
Mission: Impossible

Prima eerste deel uit de MI reeks. De nadruk ligt in deze eerste film meer op het spionagewerk van Ethan Hunt dan de actie die de andere delen zo kenmerken. Tom Cruise is uitstekend en wordt ondersteunt door een sterke groep acteurs. Voight, Beard, Reno, Rhames etc. Allemaal zijn ze ijzersterk.

Natuurlijk zitten er genoeg sterke actiescènes in. De inbraak in het CIA hoofdkwartier is een hoogtepunt, maar ook het laatste deel in de trein is goed gedaan. 110 minuten vermaak waar de MI reeks zo bekend om zal worden.

avatar van DVD-T
3,5
Een film die zich goed staande weet te houden vandaag de dag.

Alhoewel wel het wel vastzit aan een bepaalde tijd, weet De Palma iets te maken wat net als al zijn andere films erg herkijkbaar is.

Het speelt meer met het spionage aspect dan de actie in de latere delen. De Palma weer een geweldige spanningsboog te maken en vast te houden tot aan het eind. Acteerwerk is goed tot degelijk. Cruise is gewoon Hunt. En ook de rest van de cast weer er wat van te maken.

De film heeft zeker wat gebreken, maar is leuk van begin tot eind.

MaartenTuinstra
Fijne en vlotte actiefilm met een goede cast, maar soms ook wat verwarrend en over the top.

Ook 20 jaar na de release biedt MI nog genoeg vermaak. Dit eerste deel kent een aantal memorabele scenes, onder andere de reeds veel genoemde inbraak in het CIA hoofdkwartier. De cast speelt uitstekend en de stunts van Tom Cruise mogen er wezen (al wordt dat in de vervolgdelen nog beter). Prima plot ook, hier en daar wel wat verwarrend. De soundtrack is bovendien heerlijk en past perfect bij het hoge tempo.

3.5*

avatar van des1
2,5
Cruise is een goeie acteur... Maar in z'n persoonlijk MI franchise vind ik hem eerder bespottelijk. Deze eerste ging nog enigszins, de daaropvolgende vond ik dramatisch matig tot slecht. Hoop gedoe, gestunt, fake drama en vooral interessantdoenerij. Gloeilamp in scherven uitstrooien over de vloer om insluipers voor te kunnen zijn. Pleaszze. En dan dat ultradunne motiveringssausje van Jim voor zijn ..... (spoiler). Nou nee, de hele MI serie is not my cuppa tea.

avatar van TornadoEF5
2,0
Een film die het van zijn momenten moet hebben en een bekend deuntje heeft alsook een indrukwekkende scène heeft halfweg de film. Helaas is de omkleding een pak minder met dank aan het nodeloos ingewikkelde plot en de verouderde looks die toch wel erg verouderd lijken voor een film van twintig jaar geleden. Ik vond het in het geheel niet zo boeiend en ik bedank dan ook liever voor de andere films uit deze reeks.

4,0
een geweldige film.hou wel van spannende over de top actiefilms.tom cruise speelt zet hier een hele goeie rol neer naar mijn mening.ik ben toch wel fan van de hele reeks.ik vermaak met altijd prima eigenlijks met de hele reeks.ik vind dit deel wel het leukste deel.

Vind er niks aan .zoals de hele reeks niet van deze MI films. te ingewikkeld in elkaar gezet,kijkt niet lekker weg.film krijgt van mij geen stem.

Bantavoer
Geweldige film. Op het puntje van m'n stoel gezeten. Goede acteurs, verhaal en special effects. Geen moment verveeld. Zelfs in 1996 niet en zelfs in 2018 niet.

tv serie in film ja film want de tv serie schiet er niet veel meer over behalve de muziek en sommige dingen ja natuurlijk is het nu een veel moderne film wereld met al de computer snufjes en zo. wat er in die tijd nog niet bestond. de films vind ik meer vergelijken met jaems bond maar zeker niet met mission impossible kortom weer eens een misgeslagen poging om een tv serie in een film te steken.snap wel dat het een moderne eeuw is maar het is te overdreven buiten de serie was ook wel actie maar anders. hij rijd met een motor gelijk op een fiets en zo verder. gewoon een actie film maar de rest zoals de titel de mogen ze weglaten.

3,0
In de jaren'90 zag ik ik dit eerste deel en recentelijke de overige. Het eerste deel legt dan het toch echt wel af. Het verhaal is gewoon minder alsmede het acteerwerk.

avatar van Lovelyboy
3,5
Jeetje, is die film alweer zo oud? Ik begin me plots oud te voelen.

Anyway, prettige vlotte actiefilm, met prima plot en verhaal. Dat was het toen al en dat is het nog steeds. Doet hier en daar toch wel lichtjes gedateerd aan. Goede cast, vooral de jeugdige en energieke Tom Cruise kan me erg bekoren, die draagt de film. Latere films vond ik hem steeds minder, of beter gezegd, mocht ik Cruise niet meer zo.

Wel grappig hoe er aan het einde in het gesprek van Cruise en Rhames geknipt wordt. Cruise neemt een slokje bier, maar wanneer de scene vanuit andere oogpunt verder gaat slikt hij kennelijk niets door, even min was het glas leeg. Maar opnieuw wordt de scene vervolgd vanuit een ander oogpunt en verrek nog aan toe het bierglas is leeg!

Catchy theme natuurlijk, niet orgineel van Clayton en Mullen uiteraard maar wel leuk.

avatar van rep_robert
3,0
De tand des tijds wordt niet helemaal doorstaan. Het komt vooral door dat gevoel dat ik soms naar een serie zit te kijken. De soundtrack is legendarisch, maar toch werkt het soms tegen de film. Wanneer het wordt ingezet halverwege de film krijg je toch een beetje dat cheesy gevoel. Er zit te weinig variatie in.

Het einde in de Kanaaltunnel gaat ook veel te ver als je het vergelijkt met het spannende begin en de heist eerder in de film.
Het voelt verder erg jaren 90 aan, wat zeker zijn charmes heeft. Maar het voelt uiteindelijk toch een beetje klein en simpel aan vergeleken met de huidige standaard. De twistjes doen me uiteindelijk ook niet zoveel als dat de film vroeger met me deed. Sommige dingen zagen er ook niet best uit, met als dieptepunt het autoritje van Ethan Hunt en Max.

Vermakelijk, maar bij de herziening vermoed ik dat de films na 2010 me veel beter zullen bekoren.

3,0*

avatar van Filmkriebel
4,0
De TV reeks was oorspronkelijk meer spionage in tijden van koude oorlog. De huidige films hebben niks meer met de originele reeks te maken. Men heeft van Ethan Hunt een James Bond twee punt nul gemaakt.

4,0
Supernatural schreef:
een geweldige film.hou wel van spannende over de top actiefilms.tom cruise speelt zet hier een hele goeie rol neer naar mijn mening.ik ben toch wel fan van de hele reeks.ik vermaak met altijd prima eigenlijks met de hele reeks.ik vind dit deel wel het leukste deel.
gisteren weer herzien,en blijf bij mijn eerdere mening.

avatar van N00dles
2,5
Het begint al vrij jammerlijk met credits die doen denken aan de intro van een cheesy tv-serie, met een snelle montage en het M:I logo dat tevoorschijnt komt.

Ik kon me nog vaag wat plotelementen herinneren van vroeger (de brug, de kluisscène) maar verder niks. Wat ik zag vond ik echter weinig boeiend. Het oogt allemaal zo vreselijk gedateerd en cliché dat het gewoon echt niet goed was. Onrealistisch hacken op computerschermpjes deed me denken aan een slechte CSI-aflevering, de montage was hier en daar slordig, het acteerwerk vaak knullig.

De latere films hebben volgens mij betere stunts, een wat modernere filmstijl, dus ik verwacht dat die iets beter zullen zijn, maar het origineel viel me dus tegen.

avatar van martijn011
3,5
Met het oog op het nieuwe deel dat nu in de bioscopen draait maar weer eens deze reeks herzien. Nooit een straf, aangezien het merendeel van de films prima in elkaar steekt, zeker de laatste delen.
Dit eerste deel kan me, ook na de zoveelste herziening, nog wel bekoren.

Het eerste deel van de film vind ik nog steeds erg sterk, na de inbraak bij de CIA zakt het wel naar een bedenkelijk niveau, zeker de slotscène in de TGV verdient niet de schoonheidsprijs.
Tom Cruise vond ik hier ook niet bovenmatig goed acteren, dat is pas later in de reeks beter geworden.

Je kunt ook goed zien dat het allemaal behoorlijk gedateerd is. Toch stoorde het me totaal niet, zo blijft het pure nostalgie wat mij betreft.
3.5* stonden en blijven staan.

avatar van Filmkriebel
4,0
Blijft de beste van de reeks omdat het zowat de enige is die het dichtst tegen de TV-serie aanleunt. Alleen erg flauw dat ze van de hoofdfiguur Phelps een bad guy maken. Dit was weinig respectvol tegenover het bronmateriaal. Stel je voor dat men bij een reboot over twintig jaar Ethan Hunt als slechterik voorstelt. Wie zal dat pikken?

Met deze eerste MI krijg je een boeiend en geslaagd plot, in tegenstelling tot de vervolgfilms die niet meer zijn dan veredelde actievehikels. Het zijn vooral de uitmuntende scènes in de superbeveiligde kluis in Langley en de finale op het dak van een rijdende TGV die de film prima maken. Man man, wat een geweldige scènes zelfs nog 20 jaar na datum. Zeker die in Langley reken ik tot één der allerbeste scènes uit de jaren '90. MI heeft ook heel wat bekende acteurs; dit hoeft nu niet per sé een troef te zijn (zo vind ik Emmanuelle Béart erg tegenvallen en mocht Kristin Scott Thomas wat langer blijven) maar het zijn vaste en zekere waarden.

avatar van Fisico
2,5
Geen herziening, wel een film waarvan ik hier en daar al flarden van heb gezien. Bij momenten zeker vermakelijk al wordt het ook nodeloos complex gemaakt en zijn er ook wat dooie momenten. De film start eigenlijk vrij goed met goede actie en spanning aan de brug. De sfeerschepping zit goed en ook het mysterie en decor slaan aan.
Een andere beroemde scène is de inbraak bij de CIA met een zwevende Cruise. Een beeld dat in elke commercial wel terugkomt. Los van het realisme van het welslagen van de actie, zit de scène wel goed in elkaar. Ook hier weer spanning en zelfs mooie montage en camerahantering.

Tenslotte echter was ik vrij ontgoocheld in de laatste grote actiescène van de film op de TGV. De aaneenschakeling van slechte CGI - al vind ik dat nog niet zo erg - en onrealistische, zelfs lachwekkende beelden waren zo legio dat ik met een domper de film afsloot. Dit einde is één van de hoofdredenen waarom ik bij blockbusters en actiefilms vaak afhaak. En ook van Cruise zal ik nooit een superfan worden. Zijn echte topfilms - Magnolia en Eyes wide shut - zijn in de minderheid. Vrij doorsnee actiefilm zonder de "waw".

avatar van Sergio Leone
2,5
Weinig bijzonder.

Verrassend genoeg had ik deze nog nooit gezien. Toch zo'n beetje een must-see door o.m. het bekende deuntje en het begin van een bekende actieserie.
Al is dit natuurlijk meer dan een pure actiefilm. Deze probeert nog een beetje 'thriller' te zijn, door een wat noir-achtige vibe (bijvoorbeeld het begin) te creëren. Maar echt spannend wordt het niet. Daarvoor ligt het James Bondcopy-gehalte wat te hoog.

Tom Cruise is ook totaal geen goede acteur. Van de +- 20 films die ik van hem gezien heb, zijn goed geacteerde rollen op één hand te tellen. Jon Voight is dan weer een iets te voor de hand liggende optie in zijn rol.

Goed om eens gezien te hebben, maar hierna nooit meer.
2,5

avatar van Movie Jim
3,0
Redelijke eerste Mission impossible,
zeker als je de film zelf al tig keren gezien hebt
en weer wilt herbekijken,
voelt het erg voorspelbaar en afgezaagd aan.
Tom Cruise speelt best goed als Hunt.

avatar van Ajax&Litmanen1
3,5
Jaren terug de gehele collectie van de M:I films op bluray gekocht, maar daarna nooit meer gekeken. Toch zonde, hele amusante films. Een beetje de meer over de top gaande versies van James Bond, maar dat is zeker niet negatief bedoeld.

Deze eerste M:I is wel het schoolvoorbeeld van een meer dan geslaagde blockbuster. Lekker vlot tempo, een aantal iconische momenten en met een sterke cast waarbij Tom Cruise de hoofdrol met veel succes op zich neemt. Dit mengen we met een heerlijke soundtrack en ijzersterk camerawerk en we zijn er wel. Alleen had het allemaal iets luchtiger gekund en is de CGI wel duidelijk gedateerd, zeker in de tunnel bij de trein ziet het er gewoon niet meer uit. Buiten dat is het een prima Bluray release geworden, de film ziet er lekker scherp uit.
Heb een erg fijne avond met de film gehad, waarbij ik de minpunten graag voor lief neem.

3,5* blijven staan

avatar van MindlessAssassin
3,0
Toch maar eens begonnen aan de Mission Impossible franchise. Heb er namelijk nog nooit eentje van gezien, dus vertelde een vriend laatst dat ik absoluut de films moest gaan bekijken. Want de nieuwe Mission Impossible Fallout blijkt een van de beste actie films ooit gemaakt te zijn. Dus dat was voor mij genoeg overtuiging om deze franchise maar eens een kans te geven.

Ik heb me met deze 1e film op zich wel vermaakt maar had er eigenlijk meer van verwacht. Film is wel duidelijk gedateerd, de CGI ziet er namelijk niet uit en dat is vooral aan het einde goed te zien. Verder heeft deze film ook niet zo veel actie, althans. Minder dan ik had verwacht.

Tom Cruise vond ik eigenlijk absoluut niet overtuigen ik vond hem bijna zelfs slecht. Nou ben ik ook helemaal geen Cruise fan, heb namelijk nog geen film van hem gezien tot nu toe waar hij mij wel heeft weten te overtuigen. Rest van de cast was wel prima.

De scènes in de kluis en op de brug waren wel vermakelijk en goed gedaan, en dat samen met het iconische deuntje. Zorgt er voor dat ik deze film toch nog 3 sterren geef.

avatar van chiel
4,0
MindlessAssassin schreef:
het iconische deuntje van Hans Zimmer.

Zimmer heeft hier weinig mee van doen. Elfman schreef de muziek en gebruikt t aloude, bekende deuntje van Lalo Shifrin.

avatar van MindlessAssassin
3,0
chiel schreef:
(quote)

Zimmer heeft hier weinig mee van doen. Elfman schreef de muziek en gebruikt t aloude, bekende deuntje van Lalo Shifrin.


Oh oké, dan corrigeer ik dat even.

avatar van Shadowed
3,0
geplaatst:
Prima.

De film die een populaire hedendaagse reeks voortbracht. Al kan ik me niet snel inbeelden dat dit soort spionagefilms het nog goed doen bij het grote publiek. Vandaar waarschijnlijk dat de recentere Mission: Impossible-films vooral over-the-top actie zijn geworden.

Ik heb die delen echter nog niet allemaal gezien, maar uit de beelden en trailers kan ik opmaken dat dit niet echt op de recentere delen lijkt. De Palma houdt het allemaal nog relatief subtiel hier en focust zich meer op de spionage en mysterie dan op de actie zelf. En hij doet dat niet slecht.

Maar perfect is het allemaal nog niet. Cruise is wel een begrijpelijke keuze voor de hoofdrol, maar goed acteren doet hij hier niet echt. Dat heeft er ook mee te maken dat zijn karakter nogal standaard opgezet is en een nogal typisch Amerikaans agentje uitstraalt. Een nogal inwisselbaar karakter dus. Acteerwerk om hem heen is trouwens niet veel beter. Beart speelt nogal lomp en Voight loopt er ook wat verloren bij. Enkel Reno weet zich beter te redden, maar krijgt ook een personage die volledig in zijn straatje ligt.

Film opent met een relatief hoog tempo en houdt dat tempo er ook voor een groot deel in gedurende 110 minuten aan speelduur. Soms kakt het allemaal wat in, maar De Palma zorgt er in ieder geval voor dat het allemaal kijkbaar en vlot blijft. Dat is dan ook voornamelijk het element dat de film rechtop weet te houden.

De iconische inbraak-scene en de soundtrack zijn voor een filmfanaat snel te herkennen. En ik moet zeggen dat het eerstgenoemde zijn status wel verdient. Het wegnemen van de muziek en de inrichting van de kamer zorgt voor een spannende 10 minuten. Gelijk ook het hoogtepunt van de film.

Film springt daarna naar een wat gedateerde slotfase waar De Palma niet kan verbergen dat de CGI niet helemaal meer up-to-date is. Maar dat risico zit er ook wel in natuurlijk. En ik betwijfel of er veel aan te doen is, want de CGI toen was nou eenmaal niet zoals het nu is. Waar wel wat aan gedaan kon worden was de helikopter die perfect stil hangt terwijl deze vastgebonden zit aan een trein die door een tunnel heen raast. Ik weet bijna zeker dat dat totaal onmogelijk is.

Mission: Impossible staat garant voor 110 minuten aan vlot vermaak, maar de cliché-karakters, onvoldoende uitgedachte twistjes en ouderwets opgebouwde romantiek tussen karakters doen de film voorkomen dat het zijn tijd voorbijgaat. Enkel de inbraak-scene gaat me bijblijven.

4,0
geplaatst:
Supernatural schreef:
een geweldige film.hou wel van spannende over de top actiefilms.tom cruise speelt zet hier een hele goeie rol neer naar mijn mening.ik ben toch wel fan van de hele reeks.ik vermaak met altijd prima eigenlijks met de hele reeks.ik vind dit deel wel het leukste deel.Vandaag herzien. blijf bij mijn vorige mening.al vind ik wel het nieuwste deel ook erg goed.en de anderen ook dus het leukste deel dat weet ik even niet.ze hebben allemaal wel wat.deel 2 vind ik de minste maar zeker een voldoende.ik zie ze overnieuw omdat ik nu de complete box met alle 6 de delen op bluray heb.het geluid en beeld is zeker beter dan de gewone dvd.daar ben ik blij om het is zeker geen miskoop nu.ik doe dat zeker niet bij alle films maar bij films zoals mission imposible en the matrix enz is bluray gewoon nog meer genieten.

Gast
geplaatst: vandaag om 20:17 uur

geplaatst: vandaag om 20:17 uur

Let op: In verband met copyright is het op MovieMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.