• 9.183.896 stemmen

Mission: Impossible - The Final Reckoning (2025)

Nog geen stemmen

Met onder meer: Tom Cruise, Hayley Atwell en Ving Rhames

IMDb beoordeling: Nog geen beoordeling

Releasedatum: 22 mei 2025

Plot Mission: Impossible - The Final Reckoning

"Our lives are the sum of our choices."

Ethan Hunt en zijn IMF-team beginnen aan hun gevaarlijkste missie tot nu toe: het opsporen van een angstaanjagend nieuw wapen dat de hele mensheid bedreigt, voordat het in verkeerde handen valt. Er volgt een dodelijke race rond de wereld waarbij controle over de toekomst en het lot van de wereld op het spel staan en Ethan wordt geconfronteerd met duistere krachten uit zijn verleden. In zijn krachtmeting met een mysterieuze en machtige vijand moet Ethan noodgedwongen de gedachte overwegen dat niets belangrijker kan zijn dan zijn missie, zelfs niet het leven van degenen die hem het meest dierbaar zijn.

Ethan Hunt

Luther Stickell

Benjamin 'Benji' Dunn

The White Widow

Eugene Kittridge

Secretary of Defense Bernstein

avatar van schram101

schram101

Hoppa. En daar is dan de afsluiter van de reeks. Al zou ik een nakomertje over een jaar of 15 nog steeds wel toejuichen

Veel zin in deze. Wel gek dat de titel afwijkt van Part I overigens.

avatar van The Oceanic Six

Dikke trailer hoor. Dit gaat ongetwijfeld een schitterend sluitstuk van een reeks worden met een torenhoog niveau door de jaren heen. Alleen MI2 vond ik niet zo goed, de rest was uitstekend tot zelfs zeer goed.

avatar van Jotil

Jotil (crew bioscoopreleases)

Vanaf 22 mei 2025 in de bioscoop (Paramount Pictures via Universal Pictures International Netherlands)

avatar van Kondoro

Kondoro

Onwijs veel zin in deze!!

avatar van Duke Nukem

Duke Nukem