• 9.380.615 stemmen

Met onder meer: Daniel Craig, Olga Kurylenko en Mathieu Amalric

Gesproken taal: Engels, Spaans, Italiaans, Frans en Duits

Releasedatum: 6 november 2008

Plot Quantum of Solace

"For love, for hate, for justice, for revenge."

Na het verraad van Vesper Lynd moet James Bond moeite doen om zijn gevoelens buiten zijn missie te houden. Samen met M ondervraagt hij Mr. White, wiens bekentenissen tot meer inzicht leiden wat betreft de complexe afperspraktijken waar Lynd mee te maken had. Een nieuwe ontdekking brengt Bond naar Haïti, waar hij de even mooie als mysterieuze Camille ontmoet.

thunderball

Zie een blz terug en JB topic (daar staat ie in zijn geheel afgebeeld).

wyatt earp schreef:

Klopt. Volgens mij de eerste film van james bond waar deze woorden niet in gezegd worden. (ook ergens gelezen)

Oh, nee hoor. Dit wordt een meer Bond's niet gezegd. From Russia With Love, Thunderball en nog een maar weet het niet meer.

Effe over die review: mi6.co.uk schrijft dit over de review:

Unfortunately, the 'review' is light on details and spends most of the text reiterating old news. The lines quotes are from the teaser trailer. The description of the plot is a re-wording of the official synopsis. All other 'tidbits' have already been reported and are in the public domain. The 'sneak' even asks questions which would have been answered if they had actually seen the film.

Last time around, The Sun claimed to have the first review of Casino Royale, which turned out to be full of inaccuaracies.

This 'world exclusive' is at best a collection of known facts and spoilers already published online. Unfortunately, many fansites are promoting the piece as a genuine review.

Mi6.co.uk heeft volkomen gelijk, wat een flutkrant is The Sun. Je mag het nog geen review noemen....

Redlop

Afschuwelijke titelsong. Van alles wat maar uiteindelijk overbombastisch en onsamenhangend.

Second choice neem ik aan.

avatar van jumpstylemovie

jumpstylemovie

combi schreef:

of 1 zinnetje een hele film bepaald!

Zegt iemand dat dan?

Zegt iemand dat dan?

ja, ik!

avatar van wyatt earp

wyatt earp

Ik vind het meestal wel leuk als het gezegd word.

Overigens vind ik de titelsong afschuwelijk. De vorige vond ik veel leuker.

wyatt earp schreef:

Overigens vind ik de titelsong afschuwelijk. De vorige vond ik veel leuker.

Het is zo'n drama dat ik vermoed dat er een andere versie van zal komen.

JohnWilliams

Leuk die reclame van Coca Cola, over de Quantum of Solace.

Ik heb er echt zin in, ik verheug me er al heel lang op...

Redlop schreef:

Het is zo'n drama dat ik vermoed dat er een andere versie van zal komen.

Inderdaad, David Arnold (componist) is al bezig om de titelsong te veranderen voor de film. Dit werd met Casino Royale ook gedaan. Men vond de song iets té wild voor de titlesequence en hebben ze het iets kalmer gemaakt. Ik hoop dat het ook opnieuw wordt ingezongen.

JohnWilliams

David Arnold is natuurlijk een goeie componist...hij kan dat wel!

JohnWilliams

Voor de mensen die de track op een echt goed beluisterde versie willen horen zonder storen en zo...hieronder een link:

Bond-titelsong

thunderball

Nu na het nr al een week of wat gehoord te hebben, moet ik toch toegeven dat het wel potentie heeft.

Haal het te drukke gitaarintro er af en begin bij het meer Bondachtige intro incl piano, haal halverwege die valse gitaar er uit, edit het zodat het nr wat korter wordt en voeg er evt nog wat orkesterale klanken aan toe net als bij CR en het kan nog wat worden....

thunderball schreef:

ja, inderdaad. Ik vind de tekst wel heel erg goed... Ik vind wel dat hij opnieuw ingezongen moet worden en dan heb je toch een sterk nummer, hoor!

thunderball

Ja dat zou het mooiste zijn, maar of ze dat zullen doen?

Daarmee zeg je eigenlijk: jullie hebben er de eerste keer niet veel van gebakken qua zang, doe het aub even over.

Ik denk niet dat ze dat zullen pikken, maar het meest irritante is wel de zang. Het is meer een soort van schreeuwzingen, wat artiesten die niet heel goed zijn, nog al eens live plegen te doen.

Ik ben verder geen fan van haar, maar Keys kan ECHT veel beter.

avatar van Film Pegasus

Ben wel benieuwd om het eens in een deftige kwaliteit te beluisteren. Youtube is niet echt een deftig muziekkanaal. Op Studio Brussel hebben ze het al een paar keer gedraaid en de titelsong valt eigenlijk nog wel mee.

avatar van kiadjo

kiadjo

Hier trouwens de video clip van Another Way to Die http://nl.youtube.com/watch?v=uf_ffbi0uWg . Vind hem beter met de clip erbij.

avatar van wyatt earp

wyatt earp

Is nog steeds lelijk. Het probleem is dat het mijn genre niet is. Ik luister hele andere muziek.

avatar van Tenshinhan

Tenshinhan

Voorheen werdt er altijd gezegd dat de slechste Bond songs uit de jaren 80 kwamen, zeker in vergelijking met de jaren 60 en 70 bond nummers, maar ik denk dat we nu ondertussen kunnen zeggen dat de 2000s een pak slechter zijn geworden. Met "Another way to die" hebben ze in ieder geval weer een dieptepunt bereikt binnen de Bond franchise.

avatar van davidov

davidov

Ik vind de themesong eigenlijk best tof. Zeker nu ik het een aantal keer gehoord heb. De song is idd niet de meest aantrekkelijke om over je koptelefoon te luisteren. Maar ik denk dat het in de bioscoop na een duizelingwekkende scene, een laatste one-liner van Bond met daarna de bombastische intro van het nummer best een mooi geheel zal opleveren. Vervolgens een wat rustiger stuk met hier en daar een opleving met wat aanstekelijke noten. Bij CR deed men eigenlijk hetzelfde truukje. Werkte best goed toen, het publiek wel in de sfeer van spanning en sensatie houden maar toch het publiek een adem pauze geven.

De song is modern, maar gaat daar vind ik niet in te ver (zoals madonna). Song heeft duidelijk wel wat gemeen met de Bond tune. Het genre is alleen nieuw...boeie....

Nee het dieptepunt noem ik voorlopig toch nog madonna.

avatar van Albus Dumbledore

Albus Dumbledore

• 2041 berichten

Ach, wat boeit de song toch, als de film maar goed is.

avatar van combi

combi

• 20609 berichten

omdat de song door de film geweven word, maar persoonlijk heb ik wel ergere bond nummers gehoord.

avatar van gillette

gillette

Man man wat een slechte themesong zeg!

You Know My Name was zalig en nu dit...

avatar van mierenmark

mierenmark

gewoon in een woord fet.

SPOILER!

Wanneer je wilt weten hoe het het karakter van Gemma Arterton zal vergaan kun je dat nu lezen en ZIEN op commanderbond.

Pas op! Je zult meteen een erg belangrijke clue weten t.o.v. het verhaal!

JohnWilliams

Dan zal ik toch maar niet gaan kijken.

thunderball

De foto's zijn wel ERRUG cool!

Oilfinger!

Redlop

Met de titel 'Another way to die' gaan ze ook niet bepaald voor de originaliteitsprijs en dat terwijl Broccoli en consorten de hele formule door een clichéfilter hebben getrokken.

Ik blijf er dan ook bij dat deze veilige kutplaat als reserve is gehouden in het geval Amy Whinehouse inderdaad niet meer in staat is om en public te verschijnen. Haar nummer 'Quantum of Solace' zal tegelijkertijd verschijnen. Ben wel benieuwd.

Redlop schreef:

Genoeg over de song... Het gaat om de gehele film en niet alleen de song...

Ja, pa!!

dionj schreef:

Genoeg over de song... Het gaat om de gehele film en niet alleen de song...

Maar ik heb de film nog niet gezien, maar wel het nummer gehoord.

dodenundercovergeheim agentmi6british secret service007: (2008)量子殺機