• 9.379.080 stemmen

Met onder meer: Daniel Craig, Olga Kurylenko en Mathieu Amalric

Gesproken taal: Engels, Spaans, Italiaans, Frans en Duits

Releasedatum: 6 november 2008

Plot Quantum of Solace

"For love, for hate, for justice, for revenge."

Na het verraad van Vesper Lynd moet James Bond moeite doen om zijn gevoelens buiten zijn missie te houden. Samen met M ondervraagt hij Mr. White, wiens bekentenissen tot meer inzicht leiden wat betreft de complexe afperspraktijken waar Lynd mee te maken had. Een nieuwe ontdekking brengt Bond naar Haïti, waar hij de even mooie als mysterieuze Camille ontmoet.

avatar van dumble

dumble

Ooe ik kan niet wachten. Ga deze zeker-ste-weten kijken in de metropolis , antwerpen !

Maar voordat ik naar deze film ga , ga ik eerst Casino Royale nog eens kijken, ik las net op wikipedia dat deze film een direct vervolg is op Casino Royale! Casino Royale IS een meesterwerk, hopen dat dat bij deze ook zal zijn, maar daar heb ik wel vertrouwen in

De bond-chickies zijn in ieder geval weer om van te smullen.. (check pics op imdb)

* jammer van die auto toch * , vraag me toch wel af hoe je zoiets overleefd!?, hij is er zelfs met lichte verwondingen van af gekomen!

davidov

3 auto ongelukken in 1 week.... volgens mij ligt er ook 1 stuntman in coma....

Klinkt goed, tenminste geen cgi

Fi_lm_bre_ker schreef:

lijkt mij een erg goede film.

hopelijk word dit een echte bond film

daar bedoel ik mee:

dat q weer voor gadgets zorgt.

M geeft opdrachten zoals in Dr.no.

bond moet contacten hebben.

een bond auto met realistische gadgets want in die another day was het niet helemaal realistisch

bond moet weer roken.

een goed bond einde en niet zoals bij casino royale dat Le chiffre door zijn kop geschoten word.

liever een eindgevecht zoal bij a view to a kill.

maar de nieuwe films zijn ook wel goed maar dan als actie film en niet als een bond film

En natuurlijk een Gunbarrel in het begin van de film.

Redlop

Het gaat dus hoogst waarschijnlijk toch Amy Whinehouse worden. De titelsong dus.

Vind ik een prima keuze, haar rauwe stem past wel bij de nieuwe Bond.

avatar van The Oceanic Six

Ik kijk erg uit naar de nieuwe Bond, zoals ik dat bij elke Bond film doe. Casino Royale vond ik fantastisch.

Redlop schreef:

Vind ik een prima keuze, haar rauwe stem past wel bij de nieuwe Bond.

reports The Sun.

De meest waardeloze bron voor Bond nieuws die je maar kan bedenken

Gezien ze half hollywood al tipten als de nieuwe Bond voor dat Craig de rol kreeg, ze ook zeiden dat Craig niet kon rijden en zijn tanden kwijt was geraakt op de set etc etc.... zou ik dat bericht met een korreltje zout nemen....

avatar van AHWA

AHWA

Dat klopte toch ook met die tanden? Was dat niet tijdens een vechtscene?

AHWA schreef:

Dat klopte toch ook met die tanden? Was dat niet tijdens een vechtscene?

Sun: Daniel Craig is al zijn voortanden kwijt!

Daniel Craig: ik kreeg een tik en moest ff langs de tandarts.

Uiteindelijk bleek het om een hoekje te gaan wat eraf was, niks bijzonders. Sun was tevens het blad dat zei dat Craig dus niet met een gear shift auto kon rijden dacht ik wat ook nergens op gebaseerd was.

The Sun is nog 100x erger dan onze telegraaf als je het mij vraagt. Zie het als een Prive en Story in 1, maar dan met een dagblad ipv weekblad

davidov schreef:

reports The Sun...de meest waardeloze bron voor Bond nieuws die je maar kan bedenken

Klopt, maar niet BBC News

davidov

Bah, als het waar is en ook nog gekozen zal worden dan zou ik het jammer vinden. Vind niks bijzonders aan d'r muziek en vraag me af of die junk momenteel wel in staat is om iets tofs voor de serie te schrijven. Die collega van haar klinkt ook niet al te positief vind ik zelf.

Zal me niks verbazen dat ze haar uitkozen omdat dat als ze dood gaat vlak voor de film door een overdosis dat het extra publiciteit opwekt voor de film

Redlop

Hmm... ik vind haar stem geweldig, maar haar reputatie minder.

thunderball

Ik zag/hoorde van de week op... geen idee... ergens op het net dat Michael G. Wilson zei dat dat gerucht nergens op gebaseerd was en niet klopte.

Ik vind zelf haar echt geen klap aan, die zogenaamde bekende nr's zijn errug vervelend en haar stem doet me ook niks, maar kennelijk zal ze wel wat hebben daar er hele volksstammen weer in trappen??

avatar van BoordAppel

BoordAppel

Er valt nergens in te trappen. Het is simpelweg een erg goede zangeres. Lijkt me ook een uitstekende keuze voor een ouderwets goede Bondsong als ze even van de crackpijp kan afblijven.

thunderball schreef:

Ik zag / hoorde van de week op... geen idee... ergens

Dan heb ik niks gezegd.

BoordAppel schreef:

Dat vind jij, maar dan hoef ik dat nog niet te vinden.

Verder schijnt het volgens haar producer als volgt te zijn:

ze hebben samen een nr opgenomen, waarvan ze HOPEN dat het wordt uit gekozen als nieuwe Bondsong, maar er is verder geen contract of garantie dat ze het ook zal worden.

Da's toch even wat genuanceerder dan alle geruchten die je hier over via Engelse roddelkranten hoort.

Goed nieuws. Voor mij dan. Nouja....goed.... er is hoop

Quantum Of Solace - 29-04-08

Record company down plays Amy Winehouse theme song speculation

Amy Winehouse might well be working on the theme song to the next installment of the James Bond series, but her record company is downplaying the move - reports BillBoard.

Winehouse has been in the studio working with Mark Ronson, producer of her hit sophomore album "Back To Black," an Island Records spokesman confirms.

"She has been doing some work in the studio, but [the Bond theme] is speculation, basically."

Ronson told BBC 6Music that the pair had been working on a track for the upcoming Bond film "Quantum Of Solace." He told the digital station that there was no official guarantee that the fruits of their recording efforts would be included in the action movie, which is due for a theatrical release in November.

"It would be lovely," adds the Island spokesman, "but there's nothing to confirm at this stage."

Dat bedoel ik!

De havenzangers kunnen ook wel een nr opnemen en roepen dat ze dat als de volgende Bondsong zouden willen, maar dat zegt niks natuurlijk.....!

Redlop

In dat artikel staat wel: "They asked Amy".

avatar van Brucas

Brucas

Vond de vorige James Bond film heel geslaagd, zeker omdat ik de vorige Bondfilms maar belachelijk vond!

Ben heel erg benieuwd naar deze, hopelijk blijft hij even goed als Casino Royale!

thunderball

Op commanderBond las ik vanochtend dat er niet eens van een afgemaakte song sprake was, maar meer van een probeersel of poging tot iets te komen wat een geschikte song voor een Bondfilm zou kunnen worden,

maar dat Amy er niet te vreden over was, andere ideeen over had en er verder nooit meer wat mee gedaan is en er voorlopig ook wel niks meer mee zou gaan gebeuren, daar ze even wat andere dingen nu aan haar hoofd heeft dan muziek maken.

avatar van joostie

joostie

Nieuwe foto's op het internet inclusief een van Mr.White.

avatar van The Last

The Last

Kan echt niet meer wachten! Kijk zo uit naar deze samen met The Dark Knight.

DE films die ik dit jaar moet zien in de bios.

Pastichio Rocker schreef:

Slechte film, 0,5*

Heb jij de film dan al gezien?

avatar van Pastichio Rocker

Pastichio Rocker

A.L.I.E.N schreef:

Heb jij de film dan al gezien?

Ja, en het vervolg is veel beter.

A.L.I.E.N

Waar heb je de film dan gezien?

avatar van SouthParkFan

SouthParkFan

A.L.I.E.N schreef:

Waar heb je de film dan gezien?

man laat je toch niet gek maken.

thunderball

Ze zijn nog aan het filmen en de film moet nog geedit worden.

En tuurlijk: het vervolg, waar zelfs over het verhaal (en waarschijnlijk de richtig waar ze bij die film op willen gaan) nog niet is na gedacht, is nog beter.....!

SouthParkFan schreef:

man laat je toch niet gek maken.

Nee nee,ik trap er niet in .

ik wou gewoon weten hoe hij nu zou reageeren .

avatar van SouthParkFan

SouthParkFan

A.L.I.E.N schreef:

Nee nee,ik trap er niet in .

ik wou gewoon weten hoe hij nu zou reageeren .

je maakt een grapje

SouthParkFan schreef:

je maakt een grapje

helemaal niet.Ik weet natuurlijk dat hij die nooit gezien kan hebben.geloof me of niet maar het is zo.

dodenundercovergeheim agentmi6british secret service007: (2008)量子殺機