Lars von Trier

mijn gemiddelde
3,44
8648 stemmen

Geboren:
30 april 1956 (61 jaar)
Kopenhagen (Denemarken)

Er staan 19 films van deze regisseur op MovieMeter. Er is in totaal 8648 keer op deze films gestemd, met een gemiddelde van 3,44 sterren.

De standaardafwijking van deze stemmen is 1,03

Filmografie

3,00 (4)
Befrielsesbilleder (1982)
Alternatieve titel: Images of a Relief
3,07 (80)
Forbrydelsens Element (1984)
Alternatieve titel: The Element of Crime
2,80 (51)
Epidemic (1987)
3,50 (23)
Medea (1988)
3,51 (241)
Europa (1991)
Alternatieve titel: Zentropa
3,83 (215)
Riget (1994)
Alternatieve titel: The Kingdom
3,72 (587)
Breaking the Waves (1996)
3,72 (143)
Riget II (1997)
Alternatieve titel: The Kingdom II
3,31 (638)
Idioterne (1998)
Alternatieve titel: The Idiots
3,67 (924)
Dancer in the Dark (2000)
3,65 (1487)
Dogville (2003)
3,15 (78)
De Fem Benspænd (2003)
Alternatieve titel: The Five Obstructions
3,43 (427)
Manderlay (2005)
2,81 (136)
Direktøren for Det Hele (2006)
Alternatieve titel: The Boss of It All
3,13 (1429)
Antichrist (2009)
3,42 (1514)
Melancholia (2011)
3,30 (615)
Nymphomaniac (2013)
Alternatieve titel: Nymphomaniac (I)