• 9.369.537 stemmen

Ontwikkeld door: Lars von Trier en Stephen King

Met onder meer: Jamie Harrold, Bruce Davison en Diane Ladd

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: woensdag 3 maart 2004

Eerst uitgezonden op: ABC (Australië)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Kingdom Hospital

Stephen Kings Kingdom Hospital gaat over niet zomaar een ziekenhuis. In dit ziekenhuis gebeuren vreemde dingen, ziet men spoken en komen steeds zwaardere bevingen voor. In de hallen van dit ziekenhuis zwerft de geest van een jong meisje Sally. Sally moet uitvinden waarom zij niet naar de andere zijde is gegaan, maar nu nog steeds rond zwerft in het ziekenhuis. Om dit te doen moet zij het ziekenhuis personeel overhalen haar te helpen. Dit is de enige manier om te voorkomen dat de bovennatuurlijke aardbevingen het ziekenhuis afbreken.

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

Acteurs en Actrices

Meningen over Kingdom Hospital

avatar van only1ELEANOR

only1ELEANOR

zaterdag 23 januari 2016
Kingdom Hospital seizoen 1 Naar mijn mening een hele goede serie en staat tussen mijn bijna complete film collectie van deze geweldige schrijver.
avatar van DjFrankie

DjFrankie

Kingdom Hospital seizoen 1
only1ELEANOR schreef:
Idem hier maar vind 5 sterren hiervoor wat veel.
avatar van joolstein

joolstein

zaterdag 23 januari 2016
Kingdom Hospital seizoen 1 Ik vind films/series die Stephan King zelf uitbrengt erg slecht! Denk aan bv. The Shining, prachtig verfilmd door Stanley Kubrick. Maar Stephan vond dit niets en deed het over. Met als gevolg een belabberde tv-serie! Ook deze serie valt in het niet bij de mysterieuze en briljante 2-delige serie van Lars von Trier!