François Truffaut

mijn gemiddelde
3,43
1951 stemmen

Geboren:
6 februari 1932
Parijs (Frankrijk)

Overleden:
21 oktober 1984 (52 jaar)
Neuilly-sur-Seine (Frankrijk)

Er staan 23 films van deze regisseur op MovieMeter. Er is in totaal 1951 keer op deze films gestemd, met een gemiddelde van 3,43 sterren.

De standaardafwijking van deze stemmen is 0,73

Filmografie

3,71 (412)
Les Quatre Cents Coups (1959)
Alternatieve titel: The 400 Blows
1,50 (1)
Tire-au-Flanc 62 (1960)
Alternatieve titel: The Army Game
3,43 (133)
Tirez sur le Pianiste (1960)
Alternatieve titel: Shoot the Piano Player
3,00 (8)
L'Amour à Vingt Ans (1962)
Alternatieve titel: Love at Twenty
3,37 (247)
Jules et Jim (1962)
Alternatieve titel: Jules and Jim
3,62 (78)
La Peau Douce (1964)
Alternatieve titel: The Soft Skin
3,35 (140)
Fahrenheit 451 (1966)
3,36 (86)
Baisers Volés (1968)
Alternatieve titel: Stolen Kisses
3,28 (58)
La Mariée Était en Noir (1968)
Alternatieve titel: The Bride Wore Black
3,09 (45)
La Sirène du Mississipi (1969)
Alternatieve titel: Mississippi Mermaid
3,39 (47)
Domicile Conjugal (1970)
Alternatieve titel: Bed & Board
3,54 (109)
L'Enfant Sauvage (1970)
Alternatieve titel: The Wild Child
3,18 (37)
Les Deux Anglaises et le Continent (1971)
Alternatieve titel: Two English Girls
3,57 (147)
La Nuit Américaine (1973)
Alternatieve titel: Day for Night
3,12 (28)
L'Histoire d'Adèle H. (1975)
Alternatieve titel: The Story of Adele H.
3,54 (38)
L'Argent de Poche (1976)
Alternatieve titel: Pocket Money
3,23 (37)
L'Homme Qui Aimait les Femmes (1977)
Alternatieve titel: The Man Who Loved Women
2,81 (26)
La Chambre Verte (1978)
Alternatieve titel: The Green Room
2,91 (40)
L'Amour en Fuite (1979)
Alternatieve titel: Love on the Run
3,29 (102)
Le Dernier Métro (1980)
Alternatieve titel: The Last Metro
3,28 (67)
La Femme d'à Côté (1981)
Alternatieve titel: The Woman Next Door
3,19 (53)
Vivement Dimanche! (1983)
Alternatieve titel: Confidentially Yours