Barbet Schroeder

Geboren:
26 augustus 1941 (75 jaar)
Teheran (Iran)

Er staan 18 films van deze regisseur op MovieMeter. Er is in totaal 3084 keer op deze films gestemd, met een gemiddelde van 2,98 sterren.

De standaardafwijking van deze stemmen is 0,72

Filmografie

2,95 (20)
More (1969)
3,43 (16)
La Vallée (1972)
Alternatieve titel: The Valley
2,77 (11)
Maîtresse (1975)
Alternatieve titel: Mistress
3,50 (6)
Koko, le Gorille Qui Parle (1978)
Alternatieve titel: Koko, a Talking Gorilla
2,90 (10)
Tricheurs (1984)
3,56 (331)
Barfly (1987)
3,29 (88)
Reversal of Fortune (1990)
3,13 (462)
Single White Female (1992)
2,96 (515)
Kiss of Death (1995)
2,83 (102)
Before and After (1996)
2,71 (385)
Desperate Measures (1998)
3,08 (29)
La Virgen de los Sicarios (2000)
Alternatieve titel: Our Lady of the Assassins
2,81 (1042)
Murder by Numbers (2002)
2,52 (19)
L'Avocat de la Terreur (2007)
2,86 (18)
Inju, la Bête dans l'Ombre (2008)
Alternatieve titel: Inju
3,00 (2)
Amnesia (2015)