• 9.369.475 stemmen

Ontwikkeld door: Lee Kwon

Met onder meer: Lee Dong-wook, Kim Hye-jun en Seo Hyun-woo

Oorspronkelijke taal: Koreaans

Release datum: woensdag 17 januari 2024

Eerst uitgezonden op: Disney+ (Nederland)

• Disney+ Bekijk via Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Sarinjaui Syopingmol

Jeong Hi An is op tragische wijze haar ouders verloren. Ze wordt opgevoed door Jeong Jin Man, haar oom, die een winkel runt. Toen ze klein was, werd haar moeder vermoord door haar vader, en hij maakte een einde aan zijn leven op de dag van de begrafenis van haar grootmoeder. Toen ze alleen achterbleef, nam haar oom haar in huis totdat ze naar de universiteit ging en op zichzelf ging wonen. Op een dag hoort Jung Ji An dat haar oom plotseling is overleden en keert terug naar het huis waar ze woonde. Vervolgens ontdekt ze de ware identiteit van de winkel die Jung Jin Man beheerde.

Meningen over Sarinjaui Syopingmol

avatar van hannes64

hannes64

maandag 10 november 2025
Sarinjaui Syopingmol seizoen 1 Hier mag ik graag over. Een nagenoeg bijna perfecte 8-delige serie met snoeiharde actiescenes en een zeer mooi en nogal makkelijk verhaal over wraak. Elke aflevering is ongelooflijk goed gespeeld door zowat alle personage. Een zeer kalme maar oh zo gevaarlijke Jeong Jin-man (Lee Dong-Wook), en zijn nichtje Jung Ji-an (Kim Hye-jun), die word 'stiekem' opegeleid als een soort van commando. De scenes met de drones waren prachtig geschoten, en eindelijk ziet men eerst een inslag van een kogel en dan pas 2 seconden later het schot van het geweer van de sluipschutter. Deze serie heeft mij zeker niet verveeld, en komt heel dicht bij 1 van de beste series uit zuid-korea die ik ooit heb gezien. Èèn en al actie, met een tussendoortje verhaal. Een pure aanrader wat mij betreft, en laat seizoen 2 maar komen. Al ben ik bang dat die niet zal komen......denk ik. Chapeau!!!!