John Waters (I)

mijn gemiddelde
2,87
1803 stemmen

Geboren:
22 april 1946 (71 jaar)
Baltimore (Verenigde Staten)

Er staan 13 films van deze regisseur op MovieMeter. Er is in totaal 1803 keer op deze films gestemd, met een gemiddelde van 2,87 sterren.

De standaardafwijking van deze stemmen is 1,00

Filmografie

3,00 (1)
Eat Your Makeup (1968)
2,70 (5)
Mondo Trasho (1969)
2,94 (9)
Multiple Maniacs (1970)
2,76 (102)
Pink Flamingos (1972)
3,17 (32)
Female Trouble (1974)
2,84 (19)
Desperate Living (1977)
2,67 (29)
Polyester (1981)
3,04 (143)
Hairspray (1988)
3,12 (760)
Cry-Baby (1990)
Alternatieve titel: Cry Baby
2,84 (403)
Serial Mom (1994)
2,50 (80)
Pecker (1998)
2,64 (65)
Cecil B. Demented (2000)
1,88 (155)
A Dirty Shame (2004)