• 9.481.890 stemmen

The Devil's Mouth (2026)

Horror / Thriller | 105 minuten

Genre: Horror / Thriller

Geregisseerd door: Jeff Wadlow

Met onder meer: Kathryn Newton, Lana Condor en Gavin Casalegno

• Prime Video Bekijk via Prime Video

Plot The Devil's Mouth

Een groep studievrienden gaat in Thailand op avontuur. Het is al snel gedaan met de pret wanneer ze vast komen te zitten in een onderwatergrot waar een stierhaai rondzwemt. Terwijl de zuurstof opraakt, komen oude conflicten weer naar boven in een wanhopige strijd om te overleven.

avatar van lang pee

lang pee

Zie je graag een stom b filmpje met een bende zeer irritante jongeren dan is dit helemaal je ding....Nieuw op Prime

avatar van UrbanDjampa

UrbanDjampa

Vrij standaard filmpje. Had laatst die andere haaienfilm gezien The Bay dan vond ik deze wel iets meer te genieten (nou genieten). Hele coole en kalme Mc en daar tegenover verschrikkelijke vriendengroep. Steeds maar naar die CEO of nothing luisteren. Bracht wel ergernis en dat bleef maar gaan. Rare beslissingen die werden genomen. Speeltijd 1 uur en 46 minuten wat gewoon max 90 minuten had moeten zijn.

Eigenlijk 2 sterren, maar 0,5 ster erbij voor Kathryn Newton die balans in de film bracht.

avatar van Doom4

Doom4

Tja beter dan the bay.

Die hele vriendengroep was irritant behalve de hoofdrolspeelster. Film was op zich wel ok.

avatar van orbital

orbital

Viel me nog reuze mee, hij heeft in ieder geval genoeg actie en de shots met de haai waren spectaculair, alhoewel volstrekt ongeloofwaardig natuurlijk, een stierenhaai die in zijn eentje zes man verorbert en springt, dartelt en nog zo wat, beest kan zo het circus in! Leek eerder een computerspelletje. Maar los van de ongeloofwaardigheid, was het toch wel leuk voor een avondje.

avatar van schumacher

schumacher

Beetje moe gezien.

Niet de slechtste maar ook niet goed.

avatar van Stargiver1002

Stargiver1002

De enige die goed acteert is de blonde,de rest is rete-irritant vrij donkere film ook ,niet te doen met het licht uit en 's avonds,je ziet geen haai,alleen 2 bikini s en een zaklamp!

avatar van UmbraVitae

UmbraVitae

Niet goed, niet rete slecht, matig tot zwak acteerwerk, enig pluspuntje was Kathryn Newton.

avatar van alacer9

alacer9

Hele slechte film helaas

avatar van mcdaktari

mcdaktari

Wat ik van tevoren al vermoeden was waar, het is een voorspelbaar filmpje. Je weet in het begin van de film al wie het gaat overleven. Wat ik ook heel storend vond was het einde, op het moment de haai dood is en ze komt weer boven water, komt ze recht voor de uitgang boven water. En ik had op z'n minst wel willen weten hoe ze naar beneden was gekomen, vanaf die opening in die rots. Want dat was alles behalve een gemakkelijke klim. Als je nog weinig films hebt gezien dan zal dit misschien wel een spannende film zijn, maar ik zag al genoeg films die toch stukken beter waren en zonder altijd een stel lekkere meiden. Alsof er alleen maar mooie meiden zijn. Natuurlijk wil het oog ook wat, maar de realiteit is vaak zo anders.

avatar van filmkul

filmkul

Zwakke horrorfilm. Het verhaal heeft niks nieuws te bieden, behalve dat het in grotten afspeelt. De uitwerking is niet al te best. De film is erg voorspelbaar en alle clichés komen voorbij. Ook van de beklemmende sfeer in de grotten en het water weet men weinig gebruik te maken. Tel daar nog de onlogische keuzes van de hoofdpersonen bij op en de film gaat koppie onder. Visueel kan het er nog wel mee door, gezien het beperkte budget. De acteerprestaties zijn over het algemeen voldoende, hoewel het gegil van Condor op een gegeven moment wel gaat irriteren. Gelukkig was er nog een haai. 2.0

avatar van nightbreed

nightbreed

13 in een dozijn filmpje waarin je zo'n beetje alles van mijlen ver ziet aankomen.

avatar van james_cameron

Erg matig filmpje over een groep vrienden die in Thailand vast komt te zitten in de grot uit de titel, waar ze te maken krijgen met een een nogal sterotiepe kwaadaardige haai. Na een best sterk begin zakt de boel langzaam weg in slechte cgi en hysterische toestanden. Kathryn Newton in de hoofdrol geeft de film nog wel wat meerwaarde, maar dit is zeker geen hoogvlieger.

avatar van hatebreeder

hatebreeder

Waarschijnlijk ben ik 1 van de weinigen die dit wel een vrij goede film vond. Mooie beelden van natuur, mooie vrouwen (in feite ook natuur) en best een spannende film die prettig wegkijkt.

Een 6.7 maakt naar boven afgerond 3.5*

avatar van Mr. Chiel

Mr. Chiel

Prima film. De effecten waren best wel goed (op 2 shots na eigenlijk niks op aan te merken, die 2 op het einde hadden ze niet moeten doen...) en naar het einde toe werd het ook wel spannend. Alleen het begin was echt zo ontzettend traag en lang. Er zijn toch wel leukere dingen te bedenken om die personages voor te stellen? Als cijfer een ruime 6. Had meer in gezeten.

avatar van Boeikens

Boeikens

Matig tussendoortje, nergens vernieuwend en met een nogal lange vrij saaie aanloop.

In de grot loopt het wat vlotter maar ook weer nergens spectaculair. Die (cirkus)haai doet maar op en in z'n geheel wordt het ook weer langdradig. Had allemaal dikke 15 min korter gemogen voor wat meer vaart.

avatar van mjk87

mjk87 (moderator films)

Veel speelt zich af in eentonige donkere ruimtes. Dat soort ruimtes zouden moeten zorgen voor spanning maar elke vorm daarvan ontbreekt hier. Duffe film die al snel verveelt waarbij acteurs erg matig zijn. 1,0*.