A Dirty Shame (2004)

geregisseerd door
John Waters (II)met
Tracey Ullman,
Johnny Knoxville en
Chris IsaakSylvia werkt in haar eigen winkel in Baltimore. Nadat ze een hersenschudding heeft gekregen verandert ze spontaan in een seksverslaafde.
2,5
[permalink] geplaatst op 23 oktober 2009, 16:02 uurMiljaarde, da's de tweede dag op rij dat'k er in slaag zo'n van-de-pot-gerukte komedie uit te kiezen
Een plot of enige zingeving moet je hier niet verwachten, dit is een platvloerse, seksistische komedie die op geen schunnige taal of blote borst meer of minder kijkt.
Ik heb zelfs regelmatig kunnen lachen met de waanzinnige toestanden,
en da's al heel wat !
5/10.
Ik ben blij dat'k hem gezien heb, al was het maar om nog maar eens tot het besef te komen dat er nog steeds zulke debiele films worden gemaakt.
Hopelijk duurt het nu een tijdje voor ik weer zo'n bagger te zien krijg
Filmsite :
1,5
[permalink] geplaatst op 15 december 2009, 0:54 uurwat een jeuk film.....het begin is dan nog wel leuk maar daarna wordt het allemaal te eentonig.
Van mij een 1.5 ster.
En dat voor een aantal leuke scenes...meer niet.
3,0
[permalink] geplaatst op 5 januari 2010, 23:35 uurZelden zo'n absurde film gezien. Niet altijd grappig, maar omdat het ZO gestoord was toch leuk om te kijken. *3
[permalink] geplaatst op 15 januari 2010, 20:22 uurvlietje schreef:
A DIRTY SHAME!!!
HAHA!

Ik heb hem nog niet gezien, maar dit zegt genoeg.
Btw. was Chris Isaak niet een zanger?

2,0
[permalink] geplaatst op 16 januari 2010, 11:40 uurwat was dit dan? voor idiotie geef ik dan maar een paar punten, maar wat een bagger verder.
0,5
[permalink] geplaatst op 10 augustus 2010, 9:27 uurHelaas kan ik het alleen maar eens zijn met mijn voorgangers. Ongelooflijk flauw en totaal niet grappig! Wat was dit een tegenvaller zeg!
1,5
[permalink] geplaatst op 7 oktober 2010, 9:23 uurOnzin in de hoogste graad. Niet waard om te kijken
1,0
[permalink] geplaatst op 8 januari 2012, 22:14 uurNogal vermoeiende, schunnige en te luidruchtige film en overacterende karikaturale acteurs, met als curieus onderdeel de enorme borstprothesen van Selam Blair. Het verhaal is afgezaagd, banaal en oninteressant, de regisseur valt voortdurend in herhalingen en de humor is slechts af en toe een beetje grappig.